Vivacom - мошеници от класа!

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Vivacom - мошеници от класа!

Мнениеот stefan4o » Чет 31 мар 2016 21:14

Нагло е. При нас е имало случаи да се приспадат пари от месечни такси за времето, през което клиентът не е имал услуги. Но тези времена вече отминаха отдавна и сега се стараем заявките да се обслужват бързо и не се е налагало някой да чака примерно 5 дни, за да бъде посетен и "отремонтирана" услугата му. Не е тайна, че работя (вече)в МТЕЛ. А там хората поставят таргети не само на продавачите, а и на нас - техническия персонал :th_up На нас също ни се дават срокове и се иска да се вместваме в тях :th_up Сферата на телекомуникациите е една от доста бързо развиващите се в страната ни и никой от големите играчи на пазара не може да си позволи волности и подигравки с клиента. Доколкото зная фирма Nexcom вече не е функционираща, вероятно има причини за това :c020 Просто пазарът ги изритва, това е. При неизпълнение от страна на оператора, клиентът може да прекрати договорът, доколкото зная.

Потребителски аватар
777
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 777 » Пет 01 апр 2016 9:28

Поне навремето Nexcom предлагаше интернет телефония. Сега няма хляб за такава заради смартфоните и разни скайпове и viber-и. Също както видеотеките затвориха след като филмите започнаха да се записват и гледат на компютър. Така че не е изритване от пазара, а просто изчезване на нишата.

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Пет 01 апр 2016 23:23

Като чуя за "пазар", и започвам да се чудя - има ли още будали и наивници, да вярват, в чудодейната сила на тоя пазар? Дали изобщо има и пазар, или всичко е неолиберални приказки за лека нощ, за глупаци, вярващи, че пазара ще регулира монополите и картелите, които се ширят у нас? Май, само второто ще да е вярно, не знам...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 02 апр 2016 9:48

Пазарът са потребителите. От тях зависи дали някоя фирма ще функционира изобщо.

Потребителски аватар
agumba
Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
Двигател: 1600 VTEC 110 hp

Мнениеот agumba » Съб 02 апр 2016 14:10

Да бе, вЕрвам ти, вЕрвай си и ти..."Пазарът" всъщност, са монополи и картели, прикрити зад неолибералната мантра за "свободната конкуренция" (e па таквоз животно, наистина нема), стремящи се, към все по-големи печалби, на всяка цена, и за сметка на всички и всичко! Затова сега обсъждаме подобни теми, без видима полза! Имаше един човек, водеше предаване на геополитически теми, беше засегнал издъно генезиса на тая система, и скоропостижно го усмъртиха! Да почива в мир!
Между другото, не знам за Виваком, може наистина да са мошеници, мен не са ме излъгали, вече 10 години съм им абонат, вземал съм и устройства, и прочие, но ако трябва да посочим тартора на тия "мошеници", в мобилните оператори, безспорен лидер беше, е, и си остава Ментел!

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Съб 02 апр 2016 15:44

agumba написа: беше, е, и си остава Ментел!

Подкрепям на 100%. :th_up
Този оператор е типичен пример за пословицата "Вълкът козината си мени, но нрава НЕ".
Смениха се няколко собственика от началото през далечната 1995 г, но стилът и методите им НЕ.
Бях сред първите им 1000 клиента и преди малко повече от месец се разделихме, като единствено запазих номера си към тях на Прима. Не искам подробно да Ви описвам на какви унижения ме подложиха щом разбраха, че все пак искам да запазя номера си без преминаване към друг оператор (заради отвратителния сигнал за сменен оператор).
Четох интервю с известна адвокатка защитаваща правата на потребителите пред мобилните оператори, като тя подчертаваше, че всички вършат нарушения и прилагат нечестни похвати, но тези на МТЕЛ явно се отличавали с особената си коварност.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 02 апр 2016 16:25

толкова ли няма други доставчици във вашия район ,че се закачате на виваком?
намерете си читав с добро обслужване доставчик и им бийте шута - ако пък намериш и такъв без договор icon_idea
а и извинявай ама 20мбпс - ама ,че скорост

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”