wireless ON?
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: wireless ON?
Та scuba виж ми мнението нa някоя от предните страници за Launch manager-a...
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
По принцип седмицата си инсталва всичко, да не говорим ако така излиза от магазина, не би трябвало да има нужда от намеса 
Но колегата не пише, незнам
От снимката удивителни има само на други устройства, следва warless-а да му бачка

Но колегата не пише, незнам

От снимката удивителни има само на други устройства, следва warless-а да му бачка

- slimmer
Rufkata, всичко всичко, колко да е всичко... май не си попадал на такива лаптопи, та да си промениш мнението.
scuba, така като гледам бая други неща ти липсват в device manager, така че направо дърпай всичките драйвъри за съответния windows и си ги инсталирай...
scuba, така като гледам бая други неща ти липсват в device manager, така че направо дърпай всичките драйвъри за съответния windows и си ги инсталирай...
- rufkata
За Wairless-a драйвърите са на лице, другото в случая не е важно. Както писах ако е оригинален, би следвало всичко да е О.К. ако е инсталван отделно, възможно е да има липси като фън бутоните например, или Fly прозорците. Проблема е, че колегата не пише и нямаме инфо относно развитието. Възможно е да си е решил проблема и ние само да си се джавкаме.
- Powerplay
- Автомобил: VW GOLF III
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Това , че в девайса няма жълто не значи , че wifi-я работи (или е инсталиран драйвера).
Може да е инсталиран не правилен драйвер - както казах Лаптоп А и Б една и съща марка и модел , но различна ревизия - единият е с Atheros , a другия с Broadcom карта/адаптер.
Без лаунч мениджъра няма да тръгне лай фай-я каквото ще да става , няма как да го пуснеш.
Да слага Уиндолските драйвери - защото машинката не е от най-новите.
Познава ги , работят що годе - колкото да се замаже положението.
Не се ли сложат правилните драйвери от официалният сайт или там където ги търсите , няма да работи коректно.
Тези Base system device , които са в жълто :
card reade
bluethoot
USB3.0 - за новите машинки
Пак казвам кажи ми продукт номера или серийния номер и ще ти дам списък с драйверите.
Махаш всички , които си инсталирал до сега и слагаш новите.
Виждам , че си от София - не е проблем да се видим и да го направя на добра воля.
Може да е инсталиран не правилен драйвер - както казах Лаптоп А и Б една и съща марка и модел , но различна ревизия - единият е с Atheros , a другия с Broadcom карта/адаптер.
Без лаунч мениджъра няма да тръгне лай фай-я каквото ще да става , няма как да го пуснеш.
7-цата познава повечето
Да слага Уиндолските драйвери - защото машинката не е от най-новите.
Познава ги , работят що годе - колкото да се замаже положението.
Не се ли сложат правилните драйвери от официалният сайт или там където ги търсите , няма да работи коректно.
Тези Base system device , които са в жълто :
card reade
bluethoot
USB3.0 - за новите машинки
Пак казвам кажи ми продукт номера или серийния номер и ще ти дам списък с драйверите.
Махаш всички , които си инсталирал до сега и слагаш новите.
Виждам , че си от София - не е проблем да се видим и да го направя на добра воля.
- rufkata
Хора, пише си, че драйвера за Wirless-a е коректен, драйвери за видео картата и други проблеми са възможни. Колегата да каже пиратски ли е Win-a или не?
- Powerplay
- Автомобил: VW GOLF III
- Двигател: ABF 1996
- Контакти:
Няма значение какъв е Уин-а.(смисъл закупен или ....)
Пише ,че драйвера е коректен ок! - то може да пише (пак казвам сложен грешен драйвера , но пише че е окей.)На ден ми минават през ръцете поне 10 машини (лаптопи,таблети,настолни и др)
Дали нямам идея какви са им особеностите.
Пише ,че драйвера е коректен ок! - то може да пише (пак казвам сложен грешен драйвера , но пише че е окей.)На ден ми минават през ръцете поне 10 машини (лаптопи,таблети,настолни и др)
Дали нямам идея какви са им особеностите.
- rufkata
През мен не минават толкова машини дневно, но работя с апаратура за 1 780 000 лева, мисля, че щом знам клетките във цифровия сигнал как се четат, и насочват и пренасочват ADD/DROP значи съм в час.
Поздрави
Поздрави

- slimmer
Няма ли да се спрете? Човекът на втора страница написа модела, дадох му линк към сайта с драйвърите. Windows ът няма значение колко е оригинален, ако му се инсталират всичките коректни драйвъри и обслужващи програми (които в случая не са толкова много, че да станат големи грешки)... Хайде лека вечер...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”