"Черен петък" в emag.bg

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
bmwww
Автомобил:
Двигател:

Re: "Черен петък" в emag.bg

Мнениеот bmwww » Пет 13 дек 2013 21:13

Е аз точно заради вградената антена го купих за да ми не стърчи ! :mhihi

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Съб 14 дек 2013 13:42

Дойде ми миксера, отново всичко е ОК. Фактура, гаранционна карта, чисто нов запечатан.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 14 дек 2013 14:31

То хубаво запечатено, фактура, ала бала, но ако се наложи да се използва гаранцията, как се процедира, тук един колега казва, че втора седмица не може да се свърже с някой от emag.bg!

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Съб 14 дек 2013 15:03

Ползва се така (да не се налага, но все пак аз така бих направил):
Изпращаш дефектния уред с куриер до техния адрес с обратна разписка.
Вътре прилагаш документите и описание на дефекта.
Пишеш им същото на мейла, защото е задължително да ги информираш, че пращаш нещото. Дали ще ти отговорят е друг въпрос.
От датата на получаване на обратната разписка броиш 30 дни.
Ако нямаш решение се обръщаш към КЗП.

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Съб 14 дек 2013 16:34

Да разбирам, че всички до този момент каквото са си закупили работи безупречно, и никой няма практически опит какво се случва в гаранционен период!
Разбрахме само, че колегата dimovip няма никакъв отговор от стара на емаг.бг по неговия въпрос!

dimovip написа:2 дни забравям да накарам румънците да се обадят, междувременно продължават все така да не отговарят нито на мейл нито на телефон.Утре се надявам да има развитие и ще пиша пак.Аз ги пуснах за продажба, защото явно по лесно ще ги продам отколкото да им ги върна.И това че ще ги продам по ефтино е по добре отколкото разходите за телефон, които направих досега :newsm66

Потребителски аватар
dimovip
Автомобил: Passat B5
Двигател: ADR

Мнениеот dimovip » Съб 14 дек 2013 20:47

Всеки който иска да се забавлява като мен нека хареса страницата им във фейсбук и нека си помисли дали да купи нещо от там.Аз не бих. Ето и формата за връщане на стока : http://info.emag.bg/pick-up-return

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 14 дек 2013 21:04

И в Румъния ли са всички гаранционни сервизи? Не ми се вярва ..

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 14 дек 2013 21:08

Според това което четох в сайта им,ако гаранцията е издадена от emag стоката отива в Румъния за сервиз,ако е издадена от производителя /каквото и да значи това/ отива в най-близкия до човека сервиз от списъка на гаранционната карта ! Вече как точно се тълкува това е отделен въпрос понеже не съм виждал гаранционни карти на техни стоки а и не мисля да виждам :mhihi

Потребителски аватар
plamen_vv
Автомобил: Polo 9N3
Двигател: BBM 2008

Мнениеот plamen_vv » Съб 14 дек 2013 23:09

Аз бих пазарувал отново, всичко което поръчах работи перфектно. Пак ще отбележа бавните реакции на екипа в българия, но го отдавам на голямото количество поръчки.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 15 дек 2013 0:14

Да се отбележа.

Таблет - Allview Alldro 2 Speed Quad SuperSlim - 195лв. - като изключим мързеливия пиксел ( свети постоянно ), нямам други оплаквания. Работи стабилно и според очакванията от хардуера. Спецификацийте от сайта отговарят. Би ми се искало да беше малко "по-стабилен/здрав" ( не ме разбирайте погрешно. Таблетът е добре направен, няма халтави сглобки, просто аз се отнасям душманската към него ). Изключително доволен съм от батерията! Държи над 7 часа постоянно цъкане с пуснато ви-фи.

http://www.emag.bg/tablet-allview-alldro-2-speed-quad-superslim-c-procesor-cortex-a7-quad-core-1-0ghz-8-1gb-ddr3-8gb-multi-touch-wi-fi-android-4-2-jelly-bean-bjal-allview-2-speed-quad-w-bf13/pd/DYQVJBBBM/
http://www.allviewmobile.com/index.php?id=1615

GPS Навигация - Serioux GlobalTrotter GT500 - 70лв - Нямам особени впечетления. Пластмасов корпус, голям дисплей, добра батерия. Стандартна окомплектовка - вакуум стойка, мини УСБ кабел, 12В захранване.
4 гиги вградена ( шерната ) памет, около 3.8 достъпни за потребителя. Слот за карта. ОС winCE ( 6.0 ). Не ме кефи преинсталирания шел ( пекалено дървен и зле откъм настройки ), но за съжаление нямам идея какъв хардуер се крие отдолу за да потърся нещо по-добро. Може да се качат неограничен брой навигации, но има само един шорткът. ИГО примо върви много мазно, но НАВИТЕЛ ( 5,7.5 ) вървят доста дървено ( предполагам не харесват хардуера ). НАВИТЕЛ 8.5 все още не тръгва. Няма упътване на български или английски, нито в кутията, нито на сайта ( то ебаси и сайта ) на производителя.

http://www.emag.bg/navigacionna-sistema-serioux-globaltrotter-gt500-diagonal-5-0-bez-karta-gt500-bf13/pd/D0BTJBBBM/
http://www.serioux.com/products/gps-navigation/gt500/gps-globaltrotter-gt500

Рутер - TP-LINK TL-WR740N - 18лв - Взех го с намерние да кача dd-wrt, но като видях колко настройки има, мисля, че и така ще ми върши работа. След няколко дена употреба започна да ми прави проблеми по ЛАН-а, но все още не съм определил дали вината е в него или джелезото.
Докато работеше бях много доволен от него :). Тия дни ще намеря време да видя защо ми прави мизерии.

http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR740N

Нов - Fiskars Deba - 13лв - еми... нож :) .. добре наточен, направо заспа в кухнята.

http://www.emag.bg/nozh-fiskars-deba-12-sm-54-gr-857126-bf13/pd/D8KXJBBBM/

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Чет 19 дек 2013 13:37

Давам малко инфо, което ще е полезно.

Харесах си разни стоки от emag-а. Без черни петъци и т.н., цените бяха с около 20% под техномаркет, технополис, зора и т.н.
Поръчах 3 артикула в обща поръчка на стойност 260 лв.

На следващия ден дойдоха две от нещата, но ми поискаха 260 лв. Върнах ги, да си окомплектоват поръчката.
На другия ден дойде третия артикул, пак за 260 лв. От спийди ми обясниха, че са им пратили от emag две пратки, всяка по 260 лв. За 3 дни не можах да се свържа с emag, не получих пълна пратка и казах на куриера да им връща всичко и това е.

Отидох до магазина, купих нещата, избрах различни, защото на живо ми харесаха повече, имам си гаранция, доволен съм.

Изводи:
1. Поръчвайте си всеки артикул с отделна поръчка.
2. Не плащайте предварително(аз не можах, не им работеше системата :))
3. Продуктите са истински, цените са надолу, пристигат навреме. Видях ги на живо, но не си ги взех. :no

insert11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот insert11 » Чет 19 дек 2013 17:00

А доставката за тяхна сметка ли ..?

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пет 20 дек 2013 0:44

Мисля че всеки човек който няколко пъти е пазарувал online от където и да е в крайна сметка си се връща към добрите стари "оффлаин" магазини, където може да види и да пробва това което иска без да се занимава с куриери и доставки. Като цяло пак има някои неща които си купувам онлайн като примерно кецове/маратонки, защото избора в моя град избора е много ограничен или цените са доста завишени, но винаги има някакви различия от това което очакваш и това което получаваш та затова аз вече го избягвам онлаин пазаруването :a045

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пет 20 дек 2013 10:38

Само за инфо да вметна, че наскоро инсталирах един лаптоп от черния петък... Lenovo, цена по google около 1000, в черния петък е бил 600 :) Нова машинка , опакована, работи нормално... това са ми впечетленията от 2-та часа прекарани с него. Имало и Acer на 400 или 500 някой ако се е сдобил да се похвали :D

Потребителски аватар
mccoy
Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
Двигател: N22A2

Мнениеот mccoy » Пет 20 дек 2013 21:07

Цените на черния петък наистина бяха добри.
Сегашните им цени могат да се конкурират с вериги като Технополис и Техномаркет но не и с други онлайн магазини.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”