Мтел проблем със сметките

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Re: Мтел измамници

Мнениеот bread1978 » Сря 21 сеп 2011 10:28

Luciano написа:Абе и аз съм доволен вече над 10г, но не ми пречи да им тегля тука една П**** М****!

:да: Точно така!

- Как може за редовните клиенти/платци да няма никакви преференции!!!
- Обслужването по време на "кризата" със "системата" беше отвратително - едно "извинявайте" не чух от служителите ви (макар че бях там пари да ви давам, и да подновявам договори(10 пъти ме разкарвахте)).
- Защо в тъпите ви офиси никой не може да ми издаде никаква разпечатка на нищо - все "вижте в сайта, вижте в сайта"... ами ако не съм интернет-компетентен къде да видя...?
- кога ще спрете да си кодирате телефончетата?

Дано да ми отговори потребителя "Мтел-едикаквоси" heavy metal zork
А до тогава - като Лучано :drunk

Georgi_G
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Georgi_G » Сря 21 сеп 2011 11:42

Откак се разведохме съм много добре! Аз им бях клиент 12-13години. Като ми видяха сим картата половината служители възкликнаха от изненада, но какво от това. Като започнаха съвсем нагло да ми бъркат надълбоко в джоба и да ми подяждат децата - до тук, има и други. Освен стандартните надписвания, най-интересното от последните сметки беше, като на един от номерата ми бяха начислили трафик за интернет и то на апарат без такива функции. Е това преля чашата!

А ми прави впечатление, че навсякъде когато и да мина покрай някой от офисите на Ментел все се вие опашка от изнервени мазохисти.
Как мислите, дали плащат на различни хора да правят калабалък като реклама и да създават суматоха, или просто усвоен стил на работа с цел приобщаване на клиента към Ментел чрез изнервяне и собено на тези клиенти с изявени садо-мазо наклонности?

Fastor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fastor » Сря 21 сеп 2011 15:40

Petrolhead написа:Аз ли съм единствения доволен от Мтел?

И аз, и аз :) от 5 години съм при тях. Миналата седмица си смених и плана, 30лв за 600 мин към всички. Смятам да махна другия, край на многото телефони.

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Сря 21 сеп 2011 22:27

Fastor написа:

И аз, и аз :) от 5 години съм при тях. Миналата седмица си смених и плана, 30лв за 600 мин към всички. Смятам да махна другия, край на многото телефони.

И доволен ли си?
Прочети последния пост на 8-ма страница.
Видя ли ги тези скрити условия?
Лично за мен такса от 20лв днес 2011 година за мобилен телефон не е нормална. 2001 бяха такива таксите и пак имаше по-малки.

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Чет 22 сеп 2011 18:49

velinsl написа:
Fastor написа:

И доволен ли си?
Прочети последния пост на 8-ма страница.
Видя ли ги тези скрити условия?
Лично за мен такса от 20лв днес 2011 година за мобилен телефон не е нормална. 2001 бяха такива таксите и пак имаше по-малки.

Също преминах на Актив 19,90 и съм доволен.В договора няма скрити условия.И в крайна сметка не виждам какъв е проблема от недоволния,че в сайта пишело 200 мин. ,а в договора 100+100 ,което пак същото.Не знам недоволния също така защо не писал на какъв друг по-изгоден абонаментен план е преминал.Щото в момента при другите оператори няма много по изгодна тарифа.
За мен в предвид моето потребление този план е перфектен.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 22 сеп 2011 20:10

sasho_mf написа:Също преминах на Актив 19,90 и съм доволен.В договора няма скрити условия.И в крайна сметка не виждам какъв е проблема от недоволния,че в сайта пишело 200 мин. ,а в договора 100+100 ,което пак същото

Да ама след една година като изтече договора стават само 100 и ако искаш още 100 ще трябва да смениш плана понеже на този няма как да ти ги дадат ! Но те пък до тогава ще пуснат по-изгоден като видят че остават без абонати така че няма да е проблем :wink: Само ми е интересно защо не пускат план от рода на Unlimited на Глобул за 20лв да говориш поне 1500 мин със ВСИЧКИ от мрежата и 30мин към другите или поне аз не знам за такъв ?

Потребителски аватар
sasho_mf
Автомобил: Toyota Corolla Verso
Двигател:

Мнениеот sasho_mf » Пет 23 сеп 2011 7:47

Срока на договора ми е 2 години и отстъпката важи за целият период.Точно така е упоменато в договора.Да не говорим ,че имам близки работещи във оператора ,които закупиха въпросния пакет за свои близки.Нали се сещаш ,че ако не беше изгодно,нямаше да ме посъветват да премина на този план или пък те да закупят такъв за свои хора.

п.п.Далеч съм от идеята да рекламирам който и да било или пък да влизам в пререкания с колеги от форума.Просто споделям обективно и независимо мнение.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Пет 23 сеп 2011 8:20

Аз също съм доволен от М-Тел, вече 9г. Работил съм и с 3 други, вкл. чужди оператора. М-Тел имат трески за дялане, както и всички останали, услугите им са от скъпите, но все пак са според мен по-качествени. На мен тарифата ми е евтина :Mr Green Fun . Да, и аз ще ги посетя за доработка по една сметка, но ще ги убедя за моята кауза.
Поздрави

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Пет 23 сеп 2011 19:03

http://computerworld.bg/37407_mtel_sezi ... _viva_free
вече стават жалки
някой да има на вива фрий да каже как е?

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 26 сеп 2011 16:40

И викаш великата БТК да си зарибява как намери за добре? :roll:

На приятел фирмата нали мина към тез' убаФци. Прехвалени са и те. Единствен ефект от процедурата (освен нерви) - по-кофти триГъ покритие. ;)

Между другото, май най-малко оплаквания от приятели съм чувал за Глобуса, ама и там има пикантни истории. mhihi

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Пон 26 сеп 2011 17:39

quattro^^ написа: http://computerworld.bg/37407_mtel_sezi ... _viva_free
вече стават жалки

но случая са прави...

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Чет 29 сеп 2011 15:27

Мтел са започнали да звънят на абонати на Виваком и да ги прилъгват да им станат техни абонати
maikomila

KirilGeorgiev
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KirilGeorgiev » Пет 30 сеп 2011 22:03

Е как няма да звънят като още малко и ще фалират Колегата дето щеше да отговаря май е бил от съкратените

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 01 окт 2011 1:32

Е що да е уволнен...
Регистрира се, изплю си наизустените глупости и най-вероятно няма да го четем повече :bowdown mhihi
Днес във виваком в скаи сити една дрисла (същата където ме измами) беше много любезна към наще, но като ме видя млъкна....
Извода е, че докато те лъжат са любезни, след като разбереш за лъжата навеждат очи и се молят по-скоро да си тръгнеш... :evil:
С пожелания за скорошни неприятности за тях :bishop

Потребителски аватар
velinsl

Мнениеот velinsl » Съб 01 окт 2011 19:35

maxpayne написа:Мтел са започнали да звънят на абонати на Виваком и да ги прилъгват да им станат техни абонати
maikomila
:063: :063: :063:

hooligans написа:Е що да е уволнен...
Регистрира се, изплю си наизустените глупости и най-вероятно няма да го четем повече :bowdown mhihi

По-скоро copy - paste.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”