Проблем с лаптоп Делл

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
eng
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с лаптоп Делл

Мнениеот eng » Сря 11 сеп 2013 21:49

DrugiaBliznak написа:Спираш тъпия автоматичен update на Windows 7 и си намираш програмата TuneUp Utilities,която има вариант за Manual Мaintenance и трие всички ненужни останали файлове,като Broken Shortcuts,чисти регистрите,дефрагментира харда ако има нужда и още много.Отделно има и опция,да спира ненужните програми ,когато се стартира Win-a.Например Adobe апликациите или други подобни,които обикновено се стартират с Win-a ,но не ги ползваш.Също не е зле да махнеш опциите от Torrent клиента и от Skype да се стартират при стартирането на Win-a,защото си натоварват.
При мен резултата е светкавично стартиране.
Успех :th_up

Колега това за скайп и за адоб, го знам и от старт ъп менюто съм ги изключил при стартиране, програмата ще я намеря и ще я дръпна.

Хри100в
Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
Двигател: AGG 115hp

Re: Проблем с лаптоп Делл

Мнениеот Хри100в » Сря 11 сеп 2013 22:07

Iezekil написа:А кое доказва,че са вируси?3 троянеца и половин година не си имал проблем?Или просто антивирусната си измисля,нещо като реклама си прави?

Колега, ти знаеш ли изобщо троянеца какво прави? Не е злокачествен от онези, дето трият файлове, папки или регистри, а само копира инфо и пароли. Точно затова леките антивирусни като АВГ не ги засичат.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”