velinsl написа:quattro^^ написа: http://computerworld.bg/37407_mtel_sezi ... _viva_free
вече стават жалки
но случая са прави...
що техните подводни камъни казват ли ти ги

velinsl написа:quattro^^ написа: http://computerworld.bg/37407_mtel_sezi ... _viva_free
вече стават жалки
но случая са прави...
quattro^^ написа:що техните подводни камъни казват ли ти ги
stefan4o написа:Майка ми предподписа договора с Мтел на тарифата Актив за мен и Актив+ за нея. Четейки коментарите в тая тема подскочих, щото тези 200 минути, които ги рекламират на брошурките са всъщност за първите два месеца от договора. През останалите 10 се ползват 100. Веднага телефонирах на майка ми да я попитам и тя ме зарадва приятно. Казва отивам аз в Мтел и ми дават да чета договора. Четяла мама и хоп... видяла, че с едни буквички на по-задни страници тези 200/600 минути са всъщност 100/300, като 200/600 са за първите два месеца от нашия 12-месечен договор. Попитала продавачката: що така? И тя: ами такова ей сега ще го допиша на ръка. И взела, че написала с един химикал върху договора, че тези 200/600 трябва да са за целия срок на договора. Майка ми й казала: че аз това и сама мога да си го напиша. И тогава каката извадила един печат и го ударила. От тая случка си вадя следния извод: ако пропуснеш да прочетеш какво подписваш после те клецат яко, ако някоя такава, като майка ми, която чете какво подписва - дописваме с химикал и удряме печат да заверим.
Fastor написа:Petrolhead написа:Аз ли съм единствения доволен от Мтел?
И аз, и азот 5 години съм при тях. Миналата седмица си смених и плана, 30лв за 600 мин към всички. Смятам да махна другия, край на многото телефони.
Номер: 1062/02.11.2011г.
„Мобилтел” ЕАД
Нелоялни търговски практики
На основание чл. 68л, ал.1 във връзка с чл. 68в, чл. 68г, ал.4, чл.68д, ал.1 и чл. 68д, ал.2, т.7 (правата на потребителя, ........ включително правото му да развали договора) от Закона за защита на потребителите
"„Мобилтел” ЕАД да прилага нелоялна агресивна търговска практика, а именно:
Предоставянето, на заблуждаваща информация на потребителите относно правото им да развалят договора, целяща пропускането на срока, в който потребителите могат да прекратят договора си с оператора и в последствие договорите да бъдат автоматично подновени от оператора противно на желанието на потребителите, като по този начин лишават потребителите да направят своя информиран избор и да изберат друга услуга или друг мобилен оператор, в нарушение на чл. 68в във връзка с чл. 68г, ал.4, чл.68д, ал.1 и чл. 68д, ал.2, т.7 (правата на потребителя,... включително правото му да развали договора) от Закона за защита на потребителите.
"
stefan4o написа:Майка ми предподписа договора с Мтел на тарифата Актив за мен и Актив+ за нея. Четейки коментарите в тая тема подскочих, щото тези 200 минути, които ги рекламират на брошурките са всъщност за първите два месеца от договора. През останалите 10 се ползват 100. Веднага телефонирах на майка ми да я попитам и тя ме зарадва приятно. Казва отивам аз в Мтел и ми дават да чета договора. Четяла мама и хоп... видяла, че с едни буквички на по-задни страници тези 200/600 минути са всъщност 100/300, като 200/600 са за първите два месеца от нашия 12-месечен договор. Попитала продавачката: що така? И тя: ами такова ей сега ще го допиша на ръка. И взела, че написала с един химикал върху договора, че тези 200/600 трябва да са за целия срок на договора. Майка ми й казала: че аз това и сама мога да си го напиша. И тогава каката извадила един печат и го ударила. От тая случка си вадя следния извод: ако пропуснеш да прочетеш какво подписваш после те клецат яко, ако някоя такава, като майка ми, която чете какво подписва - дописваме с химикал и удряме печат да заверим. Т.е. ако от 10 човека успее да преметне 8-9, за продавачката си е пак вид успех. Общо взето работата е такава, който клъвне. Гнусни са ми такива хора, не заради това, че гледат да ни издоят без предупреждение, ами че го правят с пенсинери и всякакви други хора, които са финансово нестабилни и грам не им пука за това.Разбирам, че работят за заплати, но аз такова морално престъпление спрямо дадена група хора не съм способен да извърша, чудя им се на непукизма. Ако някой от тях чете тези редове в момента - искам да му кажа - хора, намерете си по-свястна работа.
kiko написа:Девет поредни месеци винаги плащам сметки между 41 и 43 лева,как е възможно чисто статистически,някои месеци не говоря много,в други говоря с чужбина плюс зареждам прима карти ,но сметката винаги е в тази граница.извод- и представа си нямат тия хора колко ми е сметката-просто ми хвърлят една усреднена сметка от предишни години преди проблемите им...
kiko написа:Девет поредни месеци винаги плащам сметки между 41 и 43 лева,как е възможно чисто статистически,някои месеци не говоря много,в други говоря с чужбина плюс зареждам прима карти ,но сметката винаги е в тази граница.извод- и представа си нямат тия хора колко ми е сметката-просто ми хвърлят една усреднена сметка от предишни години преди проблемите им...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта