Избор на лаптоп за програмиране.

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
$100
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на лаптоп за програмиране.

Мнениеот $100 » Пет 23 яну 2015 21:04

lub0o написа:Попаднах на нещо,което до сега не ми се беше случвало.След инсталацията на Windows-7 сега ми покачва само диск-С.
Като влезна в Disk Management ми изписва,че го има.
Някакви съвети.
Изображение

Както казаха по-горе - и аз се чудя какъв програмист (ще) си, щом се чудиш на такива основни неща...

Иначе по темата - Леново ThinkPad, HP ProBook/Elite - с i3/i5 и SSD (SSD-то може да си го сложиш допълнително). Аз лично предпочитам 13/14" модели, защото винаги закачам външна клавиатура и монитор. Някой сега ще каже "ами DELL?" - след като разглобявах наскоро един Inspiron за да сложа SSD се отвратих тотално от начина на мислене на инженерите им. Който е разглобявал знае за каква идиотщина става дума. Който не е, може да намери клип и да види. Казано накратко - трябва да разглобиш почти всичко възможно за да стигнеш до диска. Явно в DELL смятат, че HDD е сърцето на компютъра и почти няма вероятност нито да се повреди, нито да искаш да го сменяш по друга причина.

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Пет 23 яну 2015 22:39

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Съб 24 яну 2015 11:12