Това не е ли същия боклук?! Защо да им даваш 100 лв отгоре на тея "представители"
Ако питаш мене това не ми прилича на сносен телефон...
Ако питаш мене това не ми прилича на сносен телефон...mely написа:Xiaomi= боклук....абе колеги ,що не спрете да приказвате глупости.Като не сте подготвени не пишете бре.
P.s Официални представители няма.В Европа нямат право на легална продажба- само да знаеш.
Mario951 написа:mely написа:Xiaomi= боклук....абе колеги ,що не спрете да приказвате глупости.Като не сте подготвени не пишете бре.
P.s Официални представители няма.В Европа нямат право на легална продажба- само да знаеш.
Ами то има толкова много китайски телефони, че човек няма как да е подготвен, то на самсунг им е трудно да направят бюджетен телефон, който да става за нещо за повече от няколко месеца че камо ли китайци. Играл съм си и с 8 ядрените китайчета, ама човека почна да ми изрежда - това по софтуера беше проблемно, гпс-а попринцип работи много слабо и т.н
Съдя че е боклук по сглобката и дисплея не ми се струва да е толкова качествен колкото го пишат.

mely написа:.....
Примерно elefone p7000...само за пример
К.Одаджийски написа:mely написа:.....
Примерно elefone p7000...само за пример
Доста як пример пример, признавам 1,7 осем ядрен процесор, 3ГБ РАМ на около 230 долара си е оферта
.Колко време изкарва с едно зареждане? От кой магазин?mely написа:На щерката взех TCL s720 за 100$
myrshavija написа:Колко време изкарва с едно зареждане? От кой магазин?mely написа:На щерката взех TCL s720 за 100$
.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта