А новото ви паралелно дистанционно ще има ли същите защити като оригиналното - там сакачащи кодове и непзнам какво си. питам, не се заяждам... щото е ясно че може да си монтирате платка с дистанционни по 3 лв., но не прецаквате ли сигурността и на останалите по този начин. Предполагам, че дистанционно от 3 лв. по-лесно се копира от такова от 60-80.
В крайна сметка това си е и ключ за вратата, не само дистанционно копче за управление.
п. с. така сме си ние тука - Ганьо умствения труд не го признава (това по повод на "келешите с немъчените" 40 лв.)
Бомбастична цена на дистанционно за гараж
Re: Бомбастична цена на дистанционно за гараж
drmilendd написа:п. с. така сме си ние тука - Ганьо умствения труд не го признава (това по повод на "келешите с немъчените" 40 лв.)
Колега, съжалявам, че чак сега виждам твоите меко казано нагли писаници.
Помолих да се въздържате от подобни коментари и дистанционните имат единствено и само ролята на средства за отваряне - затваряне.
Дори и "супермодерните" дистанционни от стотарка нагоре ще бъдат "разбити" за броени минути при необходимост. Знае го и полуграмотният ученик.
Понеже ми намирисваш на тези от гилдията на "келешите" бъди любезен да пишеш в тяхна защита другаде, но не и тук.
Съжалявам, че не записах разговора за цената от 40 лева за да го пусна и разберат хората за какви наглеци иде реч и как ехидно се смееха.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз не видях нищо нагло в мнението.
Колегата правилно е отбелязал, че системата, която имате в момента най-вероятно е с много по-високо ниво на защита, щом дистанционните не могат да се копират.
А новата система, която има по-ниско ниво на защита и съответно е много по-евтниа, реално ще обесмисли високата първоначална инвестиция, която са направили собствениците на старата система. Защото в крайна сметка ще се окаже, че са си купили скъпа система, която може да се отвори, все едно са си купили евтина.
Аз лично ако ползвах тази система нямаше да съм съгласен да й се прави байпас.
Колегата правилно е отбелязал, че системата, която имате в момента най-вероятно е с много по-високо ниво на защита, щом дистанционните не могат да се копират.
А новата система, която има по-ниско ниво на защита и съответно е много по-евтниа, реално ще обесмисли високата първоначална инвестиция, която са направили собствениците на старата система. Защото в крайна сметка ще се окаже, че са си купили скъпа система, която може да се отвори, все едно са си купили евтина.
Аз лично ако ползвах тази система нямаше да съм съгласен да й се прави байпас.
Влад, гаражът едвам беше приведен от аварийно до състояние да може да се паркират автомобили в него защото на улицата почти взе да се стига до бой. Никой не възразява срещу байпаса на този етап - вече говорих с всички. Двама откачалници редовно не затварят вратата и се налага други да следят за идиотските им постъпки.
Когато всичко се оправи, бъде направена съвсем нова настилка тогава непременно ще поставим нова врата с високо ниво на сигурност и вече добре разбрахме какво не трябва да се допуска.
Още по-лошият момент е, че трима собственика са отдали гаражите си под наем, но не са заплатили нито стотинка за вратата и ремонта, който направи гаража възможен за паркиране на коли в него независимо от многото недовършени неща.
Убеден съм, че почти всички съфорумци добре знаят как се чувстват честните и почтени собственици, които си платиха, като попове и как дразнят в момента селските тарикати, които те прецакват.
Съжалявам ако Ви досаждам, но темата е свързана с автомобилите и от нея си направете поуки.
p.s. Огромният плюс на гаража е, че е с много голяма да не кажа прекалено маневрена площ, което го прави много атрактивен за начинаещи и некадърни водачи. В момента никой строителен предприемач няма да построи подобен подземен гараж защото стремежът е максимална площ да е за паркоместа и минимална за маневриране. Всички брокери, които го посещават направо не могат да повярват как сме си позволили такова "разхитителство".
Рампата също е много умно измислена - не е стръмна и са предвидени около 10 метра за засилване преди изкачването. Дори в голям сняг след леко почистване не е имало закъсали, а ако се направи навес въобще ще е чудо.
Когато всичко се оправи, бъде направена съвсем нова настилка тогава непременно ще поставим нова врата с високо ниво на сигурност и вече добре разбрахме какво не трябва да се допуска.
Още по-лошият момент е, че трима собственика са отдали гаражите си под наем, но не са заплатили нито стотинка за вратата и ремонта, който направи гаража възможен за паркиране на коли в него независимо от многото недовършени неща.
Убеден съм, че почти всички съфорумци добре знаят как се чувстват честните и почтени собственици, които си платиха, като попове и как дразнят в момента селските тарикати, които те прецакват.
Съжалявам ако Ви досаждам, но темата е свързана с автомобилите и от нея си направете поуки.

p.s. Огромният плюс на гаража е, че е с много голяма да не кажа прекалено маневрена площ, което го прави много атрактивен за начинаещи и некадърни водачи. В момента никой строителен предприемач няма да построи подобен подземен гараж защото стремежът е максимална площ да е за паркоместа и минимална за маневриране. Всички брокери, които го посещават направо не могат да повярват как сме си позволили такова "разхитителство".
Рампата също е много умно измислена - не е стръмна и са предвидени около 10 метра за засилване преди изкачването. Дори в голям сняг след леко почистване не е имало закъсали, а ако се направи навес въобще ще е чудо.
drmilendd написа:п. с. така сме си ние тука - Ганьо умствения труд не го признава (това по повод на "келешите с немъчените" 40 лв.)
Умственият труд е едно нещо, но почти сигурно тук става дума за търговци. Така че е неуместно да се говори за умствен труд. Много "умствено" ли е да купиш нещо от Китай за 9лв и да го продаваш за 40лв?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”