LCD до 400лв !?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
producer
Автомобил:
Двигател:

Re: LCD до 400лв !?

Мнениеот producer » Съб 04 фев 2012 13:23

Здравейте,
Интересува ме модел LCD телевизор Crown 32910.
Какви позитиви и негативи има този модел?
Какви видео формати (кодеци) чете телевизорът през USB и позволява ли настройки и промяна на формата на изображението? Изрично имам предвид HD филми!!! При телевизионен режим със сигурност би трябвало да има тези опции, но има ли ги при USB режим? Например, имам приятел с Philips LCD TV и като му пусне филм от торентите през USB флашка, някои филми излизат разпънати вертикално, но неговият телевизор няма нито една опция за промяна на изображението (4:3, 16:9, 2.35:1 и т.н.) при режим USB. Затова той конвертира с досада по цял ден 2-3 филма с фиксиран формат 16:9.
Предполагам, този модел няма проблеми с БГ субтитрите?
Благодаря предварително!!!

aandreev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aandreev » Сря 15 фев 2012 13:09

Всички ТВ CROWN, FINLUX и HITACHI от ЗОРА са с шасита ВЕСТЕЛ.Гледай контраста и реакцията и вярвай на очите си.
В момента CROWN 32910 е с цена 469лв. в Зора и смятам, че за тази цена - това е телевизора. На мен не ми харасва само дебеличкия дизайн на кутията. Аз разлика не видях между него и тези с LED. Всички проблеми с плейване п/з USB аз съм си решил с един DVD - USB плейър NEO за 39 лв.

producer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот producer » Чет 15 мар 2012 12:07

Закупих този модел Crown 32910 и засега съм доволен, особено след като си направя нужните настройки.
И аз така знам, че те са на Vestel, но знае ли някой официален уебсайт на марката или производителя?
А дали е излязъл софтуерен ъпгрейд на този модел?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”