Мтел проблем със сметките
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Re: Мтел измамници
Смея да твърдя, че съм един от малкото доволни от мобилните услуги на Мтел - говоря само за GSM, понеже други техни услуги не ползвам. Дори и да са ми надписвани сметките е било с толкова, че да не ми направи впечатление. Откакто съм техен абонат - никакви проблеми, дори и извън страната 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
pensiq написа: няма как да се съглася с теб.
Колега, STEYN прекрасно се е уточнил.
STEYN написа: един от малкото доволни от мобилните услуги на Мтел - говоря само за GSM, понеже други техни услуги не ползвам.
+1
-
- Автомобил:
- Двигател:
zloby3400 написа:Хм, не разбирам защо не са ти върнали тези 20 лева кеш и да извършат плащане с дебитна карта без да издават нов касов бон?
Ти изглежда нещо не си разбрал - те са заредили 20лв ваучер (колкото е платено кеш) и са дали допълнителни 20лв време за разговори/ бонус или както там се нарича за да обезщетят за чакането. Или аз поне така разбрах.
pensiq ако са ти дали допълнителен месец няма да имаш касов бон за него тъй като нали това е идеята - да не плащаш! Касов бон ще имаш ако заплатиш този месец но тъй като те ти го дават бонус - не плащаш!
Четеш през редовете - платил съм си всичките 6 месеца до сега и не съм получавал нищо от тях, камо ли да съм си искал безплатни месеци.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Bai_Simo написа:zloby3400 написа:Хм, не разбирам защо не са ти върнали тези 20 лева кеш и да извършат плащане с дебитна карта без да издават нов касов бон?
Ти изглежда нещо не си разбрал - те са заредили 20лв ваучер (колкото е платено кеш) и са дали допълнителни 20лв време за разговори/ бонус или както там се нарича за да обезщетят за чакането. Или аз поне така разбрах.
pensiq ако са ти дали допълнителен месец няма да имаш касов бон за него тъй като нали това е идеята - да не плащаш! Касов бон ще имаш ако заплатиш този месец но тъй като те ти го дават бонус - не плащаш!
Всичко съм разбрал, идеята беше защо е трябвало човека да чака повече от час вместо
Щеше да си спести час чакане, ама явно служителите не са в час...zloby3400 написа:Хм, не разбирам защо не са ти върнали тези 20 лева кеш и да извършат плащане с дебитна карта без да издават нов касов бон?
Иначе добре че са му дали 20 лева отгоре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
OK Извинявам се в такъв случай
Да добре е!

zloby3400 написа:Иначе добре че са му дали 20 лева отгоре.
Да добре е!
това с отказването от договора в 7 дневен срок
къде го видяхте?
в ЗЕС го има ама на страницата на мтел няма никакви такива неща
там са си още със старите общи условия.
къде го видяхте?
в ЗЕС го има ама на страницата на мтел няма никакви такива неща
там са си още със старите общи условия.
Абе Мтел предлагат някакъв нет за телефон за 5 лева, неограничен, някой случайно да ползва такъв и да може да даде някакви отзиви?
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
ivo_555 написа:Абе Мтел предлагат някакъв нет за телефон за 5 лева, неограничен, някой случайно да ползва такъв и да може да даде някакви отзиви?
Чудех му се и аз, но още не съм го поръчвал. Имай предвид обаче, че след изразходването на трафика (25 или 50 мегабайта) ще ти таксуват всеки следващ по 10 стотинки.
Има и едно специално предложение M-Tel SURF BG MAMMA

- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
До колкото виждам на сайта им ако искаш просто така да имаш неограничен нет за 5 лева към какъвто и да е договор, то това е обвързано с покупката на ТАБЛЕТ!
Аз и в момента ползвам 100мб, ама ограничен, след 100те режат глави!
Аз ползвам малко по специален тарифен план към МО, възможно е да е само за тези планове, доста колеги си го пуснаха, та то за телефон все ще става за браузване, по скоро ме интересуваше дали ще върви онлайн радио на скорост 128кбит/с или по малка?
Вероятно днес ще мина да поразпитам.
п.п.100мб са нищожно малко, не стигат само за форума и фейсбук, и нета го ползвам най вече 5,6 дни по няколко часа!
Аз ползвам малко по специален тарифен план към МО, възможно е да е само за тези планове, доста колеги си го пуснаха, та то за телефон все ще става за браузване, по скоро ме интересуваше дали ще върви онлайн радио на скорост 128кбит/с или по малка?
Вероятно днес ще мина да поразпитам.
п.п.100мб са нищожно малко, не стигат само за форума и фейсбук, и нета го ползвам най вече 5,6 дни по няколко часа!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз съм на surf&talk M и съм доволен и от към сметка, и от към скорост. Почти не успявам да изразходя тези 512MB, които са включени. Той нета си е неограничен и просто след 512-тия мегабайт скоростта пада. Ако си със смартфон и план с платен нет си е жива набутвация. Колегата, който плаща след 100-тния мегабайт е по-добре да смени плана моментално, 2лв на мегабайт си е рязане на главата през кръста.
След 100 мб плащам 0.10лв. ама пак не е малко, и просто в момента се ограничавам при ползването на нета! Плана за такъв без нет не бих го сменил никога вече, ама аз и нямам много право на избор, заради една затворена група в която са ми разговорите, засега!
Re: Мтел проблем със сметките
това,което не сте видели в договорите с включен интернет е,че след като надвишиш с 30% над мегабайтите ,които са включени на максимална скорост,Мтел ти режат скоростта още един път!
Защо не ми казаха за това в офиса им,като подписвах договора?
Защо не ми казаха за това в офиса им,като подписвах договора?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”