"Черен петък" в emag.bg
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: "Черен петък" в emag.bg
Само стари боклуци и ментета ... не си заслужава 

- boar
- Автомобил: Golf III
- Двигател: ADZ 1995
Аз поръчах подов конвектор Теси за 44.99 .Цената му е с 20 лв. надолу от всички магазини и сайтове :)
- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Взех си самобръсначка, външен хард диск и един ресийвър на Yamaha пък ще видим 

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
А значи са ги вдигнали по-скоро, щом ги глобяват, без боб познавам.
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Това рекламата е голямо нещо,и една офца като тръгне след нея всичките,тия черни петъци са пълен шит,ще ви дам пример с емаг,вчера четвъртак деня преди "черния петък"класъор за дискове за кола дето се слага на сенника беше 8.99лв всички знаем че в левчето и 2 до 3 лева изводи си правете сами ,дори и на черния петък да го намалят с 50% пак е по скъпо от левчето ,само като и влезна в сайта и ми е ясно що за онлаин магазин са посно никъв дизайн на страниците ,с две думи всичко е реклама и е ала бала заблуждаване на хората (овцете)може и да има нещо найстина на далавера но то ще е един артикул сигурно с 5 бройки

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
GuLiVeR написа:Това рекламата е голямо нещо,и една офца като тръгне след нея всичките,тия черни петъци са пълен шит,ще ви дам пример с емаг,вчера четвъртак деня преди "черния петък"класъор за дискове за кола дето се слага на сенника беше 8.99лв всички знаем че в левчето и 2 до 3 лева изводи си правете сами...
"уфсъ", дума с 4 букви, и четирите грешни

Гледах им GSM-те за нещо на сметка от рода: ядра x4, памет поне 1GB, камера 5-8MP, дисплей 4-4,3' ... със коментар в разумни граници по параметрите и не се впечатлих нито от телефон, нито от цена. Ако изключим чисто гаражните китайски телефони за 50лв.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Телевизора ми е от емаг, само че не от черния петък вече е на 4 месеца и си е добре :) аз го взех за 400 лева тогава на промоция, а в техномаркета цената все още му е 600 лева.
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Ами елементарно е бре колеги,копираш даден продукт и го проверяваш по всички други сайтове и магазини.Аз си взех скара и блендер Зелмер на половин цена от продажната при всички останали.Изтървах тел. LG G2 на цена 500кинта а дори в продавалника втора ръка са по скъпи.Имаше и 32 инчова тошиба за 250лв. това ако не е оферта,здраве му кажи.Все си мислим че някой иска да ни изработи 

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
А защо не си взе телефона и ТВ като са на голяма далавера. Щото са единични бройки, ако въобще има някакви бройки и служат само за примамки затова. И 99% от клиентите в момента като теб се тюхкат, че са изтървали келепира, а то я е имало, я не.
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Не се тюхкам а споделям че си взех някои неща на отлична цена и че не е нужно винаги да смятаме другите за мошеници и маскари.Празници се задават,хайде малко позитивизъм и усмивки да вкараме в ежедневието 

- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Аз съм застъпил от 7 без 15 и успях да поръчам само телевизора. Мисля, че за баба ми и дядо ми от село е перфектен.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Както каза колегата, идват празници, има стара стока за ориване бол, не се ядосвайте ще има за всички 

- Golf_Gogo
- Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
- Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB
Има продукти на много добра цена, има и такива на пазарна, че даже и по-висока. Гледаш, сравняваш и взимаш. Аз се обзаведох тамън с четири артикула и ги взех на доста по-добра цена от най-ниската, която намерих из магазините. Сутринта в 07.30 ч. имаше наличности, към 09.00 ч. вече бяха поизчерпили бая продукти.
- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Блаженни са вярващите,господи прости им те незнаят какво правят,добре е че за всеки влак има пътници
да ги убедиш че черното е бяло,това са най-добрите клиенти ,така ги къпят и майсторите им
рекламата е голямо нещооо

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”