Това не е ли същия боклук?! Защо да им даваш 100 лв отгоре на тея "представители"

mely написа:Xiaomi= боклук....абе колеги ,що не спрете да приказвате глупости.Като не сте подготвени не пишете бре.
P.s Официални представители няма.В Европа нямат право на легална продажба- само да знаеш.
Mario951 написа:mely написа:Xiaomi= боклук....абе колеги ,що не спрете да приказвате глупости.Като не сте подготвени не пишете бре.
P.s Официални представители няма.В Европа нямат право на легална продажба- само да знаеш.
Ами то има толкова много китайски телефони, че човек няма как да е подготвен, то на самсунг им е трудно да направят бюджетен телефон, който да става за нещо за повече от няколко месеца че камо ли китайци. Играл съм си и с 8 ядрените китайчета, ама човека почна да ми изрежда - това по софтуера беше проблемно, гпс-а попринцип работи много слабо и т.н
Съдя че е боклук по сглобката и дисплея не ми се струва да е толкова качествен колкото го пишат.
mely написа:.....
Примерно elefone p7000...само за пример
К.Одаджийски написа:mely написа:.....
Примерно elefone p7000...само за пример
Доста як пример пример, признавам 1,7 осем ядрен процесор, 3ГБ РАМ на около 230 долара си е оферта
Колко време изкарва с едно зареждане? От кой магазин?mely написа:На щерката взех TCL s720 за 100$
myrshavija написа:Колко време изкарва с едно зареждане? От кой магазин?mely написа:На щерката взех TCL s720 за 100$
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта