escrime написа:...
П.П.: За малко да забравя... Нокиа в никакъв случай!
Да повторя - Нокиа в никакъв случай, камо ли на цена от близо 700 лв.
Абсурд!
Или се пишеше Ъпсурт...

Иначе благодаря за мнението.
GREEN_lADY написа:Жорка оти дереш Нокиата? Аз от н8 съм мноооого доволен!Сега съм хвърлил око на 808![]()
GREEN_lADY написа:Наистина Garmin-а се изложиха тотално.Нокиа мапса си е без грешка
GREEN_lADY написа:Аз го ползвах в Гърция и бях удивен, иначе и в БГ е много полезен.
От гледането на умни телефони до момента май реших, че ме устройва дисплей 4.0" или 4.3" (особено АМОЛЕД) с кораво желязо под него - бърз (по възможност двуядрен) процесор, гигабайт рам, видео чип и т.н.
Като операционна система нямам някакви съществени изисквания, но цената на ябълката ми идва забранително висока. На живо се убедих колко добре е организиран Windows Phone 7, та вероятно бих се прежалил да синхронизирам само през Zune и да ползвам по-малко приложения, от колкото с Андроид.
Останалото на принципа "колкото повече, толкова повече", без да имам някакви съществени изисквания.
А, и не на последно място - пиaно лак и заоблени ъгли като на сапунче не са за мен!![]()
Подобен дизайн директно ме отказва.![]()
Та след тия словоизлияния ако някой може да подскаже нещо в ценови диапазон 400 - 550 лв...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта