Внимавайте какво си купувате от Jar Computers

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Внимавайте какво си купувате от Jar Computers

Мнениеот Zoran » Пет 04 дек 2009 10:18

vw_golf_4_tdi написа:всички почнахте да разбирате от видео карти. в кашона за който ти настояваш има само картата, дискове, книжка и кабелчета. може да има карти с директен hdmi изход, но има и доста карти с hdmi, при които е с преходник!!
забравили са ти преходника и ти веднага зарева, че си измамен. отиди и си я върни след като са ти предложили тая опция и спри да хулиш фирмата. то клиента че е прав прав е, ама с пишман клиенти...

Ти по-добре земи млъкни, кво пише в сайта бе, а?
Квото има в кашона си е мое, след като я плащам картата, сега ако ми потрябва това кабелче или проходника трябва да си го купувам допълнително. Никой не ми е забравил преходника, просто не го дават, а ще го продадът отделно.
виде ли някъде да пише BULK, видя ли че пише там доло, че има HDMI
ходи си работи в Jar и си пази заплатата, сега сигурно си се издигнал в очите на шефа, след като си защитил фирмата от някакъв недоволен клиент.
Да ще я върна и ще си взема парите и повече никога няма да си купя нищо от тях.

И ДА ИЗМАМНИЦИ СА, защото са написали грешно описание на нещо което продават.
Аз ако напиша че продавам 15-ки и ти пратя 14-ки до Варна ти кво ще напишеш за мен - НЕКОРЕКТЕН КОЛЕГА, ИЗМАМНИК

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 04 дек 2009 10:37

Zoran написа:
vw_golf_4_tdi написа:всички почнахте да разбирате от видео карти. в кашона за който ти настояваш има само картата, дискове, книжка и кабелчета. може да има карти с директен hdmi изход, но има и доста карти с hdmi, при които е с преходник!!
забравили са ти преходника и ти веднага зарева, че си измамен. отиди и си я върни след като са ти предложили тая опция и спри да хулиш фирмата. то клиента че е прав прав е, ама с пишман клиенти...

Ти по-добре земи млъкни, кво пише в сайта бе, а?
Квото има в кашона си е мое, след като я плащам картата, сега ако ми потрябва това кабелче или проходника трябва да си го купувам допълнително. Никой не ми е забравил преходника, просто не го дават, а ще го продадът отделно.
виде ли някъде да пише BULK, видя ли че пише там доло, че има HDMI
ходи си работи в Jar и си пази заплатата, сега сигурно си се издигнал в очите на шефа, след като си защитил фирмата от някакъв недоволен клиент.
Да ще я върна и ще си взема парите и повече никога няма да си купя нищо от тях.

И ДА ИЗМАМНИЦИ СА, защото са написали грешно описание на нещо което продават.
Аз ако напиша че продавам 15-ки и ти пратя 14-ки до Варна ти кво ще напишеш за мен - НЕКОРЕКТЕН КОЛЕГА, ИЗМАМНИК

виж кво, хората, когато си купуват нещо от магазин. го отварят, преглеждат го и ако имат забележки правят рекламация на място. ок, в магазина нищо не си видял. ми като си се прибрал у вас и не ти е харесало какво са ти продали. върни се в магазина и говори с продавача. на място, не по телефона. ама не, ти си тръгнал да хулиш по форумите и да мрънкаш, че си измамен. ако на място в магазина ти откажат замяна или връщане на пари разбирам тогава да пишеш, че си измамен.
за мен си един мрънкалник, който се прави на голямата работа по форумите, ама в магазина си мълчал като ***ка.
и не, НЕ РАБОТЯ В ЖАР И НЕ БИХ СЕ ПРИНИЗИЛ ДА РАБОТЯ ОТНОВО НА НИСКО ПЛАТЕНА РАБОТА В КОМПЮТЪРЕН МАГАЗИН. НО СЪМ РАБОТИЛ В СЕРВИЗ и знам как пристигат нови части и как се прави рекламация. твоето не е рекламация.
така, че иди в магазина а не ми се прави на голямата работа тук. щото си голям отворко за едно картонче, ама в магазина не си обелил дума, защо ти я дават в найлон.
има и комисия за защита на потребителите, които ореждат последващ отказ на продавача да коригира грешката си.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 04 дек 2009 10:50

Значи не ме познаваш да знаеш кво съм говорил
Варна ако има три улици, на мен тоя магазин ми е на 17км. в едната посока.
В магазина веднага попитах, къде е кутията, а и не бях на 100% сигурен какво пише в сайта, ако беше прочел първия ми пост щеше да видиш, че съм питал къде е кутията и не съм си замълчал.

Защо трябва да говоря лично с продавача, какво е като се обадя по телефона. Да бия още 34км. и ония да ми каже същото което ми каза по телефона.
Ти май като гледам как ги защитаваш си се издигнал там на некоя позиция за 350лв. и много отворен го раздаваш.
Като не ти харесва темата, не пиши.

питах те нещо за джантите, не отговори нищо.
сигурно щото си мижитурка ще си мълчиш и ще си си преебан цял живот.

това с комисията вече съм го задвижил.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пет 04 дек 2009 11:26

vw_golf_4_tdi написа:всички почнахте да разбирате от видео карти...

Колега, нали осъзнаваш, че не си единствения човек на тая планета, който работи/е работил в магазин за компютри?
Айде кротни се малко, като няма как да помогнеш на колегата поне не му пречи :idea:

Срока, от 3 дни, който са ти казали по телефона, по закон ако не се лъжа е 2 години. Отиваш и ако ти се направят на важни им кажи да прочетат ЗЗП.
Аз лично не бих си купил видеокарта в такъв вид, въобще не ме интересуват методите им за придвижване на стоката от Китай до България.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 04 дек 2009 11:46

Zoran написа:Значи не ме познаваш да знаеш кво съм говорил
Варна ако има три улици, на мен тоя магазин ми е на 17км. в едната посока.
В магазина веднага попитах, къде е кутията, а и не бях на 100% сигурен какво пише в сайта, ако беше прочел първия ми пост щеше да видиш, че съм питал къде е кутията и не съм си замълчал.

Защо трябва да говоря лично с продавача, какво е като се обадя по телефона. Да бия още 34км. и ония да ми каже същото което ми каза по телефона.
Ти май като гледам как ги защитаваш си се издигнал там на некоя позиция за 350лв. и много отворен го раздаваш.
Като не ти харесва темата, не пиши.

питах те нещо за джантите, не отговори нищо.
сигурно щото си мижитурка ще си мълчиш и ще си си преебан цял живот.

това с комисията вече съм го задвижил.

ако искаш ти покажа трудовата книжка за кви пари работя?! и не те знам за кви джанти бълнуваш?
34-те ти км. няма да ги коментирам :063:

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пет 04 дек 2009 12:26

някой да заключи, че темата се напълни с комплексари :lock:

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 04 дек 2009 12:28

достаъчно.
преди да се стигне до бой с клавиатури
:lock:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 05 дек 2009 1:13

В сайта на Жар си пише черно на бяло:
"Interface type PCI Express x16
DVI port 2 "

Прословутия HDMI е в полето "Video", което описва "екстрите" на картата и да, поддържа HDMI (демек през преходника ще си изкараш и звук, а не само картина като през стандартен DVI, ако разбира се свържеш кабела между картата и SPDIF изхода на дъното ти), но това не значи, че конектора е директно на картата.

Да не говорим, че ако си взел чисто нова тази карта с отстъпката 10 лева ти е излязла 73 лева, което си е направо подарък, та не виждам какво чак толкова е станало, че се вдигна такава олелия. Просто, ако човек не е сигурен какво купува, добре е да пита, преди да поръча и съответно да плати :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”