Petrolhead написа:от 6 години съм с MacBook Pro, едва ли някога ще си взема друг лаптоп.
в момента го тормозя на Уиндоус с 3-4 графични софтуера едновременно - никакви грижи.
Bratt написа:По традиция - HP..
Първия - HP nx7010 - (El Presidente го джитка сега)![]()
Втория - HP 6530b - още е в ръчичките ми и пее..
Последния (на 1 седмица) - HP ProBook 6360b - ухааа..
И от трите съм страшно доволен..
Haralampi написа:Petrolhead написа:от 6 години съм с MacBook Pro, едва ли някога ще си взема друг лаптоп.
в момента го тормозя на Уиндоус с 3-4 графични софтуера едновременно - никакви грижи.
Точно това е заблудата на повечето притежатели на МакБуук под влияние на силните им реклами - че MacBook може нещо... което другите не могат) Абсолютна илюзия
![]()
Производителността зависи от конфигурацията, а за нея Apple нямат много участие, освен подбора. Intel си е Intel, Nvidia си е Nvidia, Ati си е Ati независимо дали се намира в Acer, Fujitsu или Apple
А по отношение на охлаждане - аз до сега не съм виждал Pro без проблем в охлаждането. Май тези от 2009/2010 бяха най-свестни в това отношение. Имам колега с Про на 4 или 5 години... добре че е пушач, че кутията му от цигари винаги подпира лаптопа отзад че да се охлаждаНовите от 2011 са същите.
Едно трябва да се признае на Apple - психологично много силна рекламна кампания... като им слушаш и гледаш рекламите за iPhone и Macbook ще кажеш, че ако не е Apple да сме на пишещи машини още и на дуплекс телефони![]()
За мен MacBook-овете са относително качествени като изработка... но имат някои сериозни недостатъци, а едновременно с това много силна конкуренция, която предлага точно толкова качествени продукти, но с много повече екстри за по-ниска цена. Бях на път да си взимам Macbook Pro 13" - ами 4 месеца чаках да пуснат i процесор, докато всички други го направиха за месец. Добре че не чаках повече ами си отворих очите и видях какво предлага конкуренцията. Apple го въведоха 12 месеца по-късно от всички останали... и сега пък няма 13" с отделно видео
Petrolhead написа:колега, личи си че не си имал Мак
naydenov23 написа:Поне според мен няма значение каква марка е лаптопа- всички са един дол дренки. Това разбира се не означава, че са некачествени, просто всичко се прави в китай с едни и същи компоненти, само различни емблеми му слагат. Затова и много хора сами си асемблират лаптопи.
В работата съм използвал какви ли не и разлики не открих.
Единствения лаптоп, който се отличава от другите е МакБуук-ът, на живо е уникален, но и цената му е уникална.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта