Въпрос за хладилник-избор
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Въпрос за хладилник-избор
Погледни и Бошовете
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Направих проучване и стигнах до следните изводи за комбиниран хладилник с фризер:
SAMSUNG
До 1000 лв, че и отгоре няма с отделно регулиране на фризер и хладилна част.
Има NO FROST система, но не пише дали е пълен NO FROST или само на фризера.
Моделите над 185 см. струват над 1500 лв., а тези по 185 см са с макс обем на хладилната част 210 литра, което е малко за мен.
LIEBHERR
Най-евтиният с NO FROST e 1450 лв., което е много извън бюджета. По-евтините им модели според мен не си заслужават.
ELECTROLUX
Най-евтиния, който почти отговаря на критериите (няма пълен NO FROST) е ELECTROLUX EN-3850DOX, който е на цена 1099 лв. Това е с 250 лв повече отколкото настоящият ми счупен хладилник, който е подобен (с отделно регулиране на темп. в камерата и хладилната част, NO FROST). Този за 1099 лв е с по-голям обем и има FRESH ZONE в хладилната част.
BOSCH
NO Frost + поне 230 литра обем на хладилната част е минимум 1300 лв и това е без 2 кръга на охлаждане за фризера и хладилника.
HOTPOINT-ARISTON
Имат доста предложения с NO-FROST системи, дори за 700 лв.
Този, който си харесах е като на колегата адвокат Hotpoint-Ariston EBQH 20223 F. За съжаление обаче вече почти не се намира по магазините. Намерих в Зора неговия заместител: Hotpoint-Ariston EBGH 20223 F. Разликата е в самия дисплей и бутоните за управление, иначе същия модел. Благодаря на Sunny
Има Full No Frost, отделно регулиране на температурата, 241 литра хладилна част и т.н. - отговаря на моите критерии.
За момента съм се спрял на Hotpoint-Ariston и чакам да видя какво ще е развитието с Техномаркет.
SAMSUNG
До 1000 лв, че и отгоре няма с отделно регулиране на фризер и хладилна част.
Има NO FROST система, но не пише дали е пълен NO FROST или само на фризера.
Моделите над 185 см. струват над 1500 лв., а тези по 185 см са с макс обем на хладилната част 210 литра, което е малко за мен.
LIEBHERR
Най-евтиният с NO FROST e 1450 лв., което е много извън бюджета. По-евтините им модели според мен не си заслужават.
ELECTROLUX
Най-евтиния, който почти отговаря на критериите (няма пълен NO FROST) е ELECTROLUX EN-3850DOX, който е на цена 1099 лв. Това е с 250 лв повече отколкото настоящият ми счупен хладилник, който е подобен (с отделно регулиране на темп. в камерата и хладилната част, NO FROST). Този за 1099 лв е с по-голям обем и има FRESH ZONE в хладилната част.
BOSCH
NO Frost + поне 230 литра обем на хладилната част е минимум 1300 лв и това е без 2 кръга на охлаждане за фризера и хладилника.
HOTPOINT-ARISTON
Имат доста предложения с NO-FROST системи, дори за 700 лв.
Този, който си харесах е като на колегата адвокат Hotpoint-Ariston EBQH 20223 F. За съжаление обаче вече почти не се намира по магазините. Намерих в Зора неговия заместител: Hotpoint-Ariston EBGH 20223 F. Разликата е в самия дисплей и бутоните за управление, иначе същия модел. Благодаря на Sunny

За момента съм се спрял на Hotpoint-Ariston и чакам да видя какво ще е развитието с Техномаркет.

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Погледни и този EBF 20223X F
http://www.hotpoint.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8_h/%D0%A5%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D1%81_%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D1%80_EBF_20223_X_F/pid_F082276BG.do
Сега се появява като модел. Същия като EBQH (вградени дръжки) и доста по-приемлива цена от EBGH. Имаме налични бройки, макар и да не е обявено в сайта.
http://www.hotpoint.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8_h/%D0%A5%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D1%85%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D1%81_%D1%84%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D1%80_EBF_20223_X_F/pid_F082276BG.do
Сега се появява като модел. Същия като EBQH (вградени дръжки) и доста по-приемлива цена от EBGH. Имаме налични бройки, макар и да не е обявено в сайта.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде и аз към колегата с трите 7-ци - препоръчвам ти No Frost само за камерата. За плюсовата част е по-добре да е без.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
най-надежден е с два компресора обикновен не no frost с механични термостати без електроники
Последна промяна от tdi fen на Сря 18 юни 2014 18:31, променено общо 1 път.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Седмак, взимай Аристона от Слънчевия и спи градо и селяните в него
Две години ми харчи 5 лв/месец, няма лед НИКЪДЕ и е красив-жената държи на красотата, затова държи и на мен
едит
сега видях, че си само в Техно-то като опция
Зора отпада
20 месеца съм доволен, Съни ми го препоръча, малко харчи, много студи...Владо изчакай още 4-5 години да ти кажа дали още съм доволен
Две години ми харчи 5 лв/месец, няма лед НИКЪДЕ и е красив-жената държи на красотата, затова държи и на мен

едит
сега видях, че си само в Техно-то като опция
Зора отпада
20 месеца съм доволен, Съни ми го препоръча, малко харчи, много студи...Владо изчакай още 4-5 години да ти кажа дали още съм доволен

- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Сега ми предлагат от ТМ ето този модел: Ariston EBYH 20303 F?
Каква е разликата с EBF 20223 X F?
Каква е разликата с EBF 20223 X F?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
A++, дръжки, тъч дисплей на управлението и, ако не се лъжа, малко по-светъл на цвят.
Взимай го, ако няма да доплащаш!
Взимай го, ако няма да доплащаш!
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
А какво ви е мнението за втора употреба(внос от Германия,Австрия)Скоро гледах и има доста запазени,най-много по някоя драскотина да имат.Пак дават 1-2години гаранция
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дискутирано е многократно. Погледни из форума!
За повечето ни е предостатъчно, че колите и жените ни сме ги взели вече употребявани, та предпочитаме поне техниката да е нова.
За повечето ни е предостатъчно, че колите и жените ни сме ги взели вече употребявани, та предпочитаме поне техниката да е нова.
А какво ви е мнението за хладилници с марка ЛГ ? Имам телевизор и ми харесва много и пак бих си взел
Колкото до хладилника, имам Либхер от 14-15г, но вече не охлажда хладилната част
да не е заминал компресорът?Фризерът поддържа до -28,но горе е 7-8-9градуса дори с включен суперкуул
а без куулбууста става на 10-11
Тези ЛГта са с А++ , с Тотал Но-Фрост с-ма , 10г гаранция...
http://www.lg.com/bg/hladilnitzi-s-dolna-kamera
казаха ми че има някакви ЛГ с линеен компресор
,но за тези не пише какви са?И каква е разликата?
Като цяло как са ЛГ в ценови клас 1000лв ?

Колкото до хладилника, имам Либхер от 14-15г, но вече не охлажда хладилната част

Тези ЛГта са с А++ , с Тотал Но-Фрост с-ма , 10г гаранция...
http://www.lg.com/bg/hladilnitzi-s-dolna-kamera
казаха ми че има някакви ЛГ с линеен компресор

Като цяло как са ЛГ в ценови клас 1000лв ?
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Аз пък днес преди да прочета темата се сдобих с http://www.technomarket.bg/products/09130431/hotpoint-ariston-enbgh-19223-fw
Голям гардероб, не влиза в старите асансьори... абе голям филм до 4-тия етаж.Да се надяваме че ще върши работа.Най много ме подразни отговора на въпроса ми къде е произведен боша... оная ми вика в турция... аз викам ами аристона... оная: ми в турция... аз викам ами аег и електролукс... оая ми или в полша или в унгария.Всичко с по 2 години гаранция.
Голям гардероб, не влиза в старите асансьори... абе голям филм до 4-тия етаж.Да се надяваме че ще върши работа.Най много ме подразни отговора на въпроса ми къде е произведен боша... оная ми вика в турция... аз викам ами аристона... оная: ми в турция... аз викам ами аег и електролукс... оая ми или в полша или в унгария.Всичко с по 2 години гаранция.
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Виж тук дали не може да се удължи на 5 г.
http://www.dopulnitelnagaranzia.com/
П.П. Сега питах на телефона от сайта и ми казаха, че промоцията с 5 г. удължена гаранция важи за всички комбинирани хладилници Hotpoint и Indesit с 60 см. ширина. Промоцията важи до 31.08.2014 г.
http://www.dopulnitelnagaranzia.com/
П.П. Сега питах на телефона от сайта и ми казаха, че промоцията с 5 г. удължена гаранция важи за всички комбинирани хладилници Hotpoint и Indesit с 60 см. ширина. Промоцията важи до 31.08.2014 г.
- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
Да ама моя гардероб не влиза в условията им...
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
В крайна сметка имаме нов хладилник: Hotpoint-Ariston EBGH 20223 F. До края на август всички 60 сантиметрови Аристони ползват удължена гаранция 5 г.
Благодарности на Sunny за ценните съвети при избора!
Хладилникът го купихме в крайна сметка от nai-izgodno.bg за 885 лв + 10 лв доставка, което е доста добра цена за този модел, който на места е над 1000 лв. Докараха го в събота сутринта, а в неделя вечерта го включихме. До момента съм доволен - добре изглежда и има достатъчно място вътре.
Благодарности на Sunny за ценните съвети при избора!
Хладилникът го купихме в крайна сметка от nai-izgodno.bg за 885 лв + 10 лв доставка, което е доста добра цена за този модел, който на места е над 1000 лв. Докараха го в събота сутринта, а в неделя вечерта го включихме. До момента съм доволен - добре изглежда и има достатъчно място вътре.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”