Темата ще е дълга... Важно е на края какво предстой , в нета има интересно инфо за 8.5 потърсете

К.Одаджийски написа:Не че съм им адвокат, но какво са виновни от гугъл, че на съобщението излизащо във всеки браузър при отваряне на всяка страница свързана с гугъл за нови правила и декларация за поверителност и ползване услугите ти си натиснал хикса и не си прочел за какво става въпрос!?
Mario951 написа: , но сега ми създаде големи грижиАбе от адвокатска гледна точка те са прави ама от гледна точка на потребител много яко ме нае*аха
eddyman написа:Къде е фм радиото?
milmar написа:Вместо да спамите повече от спамер като мен, кажете как точно си прехвърляте файлове между телефона и компа беэ ос**ната програмка и да вървя да си искам обратно Нокиата.
JaDaWiN написа:....
На WP8 и Windows 8 просто закачаш телефона и освен че можеш да си го синхронизираш, можеш и да си го отвориш както си отваряш нормална флашка.
relaxxx написа:Някой да има преки впечатления от Mumia 1020? Едно от главните ми изисквания е да има перфектна камера.. Каква е реалността там?
archimedes написа:Аз съм с лумиа 820 и мога да кажа какви са предимствата и недостатъците на WP8
+ Затворена и стандартизирана система
+ Добра интреграция с фейсбук и windows 8.
+ 7GB в skydrive.
+ Навигация която може да работи офлайн.
+ Безплатен офис пакет
+ Добри приложения за камерата
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта