i.e.i написа:На Новогодишния базар в НДК има един щанд на който продават Енергоспестяващо устройство - "Майк".
Нали ,ако имаше и 1% истина, тия от електроразпределителните дружества да са
вдигнали вой до небето.

i.e.i написа:На Новогодишния базар в НДК има един щанд на който продават Енергоспестяващо устройство - "Майк".
Нали ,ако имаше и 1% истина, тия от електроразпределителните дружества да са
вдигнали вой до небето.
fantomasss написа: ама щом ми го казва човека за какво да си измисля.
KirilGeorgiev написа:Българина може и да го н....ш само трябва преди това да го накараш да си мисли че е на далавера.
eddyman написа:fantomasss написа: ама щом ми го казва човека за какво да си измисля.
За да не признае че се е пре***л
fantomasss написа:eddyman написа:fantomasss написа: ама щом ми го казва човека за какво да си измисля.
За да не признае че се е пре***л
Гледай сега, тоя човек не е случаен пикльо, а е с една камара инженерни дипломи, много собствени разработки и какво ли още не. Та за това съм склонен да му вярвам. Аз много лесно ще разбера дали нещото работи, ако е в нас, защото си знам месечното потребление, което варира с +- 5 лева. И ако спадне с -10 да речем, ще стане ясно веднага. За сега ще изчакам да видя дали и другия месец ще има спад в сметката на моя познат и ако има не ми пречи да дам някой лев за магийката.
fantomasss написа:eddyman написа:fantomasss написа: ама щом ми го казва човека за какво да си измисля.
За да не признае че се е пре***л mhihi
Гледай сега, тоя човек не е случаен пикльо, а е с една камара инженерни дипломи, много собствени разработки и какво ли още не. Та за това съм склонен да му вярвам. Аз много лесно ще разбера дали нещото работи, ако е в нас, защото си знам месечното потребление, което варира с +- 5 лева. И ако спадне с -10 да речем, ще стане ясно веднага. За сега ще изчакам да видя дали и другия месец ще има спад в сметката на моя познат и ако има не ми пречи да дам някой лев за магийката.
Един написа:Ако не ти е известно - в България хората с камари дипломи особено инженерни често не са в ред или не пращят от акъл. Тъй че не се впечатлявай от дипломите, нито от собствените разработки. Колко откриватели на вечни двигатели имаме, на двигатели на вода и какви ли не гении. Само дето не им стига ума 1000лв как да изкарат.
Един написа: ...Ако не ти е известно - в България хората с кари дипломи особено инженерни често не са в ред или не пращят от акъл. Тъй че не се впечатлявай от дипломите, нито от собствените разработки. Колко откриватели на вечни двигатели имаме, на двигатели на вода и какви ли не гении. Само дето не им стига ума 1000лв как да изкарат...
mely написа:Истината в ниските сметки е съвсем друга ...и ако този човек е толкова навътре ще го е купил този боклук само за парлама -да замаже очите на такива като теб.
KingoftheROAD написа:Един написа: ...Ако не ти е известно - в България хората с кари дипломи особено инженерни често не са в ред или не пращят от акъл. Тъй че не се впечатлявай от дипломите, нито от собствените разработки. Колко откриватели на вечни двигатели имаме, на двигатели на вода и какви ли не гении. Само дето не им стига ума 1000лв как да изкарат...
Колега, а на теб известно ли ти е колко таланти имаме запилени по чужбината? И колко реализации имат те там, а колко нашите тук у Булгаристан? Примери много - като се почне от Джон Атанасов - та до Нина Добрев или Мишел Бонев да речем. Въпросът не опира само до изкарване на пари в крайна сметка, но и до поле за изява, и възможност за реализация. Когато всичко е захлупено отвсякъде, независимо с колко дипломи си, няма ли някой зад теб, само с един гол талант, или няколко дипломи - никой не те признава за нищо. А хора с фалшиви дипломи се уреждат и тн. До голяма степен и тъпият ориенталски манталитет ни пречи, вицът за дявола и казана е много показателен. У нас тия които така или иначе нямат таланти, гледат да пречат на тия които имат - сакън някой да не ги задмине, и да не е по-добър. :screwy В крайна сметка какво се получава - колкото и да се боричкаш да работиш повече, то резултат невинаги ясен, и невинаги чиждаш релната полза. Примери валяло - частни, пък и държавни фирми само с отпуските колко се втелясват, и няма кой да ги нарита...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта