vw_golf_2_Memphis написа:колко струва в БГ?
Аз го купих за 690лв. ама са кът. Иначе навън ги дават операторите за 0 лева с разни абонаменти (от Англия е моят).
А за symbian - около 100 пъти по-дървено е от windows mobile - личен опит, осонено за хора които работиат с PC-та и ползват нормален Windows.
А продажбите на symbian са повече просто защото nоkia все пак е лидер в този пазар - 35% пазарен дял все пак, ако ще и ДОС 3.30 да сложат в телефона, пак ще са лидер в продажбите - народа иска NOKIA, не операционна система
Иначе няма да ви казвам какви глезотийки (software) има телефона - като го купих беше почти гол, но си му сложих гласови команди, word, excel, DivX player, 512MB RAM

Сложил съм на щерка ми 2 филма да си гледа детето, докато ака на гърненцето
Лошата новина е, че за всяка програма искат $$$, гласовото примерно струваше към 20$ ?!
Добрата е, че почти всичко го има кракнато-хакнатo и т.н.
Реално всички "екстри" които имат конвенционалните телефони са софтуер, който тук си го инсталираш и имаш нова екстра
За тези телефони (и PDA-та с windows mobile) съм виждал за 300евро навигационна система - карти на европа, телефона ти рисува пътя, говори ти - завий няляво надясно ...
И все пак това е най-малкият и лек смартфон в момента и е избран за смартфон за 2004 година

сигурно има защо ...
П.П. В крайна сметка всеки е пристрастен и споровете са безсмислени