Продължението с Jarcomputers

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Re: Продължението с Jarcomputers

Мнениеот Aneto » Съб 12 дек 2009 9:51

quattro^^ написа:колегата за 70 лева софийска пара пуска 2 теми...не искам да обиждам никой, но се вживявате за нищо, първо тая карта е с архаични параметри, второ 70 лева за софия са бензин за 2 дена тъй че стига сте се циганили. от оплакване в автофоруми нищо не се постига

Леле, това да живееш извън Софето си е болест, без да искам да обидя някого. Не знам защо всички дет не са се разходили по жълтите павета си мислят, че тука всеки взима заплата чисто 2000 , понякога и същата сума в евра.Сигурно за 10-15% от живеещите в града това е така. Ама знаеш ли колко хора работят за по 500лв цял месец, че и деца гледат с тия пари???
И не виждам защо колегата да не пусне тема не за 70, а за 7 лева дори. Ако никой не ти ги е подарил - и това са пари. Но понякога въпросът не е в парите, а в това какво получаваш като потребител - и като обслужване, и като отношение и т.н. И доколкото разбирам, основното тук за колегата не са въпросните пари, а отношението към него като към клиент.

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Съб 12 дек 2009 12:44

в първата тема е за избора на карта, както и да е не ми се спори излишно, за кой от къде по-добре не почвайте моля ви се, аз имам в предвид стандарта на живот, а не че половин софия се бие у гърдите

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 12 дек 2009 12:58

стандарта на живот миналата година по това време и тази година по това време няма нищо общо

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Пон 14 дек 2009 9:35

quattro^^ написа:в първата тема е за избора на карта, както и да е не ми се спори излишно, за кой от къде по-добре не почвайте моля ви се, аз имам в предвид стандарта на живот, а не че половин софия се бие у гърдите

Майна, аз не съм никъде писал за въпросните 70лв. че са ми проблема, а проблема ми е отношението. В друга фирма са ми сменяли вентилатор гаранционен на момента. Аз с този компютър си изкарвам пари, а 20 дена да седя без него няма как да стане.

А ония дето ме помнел като философ, да земе да млъкне най-добре, защото даже ме не е виждал и не ме познава, та да остроумничи.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 14 дек 2009 10:45

hooligans написа:
quattro^^ написа:
RaCeR_EmiNeM написа:Зоране,а случайно да си прочел внимателно гаранцията?Да си прочел,че тя не включва вентилаторите?Приеми го така,че ти извършват ремонт,който не са длъжни да отремонтират!Следващия път не гледай да си купуш на възможно най-евтиния производител карта,който беше мисля на първо място по дефектиране.От миналата година те помня,че си голям философ,така че поне имаш мат'риял над който да си философстваш и да лееш теми. :wink:

ей добре че си ти да видя колко пара е в момента тая карта-70,05 от на жар сайта, еми извинявайте колеги софиянци ама за тея пари мен ще ме е срам да пусна тема сериозно...за моя радеон х550 за вента ми искаха 18 леа mhihi и ся е хоум мейд 82мм mhihi а колегата за 70 лева софийска пара пуска 2 теми...не искам да обиждам никой, но се вживявате за нищо, първо тая карта е с архаични параметри, второ 70 лева за софия са бензин за 2 дена тъй че стига сте се циганили. от оплакване в автофоруми нищо не се постига

дам , 70лв в Столицата са колкото 5 елитни пр.... в Пловдив!
Що не вземеш да се осъзнаеш малко?!
има хора на които 70лв са им за 2 седмици !!! като си толкова ларш , подари една карта на човека и толкова , ама така е

ПП:от седмица насам , толкова комплексиран коментар не бех чел ...

x2 mhihi
Въпроса определено не е в 70-те лв, а в принципа. Да те правят на маймуна за един вентилатор, който се сменя за 2 минути... 3 болтчета са бе ебаси! Айде 4 да са, не знам на тая карта с колко го държат.
Относно гаранцията - аз ако си направя фирма за компютри и в гаранционната карта изброя половината части, че не влизат в гаранцията, дали няма да ме ковнат КЗП на следващия ден?
Айде малко по-сериозно. Вярно, че сме в булгаристан, ама като си купиш комп и ти го облепят целия с лепенки, нали не очакваш като почне да вие тая пущина, да си трая докато изтече гаранцията? Или да чакам да изгърми видеото от прегряване, белким тогава ми го сменят цялото?

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 14 дек 2009 10:51

ОФФ

За Жаркомпутерс, обаждам се аз /преди тази тема/ имате ли е този процесор ? Ми не ще го поръчаме след седмица, /23.11/ днеска звъня имате ли ей тоя процесор ? Ми не.. не виждате ли че пише в поръчка...

Току що жар загубиха мойте пари и тези на съседа щото аз му пазаря... Та -1000лв ако не бях видял темата щях сигурно да ходя до там и т.н да си губя времето.. :не:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 дек 2009 18:23

Става дума за процесор на цена 1000 лева? Нали не мислиш, че някой ще държи на склад във фирмата си подобен род хардуер? Може би само в складовете на Мост, Аргус и другите по-големи вносители на хардуер ще го има. Навярно и в Мултирама дето ужким има от пиле мляко. :Mr Green Fun Дилърите на гореизброените фирми обикновено държат на склад това, което най-много се търси на пазара, другото се поръчва, щото като попреседи в склада 1-2-3-6 месеца и цената му като падне наполовина, сещаш се по-натам какво следва. mhihi
Подобно е и при салама, само дето там цената му не пада, ами се разваля :063:

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Пон 14 дек 2009 18:57

Като са му казали седмица означава че след 1 седмица стоката трябва да е на масата. Никой не го интересува че те не могат да си направят доставката в обещаното на клиента време. Тая работа утре-утре-утре-утре - утре ще съм ваш клиент.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 дек 2009 19:07

Чакай малко сега. Ти ако ми се обадиш по телефона и ме питаш "Имаш ли еди си кой модел?" аз какво трябва да направя? Да ти го доставя ли? Предполагаме, че аз съм фирма някаква си, а ти си някой си телефонен глас, който не познавам mhihi Понякога си говорите ей така наизуст, колкото да не заспите. :screwy
Доколкото разбрах става дума, че колегата е питал, не го е поръчал, или аз бъркам? :talk:

assd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот assd » Пон 14 дек 2009 19:33

не че правя реклама но stealtech за мен са фаворит в софия, от много време си купувам само от там части когато ми се налага, монитора ми е от там, лаптопа, всички приятели и познати също съм ги пращал (щото едно време много разбирах от тия неща, след тва ми омръзна и сега карам с една барака настолен да не казвам че е със семпрон направо mhihi )
имаше един дебеличък, много печен. имах един път проблем с монитора (на няколк одена само) нещо му се прецака матрицата и нямаше никакъв проблем - веднага нов! :)

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 14 дек 2009 20:06

Така процесора беше за 250 лв останалото са насипни неща на съседа !? Кое не беше пояснено ли ?? Става въпрос за супер разпостранен процесор ! На всичкото отгоре се обаждам и му казвам че ще ударя парите в масата веднага щом каже - да имаме !

Аз съм клиент все пак, а отношението му беше отвратително, се едно се обаждах за дозата, а пък и клиент както казваш който иска ЦПУ за 1000лв, си представи какви пари би оставил в последствие, но както и да е, една друга фирма - звъня имате ли го !? Имаме, това второто след 10 дена ЩЕ го имаме..
Отивам вече да плащам на място...

ПП Гласа от телефона щеше да му даде 1000лв... heavy metal zork

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 дек 2009 21:19

StS, не си уточнил за какви 1000 лева става дума. Само споменаваш, че си питал за процесор. Все пак не мога да отгатна, че си искал компютър на части и точно процесорът го е нямало. Относно телефонния глас - ами аз съм работил в тази сфера с клиенти на по-едро и крайни потребители. По телефона съм давал информация за наличности и цени, но поръчка по телефон не съм взимал, освен на мои познати и такива, които ни бяха дилъри и се знаехме с тях. Това, че си им обещал, че ще го купиш тях едва ли ги топли особено. Аз ако ти се обадя и ти кажа ще купя еди си какво от теб без дори да си ме виждал ще те накара ли да поръчаш въпросното нещо, което има риск да си остане в склада? Извинявай, ама ако си искал да си похарчиш парите няма да го правиш с разговор по телефона. Отиде ли до офиса след като се обади да им кажеш ето ме, аз съм, който ви пита по телефона, ето 100 лева капаро поръчайте ми нещата ще дойда да си ги взема еди си кога.
п.п. а въпросният търговец, който не е успял да ти "вземе" парите дали го е еня изобщо, след като вероятно дори не е разбрал, че наистина си щял да го купиш? Щото на мен ако някой ми звънне по телефона да ми каже какъв е силен и как ще "удари парите на масата" също бих го отсвирил. Отношението вече не мога да го коментирам, според мен в тази сфера на търговията ако не си крайно любезен просто нямаш шанс. В крайна сметка си звъннал другаде, хората са го имали на склад и са ти го продали.

Потребителски аватар
StS
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 14 дек 2009 22:12

Нещо което нямат не виждам как ще ми дадат, и да го поръчвам защо ?! Споменах за отношението... Иначе и на мене ми е все тая, моя човек си получи "ЦПУ-то" и всичко е тип топ.

Пък и може да не съм написал правилно те казаха че ЩЕ го имат след х дена, еми нямат го и до сега.. Както и да е то темата е достатъчно показателна..

ПП. Е** ти фирамата да не могат си позволят едно ЦПУ на слад :063: :063:

pipi_to
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pipi_to » Съб 23 яну 2010 20:22

Аз проблем или нарушение на закона отстрана на JAR Computers не видях. Приели са ти стоката за ремонт, а ти си отказал. Не виждам причина да ги плюеш. Наистина едно вентилаторче се сменя за 2 мин, но не мисля, че е удачно касиерката да го сменя с пилата за нокти.

Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Zoran » Съб 23 яну 2010 20:43

pipi_to написа:Аз проблем или нарушение на закона отстрана на JAR Computers не видях. Приели са ти стоката за ремонт, а ти си отказал. Не виждам причина да ги плюеш. Наистина едно вентилаторче се сменя за 2 мин, но не мисля, че е удачно касиерката да го сменя с пилата за нокти.

баце не говорим за касиерката, а говоря за така наречените хора от сервиза им, които искат да оставя карта за смяна на вентилатор за 30 дена :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”