Симбиан софт за Nokia
- radi02
- Автомобил:
- Двигател: Abf
;)
лошото е че това е само за нокиа ако имаше и за сони ериксон щеше да е екстра но темата като цяло е много полезна
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_Krasi_vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
Българско меню с помощта на Nokia Software Updater!!!
Някой ако изка да си инсталира бг меню на нокията без да плаща тук е описано как става.
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... C%E5%ED%FE
Успех с инсталацията
Някой ако изка да си инсталира бг меню на нокията без да плаща тук е описано как става.
http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... C%E5%ED%FE
Успех с инсталацията

- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:така,днес ще ви обясня с подробностти инсталацията на нокиа мапс![]()
![]()
![]()
Как да работим с Nokia Maps и Nokia Map Loader :
1. Теглите Nokia Maps за вашия телефон. От ТУК избирате модела на вашия телефон и кликвате на Download :
2. Отново от ТУК теглите последната верися на програмaта Nokia Map Loader, чрез която ще теглите картите от сайта на Nokia ще ги качвате на телефона си :
![]()
[color=red][b]ПРЕДИ ДА ПОЧНЕТЕ ДА КАЧВАТЕ КАРТИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СТЕ ОТВОРИЛИ ПРОГРАМАТА ОТ ТЕЛЕФОНА,ЗАЩОТО ПРОГРАМАТА СЪЗДАВА ПАПКА В КОЯ ВПОСЛЕДСТВИЕ ПОДРЕЖДА КАЧЕНИТЕ ОТ ВАС КАРТИ
![]()
![]()
3. Свързваме телефона си в режим Mass Storage/ Външна Памет. Стартираме програмата Nokia Map Loader.
Избираме си региона, за който искаме карта (в случая Европа)
Избираме и държавата, за която искаме карта (в случая България)
Кликвате на плюсчето, което мига за да ви се поява държавата горе вдясно.
След като се появи, кликвате на бутона Download.
Изчакваме да се изтегли картата.
И готово! Вече имате инсталирана карта. Можете да извършвате това едновременно за много карти, но ще чакате по-дълго докато се изтеглят и качат на телефона!
Информацията дотук важи за телефони и с GPS, и без GPS.
Ето допълнителна информация за тези, които ще позват картите за навигация :[/b][/color]
За да работи, трябва да си на открито и да си го отворил нагоре (да се вижда клавиатурата), защото GPS приемнока се намира под "#" бутона.
Изисква извесно време за начално намиране на сателитите (fix) !!!
GPRS не е задъжителен, но ако е настроен:
- за сваляне на карти, което ще ти излезе доста (България е 6.5МБ), затова си ги качвай предварително с MapLoader.
- в последната версия има и AGPS, с който по-бързо може да намера начален fix, ползва 6-7КB при начално стартиране на програмта.
Дали да го позва се настройва в Инструменти > Настройки > Общи > Локализация > Методи за локализация > Подпопогнат GPS
Успех
аз сега да попитам аджеба тука плаща ли се нещо?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Hertz написа:LILO&STICH написа:айде да ви кажа как най-лесно се сертифицират програмките![]()
1. Първо теглим програмката Barak's SignME от тук : http://4storing.com/frfma/c12987f01fe9c ... 2d0ed.html
2. След това я инсталираме.
3. Отиваме на C:\Program Files\Barak's SignME, където се намира тя обикновено след инсталация (освен ако не сте променили дестинацията на инсталиране).
4. Стартирате SignMe! - иконката с двете ключета
5. Сега ще ви попита дали искате да въведете ( import ) .cer, .key файл и съответната парола за .key файла.
За .cer файл импортвате вашия или този, който ви трябва. За .key файл импортвате sultan.key, а паролата е 0123456
6. След това ще ви се отвори прозорчето на самата програма :
Кликвате на бутончето , оградено в синьо.
Когато изберете съответната програма, която искате да сертифицирате ще ви изкара прозорец, дали искате да запазите несертифицираната програма или тя автоматично да се изтрие след сертификацията. Това е една много готина екстра
ВАЖНО : Ако отидете на ToolsIntegrate SignMe! into Shell, ще се появи най-доброто приложение на програмата, а именно - когато кликнете върху несертифицираната програма с дясното копче на мишката, ще излезе опция SignMe! Така няма да се налага всеки път да влизате в програмата, а и можете да сертифицирате много програми едновременно. Много удобно !
а като ми излезне този надпис какво да направя ?
ами сега ако ми излиза пак този надпис, като няма нова версия кво да направя ??

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер е темата,но аз не видях игрички,а за симбиан има доста интересни
(прегледах я на бързо,сега като съм на работа ще я видя)
п.с Кажи сега коя антивирусна да си сваля,че тел ми нещо откача понякога и почва да си праща някакви ммс-и наляво и на дясно
(замомента съм се спасил като съм махнал настройките за нета и за ммс-и)

п.с Кажи сега коя антивирусна да си сваля,че тел ми нещо откача понякога и почва да си праща някакви ммс-и наляво и на дясно

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”