Водоструйка или домашна автомивка...

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Водоструйка или домашна автомивка...

Мнениеот Ronin » Пон 04 май 2009 23:12

И моторните резачки са ми там ....земи щила да ги сравним.......ходих при чефо гледах тоя MS 181 ...ми пак нещо цената ми се струва висока за тея тт. данни.....май пак ще е Хускварна :D
А на Makita имам почти всичко от ел.инструментите...перфоратори леки и тежки къртачи,акум.отверки,рендета,ъглошлайф 4 бр. и други....като качество са години напред....

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Вто 05 май 2009 10:01

Аз като я купувах моята - преди близо месец тогава имаше примоция. Доволен, от машинката има още мъъъъничко мощтност да се желае, но и така си баца прилично. Цената за мен не толкова фатална. И за водоструйката по принцип мисля да е щил, ама нещо не мога да се свъртя да я видя на място. Вероятно пак от дебелия Чефо ще я взимам. Като гледам ТТ данни - дават дебит към 500л/ч. Така, че би трябвало да е добре. Хубавия щил е към 1200 кинта, аз смятам да взема този за 600. Иначе и макита нямат лоши неща - имам един винтоверт, от тези дето ги използват гипсаджиите за гипскартона. Гледам, че те предимно с макити работят. От ибея не знам. Нещо съмнително евтино ми се вижда. Пък и как ще се оправяме с гаранции ако стане нещо?!?!? Засега ще разгледам щила какво има в комплекта, и ако има начин да го пробвам, пък ще видим...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 05 май 2009 10:15

Значи само да кажа за Ибея да си на 101% сигурен че ще е безпроблемно всичко.Пише си освен това че е 230V и че е БРЕНД НЮ :wink:
Досега равносметка от Ибей-Я :wink: :
Гедоре на Проксън-94 евро шипнато-питай жоко кем че при него е над 280 лв
http://cgi.ebay.de/PROXXON-Nr-23286-Ste ... 1|294%3A50
Комплект Клещи на Книпекс 40 Паунда Шипнато
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26ps%3D33
6 броя отвертки и комбинирани клещи на Wiha-доживотна гаранция-14 паунда :Mr Green Fun
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0408387967
Ръкавици за мотор,каска за жената и те така
Само ще ти кажа че съм купувал реле-регулатор от щатите за мотора ми секънд хенд БЕЗ гаранция и след 50 дена му писах че не работи УЖ(имал съм проблеми по инсталацията иначе си работеше)и човека ми се извини и ми изпрати още едно реле 100% работещо за НЕГОВИ разноски
Мисля няма сми да ти обяснявам повече
Относно съмнително ефтинкото-просто ти си свикнал вече да виждаш само нереално скъпо и всичко без 200% надценка ти се вижда нереално :012:
Иначе и аз съм фен на Щил-имам MS250 и сега си папам топчетата че съм се изръсил 760 лева :screwy :wink:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Чет 07 май 2009 22:23

Matematiks написа:...Гедоре на Проксън-94 евро шипнато-питай жоко кем че при него е над 280 лв
http://cgi.ebay.de/PROXXON-Nr-23286-Ste ... 1|294%3A50
...

ааа, вече е по-евтино: http://intertechnic.bg/product_details. ... 70&id=1267 :beer

Потребителски аватар
Lisho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lisho » Съб 09 май 2009 17:36

Navigatora написа:Ето снимки на водоструйката с пистолета и дозатора.

Повече инфо относно трансплантацията може ли, че нещо и моя Бош се магарисва ?
Освен, че дозатора за препарат е колкото да запълнят с нещо комплекта, маркуча между машинката и пистолета е от някакъв фалшив материал и от вибрациите по земята се протърка много лошо.
Интересува ме пистолета на Керхлер с какъв маркуч е като оригиналният на Бош или от материя по-издръжлива на вибрации ? Разглобяеми ли са маркуч и пистолет ? Какви пари ти стъпи всичко(освен 90 лв за разпъскващата тубичка)?
Благодаря предварително

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Съб 09 май 2009 23:23

Незнам дали е по-добър материала на маркуча на Karcher но проблеми няма ....а относно пистолета.... Да разглобяем е маркуча от пистолета има една П образна скоба и след махането маркуча излиза...това за Karcher

XpacTa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XpacTa » Нед 10 май 2009 8:18

Кажи по подробно де - на какви пари ти стъпиха отделните части. Откъде ги взе. Нещо трябваше ли да нагаждаш или само купуваш и слагаш. Също така искам да помоля за снимка на колата изпръскана с препарат - дали прави добра пяна.

Navigatora
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Navigatora » Пон 11 май 2009 6:20

Как стана трансплантацията ,оригиналния пистолет на Бош си стой в кашона,найстина е къс и твърд маркуча.Аз намерих един стар пистолет от Керхер с мек гумен маркуч около 6-7 метра.Връзката от към машината е едно и също.А дозатора си купих от магазина на Керхер в Бургас за 90 лв. но си заслужава защото работи а не като този в комплекта.Това е общо взето,ако има нещо питайте,ако не си намерите може да смените маркуча с нов и по дълак.

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 12 май 2009 12:09

колеги .. тука гледам новия каталог на Метро .. има един Karcher K2.980M + T80 - четка .. много добре "звучи" като характеристики 400лт. дебит .. 120 бара .. и черешката 238.80лв. :shock :shock :shock
.. някой да коментира модела .. впечатления .. с каква глава е това .. нещо не можах да намеря данни и снимки в нета .. :(

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Вто 12 май 2009 22:46

пластмасова е главата...пластмасова е и помпата....от 4-5 серия са металните.Кирхер гарантират за профи машините си мин. 1000 часа работа и за хоби не по малко от 200 часа...ресурс......това го четох на сайта им.....Ако приемем че едно миене е 5 мин. обща работа на водоструйката то това са 2400 автомивки :applause: .....за хоби машините...

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Сря 13 май 2009 18:38

Matematiks написа:Монофазна е тази на макита.
И аз мисля или поне не съм виждал лоши неща на макита
Колега Кинг ако искаш да поръчаме заедно може да претендирам за още малко отстъпка
шипинга е 65 кинта за парче но пак ще дойде на 400 лева а не 700 :shock на колкото си я намерил.И на мен Щила ми допада но е доста цифра
Драсни едно лично ако си заинтересуван,няма да зимам 10% :Mr Green Fun

Колега за да не направиш грешка пак ти казвам че тая макита е трифазна...! :D
Трифазна помпа с аксиално бутало модел..HW130
2100 вата 140 бара 480 л/час...
макс..т 50 градуса.....
17 кг..тежи...и струва 728 лв....с ддс... :D при дилърите в БГ.
Имам почти всичко на макита и работя от 4-5 г...основно с макита...познавам и артикулите и продавачите и ........

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 14 май 2009 19:29

Абе гледам практикер са пуснали на промо със 100 лева надолу модела 5.55 на Керхер и е със метална помпа пише
Кажи нещо за нея?
140 БАР
1900W
460l/m

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Пет 15 май 2009 20:58

Много добре изглежда......аз не бих се чудил ако трябваше да купувам сега.....Аз си харесах прахосмукачката...ако някой знае нещо повече точно за тая...инъче Kress и спарки имат за около 320 лв...добри модели....

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пет 15 май 2009 22:00

Чакам един да си плати и И се метам :)
много добре изглежда

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Съб 16 май 2009 8:34

Щил-а май има малко по-добри параметри. На каква цена е този Керхер? а какво стана с макитата?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”