Покупка на ударен гайковерт
- NikMar55
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: TDI 1900 101 к с 2003 г
Re: Покупка на ударен гайковерт
Аз имам винтоверт от време оно, чешки, на ток доста як като имам в предвид, че най големия ми камък е 46. Изпозвам го в краен случай, не специално за гуми понеже е доста голям. За гумите не ми тежо да ги развия и завия с оригиналния ключ и помощно рамо около 40 см. Смяната ми отнема 30-40 мин. Не виждам смисъл само за едни гуми да се инвестират стотина лева.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
zdravkop64 написа:MamaMy написа:Ако ви кажа колко неграмотни "гумари" има ще се уплашите. Монтираха ми новите гуми на сухо. Въобще не намазаха ръбчето на гумата и джантата със сапунена вода. Сложиха гумите завъртени на 45 градуса спрямо означението за вентил и съответно се наложи да догонват баланса с тежести. При забележка от моя страна се оказа, че дори не знаят какво означава червеното кръгче маркирано на гумата и се оправдаха, че много бързали. Аз бях отишъл седмица преди опашките. На другия ден сутринта заварих гумите на джанти. Напомпих и пак при тях за премонтаж. Уцелих шефа. Той се извини, че били нови момчета и сега се учели. Е защо на моята кола? Ако бяха скъсали борда при този монтаж на сухо, кой ще ми плати съсипаните гуми? Нямам нищо против тях, но си плащам за прфесионална услуга, а получавам най-ниско качество.
Кажи коя е тая гумарница, за да не ходя там. По принцип ходя при момчетата, които са срещу училище "Единство" на "Кайзерслаутерн" или на ул. "Осогово"- успоредна на бул. "Христо Ботев".
Кръстовището на "10-ти декември" и "Осогово".
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Да взема да се повторя - тези недоносчета от кауф и ЛИДЛ на 230 В са боклуци.
Пробвал съм с покупка и връщане и от двете вериги. Еми хубаво тракат и нищо не отвиват.
Халумин джанти стягани с динамометричен ключ на 170Nm, колкото е по предписание . Е и нищо не става освен тракане. А пък ,ако са минали повече от 6 месеца от монтажа - загубена кауза.
Пробвал съм с покупка и връщане и от двете вериги. Еми хубаво тракат и нищо не отвиват.
Халумин джанти стягани с динамометричен ключ на 170Nm, колкото е по предписание . Е и нищо не става освен тракане. А пък ,ако са минали повече от 6 месеца от монтажа - загубена кауза.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”