Гаранционен сервиз в Германос

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Гаранционен сервиз в Германос

Мнениеот mely » Пон 07 мар 2011 14:07

mely написа:Вервай ...ама не е баш така.Аз нали го ядох...2 пъти с телефони на приятели.Някъде бях писал в нечия тема.
КЗП просто потвърдиха становещето на сервиза.Единия път дисплея се пукнал щото е удрян...а той се пукна както соя на бюрото пред нас.Втория път ония в сервиза казаха -мокрен и КЗП потвърдихпа мокрен е...съдете се ако искате.
Та така,оказва се че КЗП нищо не правят а само си вземат заплатките.Няма да се учудя ако вече и процент от продажната цена отива за тях.
Едно време ставаше ...и аз съм се оправял много пъти ноооооо.

mely написа:
Winner25 написа:
orlin4ooo написа:
давам това мнение като бивш служител на Германос - да винаги те изкарват че си го намокрил...

Това съм ги чувал и от бивш служител на 2be. Явно е редовна практика :?

Не са само Германос -Всички така действат.Мтел също.Но най интередното е че КЗП им преглася ....дааааааа мокрен е

Аз казах нещо....Сега и до КЗП да се обърнеш и те ще ти кажат същото каквото и Германос.От тази институция файда няма.Имаше докато нашите търговци не се бяха окопитили.Тази инстанция глоби не може да налага.....

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Re: Гаранционен сервиз в Германос

Мнениеот lozan67 » Съб 02 апр 2011 6:15

Сервиза на Германос е най-скапания възможен сервиз. Ако имам телефон към тях в гаранция даже не го носа там, а предпочитам да си платя при проверни хора. Дадох преди три години един Сини Ериксон за смяна на джойстик. След две седмици отивам да го взема джойстика оправен не работи клавиатурата. След още две седмици отивам взимам го пак не бачка полвината клавиатура. Викам им вие май се ебавате с мен. Писах жалба, никав отговр. Най -накрая след още две седмици ми го върнаха работещ. Ужас са!!!!!!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”