Добре,че се дръпнах навреме от близууу
Ако някой админо-мод реши,може да

За мен тя отдавна е приключила

п.п.
Не им завиждам на настоящите и бъдещите абонати

Явно проблемите си остават

Здравеите.Аз маи се включвам със закъснение , но ми става смешно като гледам хора работещи като подръжка как яростно защитават фирмата си като че ли са собствениците на' близу'.Вашите шефове ще останат доволни ако са във форума ,но фактите говорят че при пускането на програмата бтв-синема тогавашния Кеибълтел -/ говоря преди сливането /обяви в офертите си че ,които иска в пакета си бтв- синема трябва да доплати известна сума.Точно заради тези искания на някои частни телевизии БТВ неколкократно заяви в новините си че не взима никакви пари за излъчването на новата си програма като по този начин всички се сетихме / с някои изключения/ че се мъчат да ни издоят - точно това имах предвид в предишното си изказване .
Както знаете, "Евроком” и "Кейбълтел” отказват да включат bTV Cinema в базовия си пакет с програми. Вече четвърти месец абонатите на тези оператори нямат възможност да гледат bTV Cinema. Оправданието на мениджмънта на тези оператори е, че "БТВ предлагат условия, които биха довели до чувствително увеличение на месечната такса за телевизия” (цитатът е от съобщение, публикувано на официалния сайт на "Евроком”).
Странно е подобно твърдение, предвид факта, че на всички кабелни оператори в България е предложена една и съща цена за програмното съдържание на bTV Cinema и въз основа на тази цена са сключени договори с близо 200 кабелни и сателитни оператори.
И какво се получи в крайна сметка? Някой абонат на Кейбълтел случайно да е платил допълнително за БТВ Синема? Или пък да са му вдигнали месечната такса, когато пуснаха телевизията?
stefan4o написа:Ами кажи ми за кои нанали иде реч, щото аз мачове от 1994 насам не гледам и да ти кажа хич не съм в час с нещата![]()
Аааа, БулсТАТком(тъй му викати сиГаНити в нашия град) държат правата за испанското с програмата си ТВ+ само това знам по въпроса с мачовете. Кажи ми конкретно за кои канали иде реч и ще питам, за програмната схема на фирмата много рядко се отваря дума, дискутираме съвсем други неща на оперативките
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта