SUUNTO?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Съб 29 дек 2007 12:51

VW_FEN написа:Какво му е толкова компютърното на този часовник?

...

E, не са като тия в Аляска, ама за тук, в тая затънтена държава ни вършат работа :-)
Момко убав, преди да ОТНОВО да се изказваш неподготвен, земи почети малко а? Тва е най-реномираната и призната марка в света за водолазни компютри. Нема да те питам (за да не натоварвам умния ти Аляски мозък) кой в света за първи път прави "воден компас". И защо, аджеба, техните компаси не са "във въздух" а са потопени "във вода". Но това е тема на друг разговор.
Вашите компаси може би са потопени в лед, за по-точно отчитане и измерване.
И отново стигаме до въпроса "Защо ако няма какво да правиш го правиш тук"? Питам кой от колегите използва такава техника и отново се изсираш в темата, без изобщо да имаш представа за какво говорим, без изобщо да си виждал такова нещо, без изобщо да си използвал такова нещо... Ама не. Твоето умно аляско мнение трябва да бъде чуто!!!

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 29 дек 2007 15:53

Снощи четох за позиционирането на ГПС-а на х9и-то
Има си някакъв exporter за Google Earth само че не разбрах дали може да стане това в реално време

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Re: SUUNTO?

Мнениеот DimitarBT » Нед 13 юни 2010 8:39

искам да питам някой дали има впечатление от някой от моделите на сунто с черен негативен дисплей.Говоря за Suunto CORE Black Yellow,Suunto Core Alu Black,SUUNTO CORE ALL BLACK.Имам чувството че при слънчево вевме нищо няма да се вижда на този дисплей.Един път в едно кафе случайно мернах един момък със сунто,модела беше с черен дисплей.ами беше на 1-2 метра от мен,ем неможах да видя колко е часа mhihi
ако има някой наблюдения да каже че съм се навил да си зимам

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Нед 13 юни 2010 19:45

Всяко SUUNTO има подсетка на дисплея. ВИжда се часа. Не му бери грижа

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Пон 14 юни 2010 0:00

scuba написа:Всяко SUUNTO има подсетка на дисплея. ВИжда се часа. Не му бери грижа

за подсветката разбирам.но тя се използва нощем.мисълта ми е денем,при слънчево време нещо този черен дисплей де да знам...можеби защото не го гледам наживо.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”