Блондинка и Windows - HELP!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Re: Блондинка и Windows - HELP!

Мнениеот xploda » Вто 23 юли 2013 8:48

Gal написа:даже оригинален

Те тука е разковничето. С оригинални имиджи Уиндоуса си намира драйвери безпроблемно. А за дивайсите, които не намира, след един ъпдейтс чек разпознава идеално кое ти требе, като драйвер. Прясно изпробвано в събота. Намери си даже драйвер за монитора. Но пак казвам това е с оригинални майкрософтски имиджи свалени от сайта на майкрософт.
С тези от арени, замунди и пр. е нормално да не може да ги намери по една много проста причина - точно частта с драйверите или легаси драйверите много често е премахната/орязана с цел по-малък размер на имиджа, по-бърза инсталация(с има няма 2 мин. :mhihi ) и т.н. "оптимизации" :mhihi . В което няма нищо лошо по принцип. Просто трябва после ръчно да си търсиш драйверите. Аз предпочитам всичко да ми е оригиналдъ, никой многознайко да не ми е барал имиджа и да си ми ги намира автоматично нещата, че ми спестява много време и едва след инсталация да ъпдейтвам каквото има нужда/ако има нужда и ако има съответно по-нова версия нали.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Вто 23 юли 2013 8:52

xploda написа:...това е с оригинални майкрософтски имиджи свалени от сайта на майкрософт.

Даже е купен с носител направо :icon_lol

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 24 юли 2013 4:08

Тука колегата Гал е много права, случвало ми се е и за риълтек мрежова карта драйвер да не намери и инсталира сама седмицата, безжичните карти и блутут устройствата също са проблем в доста голям обем от случаите, инсталирам само чисти MSDN копия. Друг е въпроса като ти инсталира видео драйвер, колко е актуален и работещ, особено на АТИ карти!

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 29 юли 2013 10:56

К.Одаджийски написа:...видео драйвер, колко е актуален и работещ, особено на АТИ карти!

Общо взето - никак! :mhihi
За всичко - драйвери с HardwareID и от сайта на производителя. :c020

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”