yarek написа:Наистина колегата Лило е прав понеже ми се е включвал влока на дисплея и телефона спирал да търси сателитите.
Това ясно...остави ги ония горе да се хапят

yarek написа:Наистина колегата Лило е прав понеже ми се е включвал влока на дисплея и телефона спирал да търси сателитите.
mely написа:yarek написа:Наистина колегата Лило е прав понеже ми се е включвал влока на дисплея и телефона спирал да търси сателитите.
Това ясно...остави ги ония горе да се хапят.Това което ти писах направи ли го.
Това за блокажа на дисплея не го разбрах.Ако имаш предвид да не угасва гармина ....в самия гармин -инструменти-настройки - дисплей- определи подсветка-отметка на ВИНАГИ ВКЛЮЧЕН
mely написа:чети предната странница![]()
![]()
Това за блокажа на дисплея не го разбрах.Ако имаш предвид да не угасва гармина ....в самия гармин -инструменти-настройки - дисплей- определи подсветка-отметка на ВИНАГИ ВКЛЮЧЕН
yarek написа:Май вече никой не чете названието на темата а само си чеше пръстите. Не става дума за самата навигация Гармин, а за Гармински софтуер в нокиа 5800... колко пъти да ви обеснявам че не търси сателитите преди да му се пусне функция light overrride или нещо от сорта. Ама факта е че НЕ ТЪРСИ, защото като включих тази функция веднага ги намери.
yarek написа:Мколко пъти да ви обеснявам че не търси сателитите преди да му се пусне функция light overrride или нещо от сорта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта