Горещо препоръчвам на феновете на Grand Theft Auto . Уникална атмосФера , уникален геймплей и история /графиката е на ниво/. Това е играта , която ме накара да мина на Win7
Понеже от няколко дни /буквално/ се запознавам с Win7 /и по-точно DX11/ , тa да споделя заглавията , които ме накараха да го инстална , а също така да си позакупя още РАМ За нито едно не съжелявам , тоест , ако някои му допада определения жанр и не е играл играта...да не се замисля
Първата Need For Speed The Run ... от последното НФС съм скептично настроен към поредицата , но тази игра определено си заслужава. Графиката е мнООоого добра,играта има история и доста екшън за част от поредицата
Втората Китайския Grand TheFt Auto , малко по-нагоре го бях пуснал в темата. Играта продължава да ме изненадва
Третата: На много Уважаемия колега БобУкаМаро. Dishonored има уникална атмосфера и много увлекателна история
Като гледам 90% от игрите тук няма да ми ги подкара кошницата. Препоръчвам Live For Speed (LFS), няма по-реалистична игра от страна на реалната физика вкарана в нея. Има състезания и обучение за шофиране, безплатната версия я има и в официалния сайт, но е само с 3 коли. Като за 200 мб игра-няма равна.По отношение на реалност дори и най-новата NFS неможе да се мери с нея.