С какво се разклонява сигнала от чинията на Булсатком ??

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Re: С какво се разклонява сигнала от чинията на Булсатком ??

Мнениеот chefito » Вто 05 юни 2012 14:08

Сега ще тествам и ще кажа резултат.

Готов...единия го връзвам към скарт, а другия към чинчовете....всичко е 6!

Благодарско!!! :bowdown

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Как се разклонява сигнал на Булсатком?

Мнениеот Stivi » Вто 05 юни 2012 19:58

fox_vt написа:И трето подмяната на обикновен конвертор със такъв за 2,3,4 и т н изхода е безплатно даваш стария дават ти новия и си го монтираш сам.

Това със даването на двоен /нов/ за единичен /стар/ пробвал ли си го или предполагаш че трябва да бъде ? Понеже скоро бях поръчал монтаж на антена която си имах /нова булсатска с единичен конвертор/ и исках да вържа 2 собствени приемника /вече платени и активирани/ и като питах каката в офиса дали мога да сменя конвертора за двоен ми каза да говоря с техниците като дойдат,на тях в началото не им се искаше но накрая се съгласиха като си доплатих 8лв за двойния и това при положение че беше нов в кутията а ако исках да им дам стар за нов със сигурност нямаше да се съгласят ! Може би обаче моят случай не е меродавен понеже не съм на договор а плащам когато ми трябват приемниците и затова не ми се полага безплатен двоен конвертор въпреки че ползвам 2 приемника !?

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Сря 06 юни 2012 20:14

Ами по рано булсатите ги правеха със единичен конвертор и разделяха със сплитер за два приемника.Но се оказа че някои канали почнаха да изчезват и като питах в офиса им казаха че е заради стария конвертор и ми казаха да занеса стария и ми дадоха нов двоен.Само трябваше да нося лична карта на когото е на името.Иначе аз съм със два приемника и напълно закупено оборудване първоначално като сам съм го и монтирал,но сега може да имат нови правила.Пък и има и друго оборудването го купих от офис на булсат а после се оказа че това не било техен офис а само продавали и активирали,а главния офис се занимавал със другите работи :D

Потребителски аватар
poliboy
Автомобил: VW Lupo
Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
Контакти:

Мнениеот poliboy » Вто 26 юни 2012 13:56

chefito написа:Сега ще тествам и ще кажа резултат.

Готов...единия го връзвам към скарт, а другия към чинчовете....всичко е 6!

Благодарско!!! :bowdown

В нас на един приемник са 3 телевизора + още един приемник и един ТВ. Фатката е там че приемника е от по-старите които имат освен скарт изход и чинчове има и изход и вход за антена, и на въпросния изход (ANT in) сме вързали другите два ТВ, като там сигнала разклонявам с един усилвател дето ползвам за сплитер щото май почти нищо не усилва :) Сега остава да сложим ТВ и в тоалетната :)

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”