Помощ за избор на пералня ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за избор на пералня ?
И аз препоръчвам Марти76.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
vasstop написа:Защо не си вземеш втора употреба Miele от тук:
http://www.mieleservis.net/
Знам за тях, но са ми малко далече- само някакви си 450 км в едната посока. За куриер пък теглото е проблем.
- Golf_Gogo
- Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
- Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB
От 2008г. ползваме Electrolux Inspire EWТ "нещо си" с горно зареждане - много доволен. Освен, че изпира добре е тиха, с висок клас на енергоспестяване (мисля, че беше A++) и до момента не е правила проблем. Заложих на нея заради барабана на две оси с идеята, че конструкцията ми се вижда по-надеждна, пък и беше made in Germany, та много много не го мислих. Не знам сега дали не са изнесли производството към друга държава и дали качеството не е паднало.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Моето Zanussi FA 826 направи 10г и няма намерение да се предава. Те са собственост на Electrolux и доколкото знам, вътре карантиите са им еднакви. За мен тези две марки са читави /Еlectrolux са ми другите уреди/.
- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Имахме една чешка 'тамат'. Със смяна на помпи и лагери изкара почти 30 години.
Сега имаме АРИСТОН на 5 години. Ползва се на всеки 3 4 дни и не е създавала проблем.
Износиха се единствено четките на мотора. Явно са консуматив. Добрата новина е че са евтини и се сменят лесно.
Сега имаме АРИСТОН на 5 години. Ползва се на всеки 3 4 дни и не е създавала проблем.
Износиха се единствено четките на мотора. Явно са консуматив. Добрата новина е че са евтини и се сменят лесно.
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
В марти76 ми казаха, че веднъж да изпера с миеле, после няма да искам друга пералня.Някой може ли да каже за какво става въпрос? Миелето втора ръка ще ми излезне 700лв колкото нов сименс на промоция без 100лв. И двете са с 2г гаранция. Струва ли си това миеле пред нов Сименс?
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
дъщеря ми си купиха миеле втора употреба.аз бях скептично настроен, но вече 2 год. нямат проблеми , а пере всеки ден поне по един път заради малкия. аз лично ползвам зероват от 18 год и никакви проблеми. но вече я няма на пазара тази марка.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”