Пробвай да изтриеш данните на скайп (надявам се си знаеш паролата):
1. Изключи скайп с десен бутон в/у иконата му до часовника и Quit.
2. Отваряш Windows Explorer и в адресната лента пишеш: %appdata% и Enter.
3. Като ти се покажат папките премести някъде папката Skype и пробвай отново да пуснеш програмата, белким се върже (ако не се покажат, трябва да пуснеш да се показват от Control panel > Folder options > View > слагаш отметка пред Show hidden... и махаш тази пред Hide protected...).
Ако всичко е наред може да я изтриеш въпросната папка, мисля... Все пак я прегледай за разни неща, които са ти споделяли, може да ти трябват.
Проблем със Skype
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем със Skype
Оказа се че на детето скайпа днес е работил с много забивки.Преди малко се логнах и много трудно стартира моя никнеим.Докато на детето стартираше почти веднага.Явно аз с моя ник нещо не става за логване.Преместих папката на скайпа на друго място,както каза колегата slimmer, и започна и да се логва.Но пък не ще да се ъпгрейдне.Дава че няма връзка с нета.А в същото време е логнат.Дано сте ме разбрали от това объркано обяснение.Но в интерес на истината сега работи скайпа.Ще видим как ще се държи в бъдеще.
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скайпа сега сам се обнови до последна версия.За сега работи.Благодаря за напътствията.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Проблем със скайпа
Надявам се, че съм пуснал в правилния раздел темата, понеже, за пръв път пускам такава, извън автомобилните
От няколко дни, имам проблем със скайпа, при пускане, се появява страницата за вписване, със съобщението - Skype не е в състояние да се свърже...Пробвах със смяна на парола, нищо. Пробвах и с ъпдейтване с по-нова версия, пак нищо! Къде може да е проблема, нищо друго не ми идва на акъла, за пръв път го прави това?

От няколко дни, имам проблем със скайпа, при пускане, се появява страницата за вписване, със съобщението - Skype не е в състояние да се свърже...Пробвах със смяна на парола, нищо. Пробвах и с ъпдейтване с по-нова версия, пак нищо! Къде може да е проблема, нищо друго не ми идва на акъла, за пръв път го прави това?
- deepd
- Автомобил: Golf VII
- Двигател: CLHB - 2015
Re: Проблем със скайпа
За жалост от около месец(не знам точно колко защото оттогава не съм се отписвал) ако си се отписал веднъж вече не можеш да влезнеш ако си със стара версия(3.8 беше моята). Бях се отписал, върнах от архива и се оправи, но пък направих друга грешка като активирах ваучерите които имах,но вече и от архива не работеше. Влизаше с автоматичен режим като се отвори скайпа. Само заради този проблем трябваше да инсталирам поседната версия на скайпа и SP3 за XP, че иначе не става. Откакто МСофта го купиха
... С новата има проблеми с това кой е на линия не се вижда и отказват всякакви призиви за поправяне(мълчат).
За повече инфо http://chat4o.com/skype-cant-connect-03-2012/

- agumba
deepd написа:За жалост от около месец(не знам точно колко защото оттогава не съм се отписвал) ако си се отписал веднъж вече не можеш да влезнеш ако си със стара версия(3.8 беше моята). Бях се отписал, върнах от архива и се оправи, но пък направих друга грешка като активирах ваучерите които имах,но вече и от архива не работеше. Влизаше с автоматичен режим като се отвори скайпа. Само заради този проблем трябваше да инсталирам поседната версия на скайпа и SP3 за XP, че иначе не става. Откакто МСофта го купиха... С новата има проблеми с това кой е на линия не се вижда и отказват всякакви призиви за поправяне(мълчат).
Не съм се отписвал, ползвам едно име от 7 години, но не го пускам автоматично с уиндоуса, стартирам го после! Той сам се е отписал, и сега неще! Наистина, бях с 3.8 версия, но я ъпдейтнах с неква петица, такава имам на лаптопа, но пак същото. Как да се върна от архива, и къде е този архив? Какво е това SP3 за ХР, щото и аз съм с ХР? Ако изтегля последната версия, трябва ли първо да деинсталирам по-старата?
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Re: Проблем с Skype?
Аз успях с изтеглянето на последната версия, но файла за изтегляне беше пълната версия - SkypesetupFULL. Първо ми дръпна ъпдейт-инсталатора (skypesetup), но той се заинати и следващото изтегляне вече беше за пълната версия.
Инсталира се върху старата, без да е необходимо деинсталиране на предишната версия.
XP SP3 означава Service Pack 3 - може да видиш с кой сервис си от My Computer (моя компютър иконката) / десен бутон на мишката / Properties (свойства) -> Гледаш General (общи) текста и ще видиш описанието на System (система).
Инсталира се върху старата, без да е необходимо деинсталиране на предишната версия.
XP SP3 означава Service Pack 3 - може да видиш с кой сервис си от My Computer (моя компютър иконката) / десен бутон на мишката / Properties (свойства) -> Гледаш General (общи) текста и ще видиш описанието на System (система).
- deepd
- Автомобил: Golf VII
- Двигател: CLHB - 2015
agumba написа: Не съм се отписвал, ползвам едно име от 7 години, но не го пускам автоматично с уиндоуса, стартирам го после! Той сам се е отписал, и сега неще! Наистина, бях с 3.8 версия, но я ъпдейтнах с неква петица, такава имам на лаптопа, но пак същото. Как да се върна от архива, и къде е този архив? Какво е това SP3 за ХР, щото и аз съм с ХР? Ако изтегля последната версия, трябва ли първо да деинсталирам по-старата?
Инсталираш си първо SP3 http://www.microsoft.com/en-us/download/confirmation.aspx?id=24
След това последната версия на скайпа http://www.skype.com/en/download-skype/skype-for-windows/downloading/
Нищо друго няма да те оправи. Архива е цялата ти система в един файл говорех в случай че си взел, но става ясно че не си много запознат щом питаш. Това е друга по дълга тема която не е за тук.
- agumba
На лаптопа съм със седмица, и там най-накрая кандиса, и тръгна! Но компа е бая старичък, едноядрен, с 1.5гб рам, дали ще му ходи Win7? Или да минавам на SP3, сега наистина съм със SP2?
- agumba
Тоя скапан скайп ще ме довърши... Преинсталнах компа, със седмица, хоум версията, сложих последната на скайпа, и пак проблем! Сега пък, имам "постоянни" абонати, които никога не се изключват, нищо че, не са влизали със седмици в скайпа си! Въпросът ми е - коя версия да сложа, та да ми показва нормално?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Това е проблем на новия протокол за комуникация на скайп между устройства на различни платформи или казано така, ако твой абонат от списъка е пуснал скайп на телефона и излезе от него той се отписва, но ти ще видиш че се е отписал чак когато се отпишеш от скайп на твоите устройства.
Пропищя им форума в последно време за тоя проблем и уж работели по въпроса, колко са бързи редмъндци всички знаем
Пропищя им форума в последно време за тоя проблем и уж работели по въпроса, колко са бързи редмъндци всички знаем
- agumba
К.Одаджийски написа:Това е проблем на новия протокол за комуникация на скайп между устройства на различни платформи или казано така, ако твой абонат от списъка е пуснал скайп на телефона и излезе от него той се отписва, но ти ще видиш че се е отписал чак когато се отпишеш от скайп на твоите устройства.
Хайде сега, да видя, дали съм те разбрал правилно - ако сега се отпиша от скайпа, тоест, изляза от профила си, и след това се впиша пак, би трябвало тия "фантомни" абонати да се нормализират, така ли? И ако е така, това еднократен акт ли ще е, или всеки път ще трябва да правя тоя номер?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Така би трябвало да стане, т.е ако се отпишеш от всичките ти устройства и се впишеш пак ще ти покаже настоящите абонати актуални, това е на теория, на практика ..... не знам дали са го оправили, снощи гледам докато писах предишното си мнение скайпа на телефона ми се обнови, но не съм го пускал още да видя какво се случва.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”