Камера в колата - видеорегистратор?
Re: Камера в колата - видеорегистратор?
true true
един приятел заради по-голям нож, който е носел на кръста, го задържаха в ареста, та накрая откопча с 1500 евро глоба и мисля някаква условна
та понеже аз зададох въпроса, камерата там не я носих изобщо :)
един приятел заради по-голям нож, който е носел на кръста, го задържаха в ареста, та накрая откопча с 1500 евро глоба и мисля някаква условна
та понеже аз зададох въпроса, камерата там не я носих изобщо :)
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Прибирате ли си вечер камерите или са маскирани по някакъв начин, защото е много досадно всеки път да слагаш и прибираш, поради тази причина моята камера събира прах в шкафа!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Не там си стои до радар детектора.Навремето смъквах падащия панел на сд то-писна ми.После смъквах радардетектора-писна ми.Камерата никога не съм я смъквал,при положение че струва 50 кинта а радара 100 нема смисъл.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
fox_vt проблема не е в това ,че струват 50 или 100 лв , а в това,че мога да счупят прозорец и ходене по мъките за намиране, демонтаж на остатъците. монтаж
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
fox_vt написа:...смъквах падащия панел на сд...
Много досадно беше това - слагах го в жабката, но пак е тъпо да слагаш/махаш.
- dctr88
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: 1Z
Колеги на този видеорегистратор колко време му държи батерията в режим на снимане "full HD" Мисля, че той е така най-разпространен и все някой от Вас ще има такъв, :)

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Мисля че няма видеорегистратор който да снима без да е сложен захранващ кабел.Специално за този модел мога да видя тази вечер жената е с такъв дали работи без захранване.
Колкото до стъклото всичко е до късмет, може да го строшат и да ти смъкнат радиото нищо че няма панел наркомани всякакви.
edit питах жената оказа се че работи и само на батерия но не е пробвала колко ще издържи.Реално по закачения кабел камерата разбира кога трябва да започне запис,иначе трябва да се пуска ръчно.
Колкото до стъклото всичко е до късмет, може да го строшат и да ти смъкнат радиото нищо че няма панел наркомани всякакви.
edit питах жената оказа се че работи и само на батерия но не е пробвала колко ще издържи.Реално по закачения кабел камерата разбира кога трябва да започне запис,иначе трябва да се пуска ръчно.
Последна промяна от fox_vt на Сря 24 дек 2014 16:51, променено общо 1 път.
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
В нет-а, за подобен видеорегистартор, инфото е, че захранването е с презареждаема батерия и с адаптер 12/24в. в комплекта.
Повечето имат функция за запис само когато има движение (детектор за движение), така че определено ще поспести енергия, но само на батерия едва ли ще стигне повече от седмица.
Аз бих гледал за функции, като възможност за предаване на инфото (сигнал, записано видео...) по безжичен начин или мобилни данни, така че да мога да ги "виждам" дистанционно. Както и възможност за запис по FTP на външен сървър/компютър - в случай че го гепнат, да има запис на друго място... Но това е друг въпрос.
Повечето имат функция за запис само когато има движение (детектор за движение), така че определено ще поспести енергия, но само на батерия едва ли ще стигне повече от седмица.
Аз бих гледал за функции, като възможност за предаване на инфото (сигнал, записано видео...) по безжичен начин или мобилни данни, така че да мога да ги "виждам" дистанционно. Както и възможност за запис по FTP на външен сървър/компютър - в случай че го гепнат, да има запис на друго място... Но това е друг въпрос.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Не съм запознат, но не видях едно видео да е направено вечер?? Или вечер не снимат тия джаджи?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Снимат и вечер, ама не е за показване
Сигурно ще се вижда на място на паркинга с прилично улично осветление, тръгнеш ли по пътя обаче си е тъмница отвсякъде.
За да прави една камера хубави нощни снимки цената и със сигурност ще е поне 4 цифрена

Сигурно ще се вижда на място на паркинга с прилично улично осветление, тръгнеш ли по пътя обаче си е тъмница отвсякъде.
За да прави една камера хубави нощни снимки цената и със сигурност ще е поне 4 цифрена
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега, питам защото аз пътувам повече вечер, и затова ми трябват нощни снимки. Напоследък ми изкачат много пияни дето вървят на осовата линия и не ми се влиза в затвора заради тях. Значи трябва да прежаля доста пари 

-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
fox_vt написа:Мисля че няма видеорегистратор който да снима без да е сложен захранващ кабел.Специално за този модел мога да видя тази вечер жената е с такъв дали работи без захранване.
Този модел мисля че е с батерия от нокия и едва ли ще изкара на батерия повече от 4-5 часа.Иначе тая джаджа струва 30-40 лв в продавалника ако е същата .И аз обмислям да си взема.
.
-
- Автомобил: Vento 1.9TDI Smart 600cc 1999
- Двигател: AHU 1997
Мдра,пускат ги редовно.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Две клипа с тази камера http://www.ebay.com/itm/2-5-HD-Car-Vehicle-Dash-Dashboard-Camera-IR-DVR-Cam-CCTV-Night-Vision-Recorder-/331266783098?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Recorders_Cards&hash=item4d2109f77a
Настройка на най ниска резолюция 640x480/50hz/PAL с изключени IR, има възможност за всякакви комбинации между: резолюция, pal/ntsc и 50/60hz, да си призная не съм експериментирал, вероятно може да се получи доста по добро качество от това в момента!
Има опция за намаляване на светлината, но тя е активна само за функция фотоапарат, не знам дали влияе и върху видеокамерата, в уoutube има доста клипчета с тази камера и повечето имат различни опции в настройките, демек може да има огромна разлика в качеството между две камери с еднакви корпуси, моята е като тази от линка ама дали е същата един господ знае, купувал съм я преди две години!
Настройка на най ниска резолюция 640x480/50hz/PAL с изключени IR, има възможност за всякакви комбинации между: резолюция, pal/ntsc и 50/60hz, да си призная не съм експериментирал, вероятно може да се получи доста по добро качество от това в момента!
Има опция за намаляване на светлината, но тя е активна само за функция фотоапарат, не знам дали влияе и върху видеокамерата, в уoutube има доста клипчета с тази камера и повечето имат различни опции в настройките, демек може да има огромна разлика в качеството между две камери с еднакви корпуси, моята е като тази от линка ама дали е същата един господ знае, купувал съм я преди две години!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”