Монтажа мина доста добре, вакуумираха го, тръбния път го уплътниха първо с изолация май някаква (така ми се стори), после с черно тиксо за да не се разлепва, после с някаква бяла лента (на линка с монтажа където ми я прати meli я имаше). От вътре всичко е идеално, довечера ще ви кача снимки, че нямах вчера време да снимам, а пък днеска съм на работа. Кабела за тока ми е външен (аз така си исках защото догодина ще правя външна изолация и ще го скриеме). Иначе е друга България с него

топличкооо, направо супер.
DA@KADA@KA написа:"Колежке"как мина монтажа?Как е машинката,наи вече ме интересува къде е сглобена?
какво искаш да кажеш къде ??? В спалнята е по принцип - довечера ще го снимам и ще кача снимки

или инаш предвид къд го сглобиха ...
Marto_Polo запушиха ми дупката отвънка с гипс, а следващата седмица чакам майстора ми да дойде да прави изоляция на банята (поне за тая зима да е изолирана) и ще го накарам да погледне дали не се нуждае от "поправки". В Рам клима тези цени са без монтажа - дадох и 180 лв за монтаж (общо 1300). Но да ти кажа останах доста доволна от момчетата - монтираха го доста старателно, аз се въртях покрай тях и непрекъснато питах кое какво е ... ? Как не ме застеляха не знам
stefan4o абсолютно съм съгласна с тебе за финансовата възможност ... но едва ли разликата в цената на тока между инверторен и обикновен климатик е 4-5 лв. Аз не знам така че очаква някой който има представа да каже ... Аз планувам за другата зима живи и здрави да сме с един повече и не ми се рискува с някой климатик който би замръзнал и би ме изоставил в най-студените дни ... все пак само на него разчитам за спалната.