Велосипед планински/градски размер XL до 1000 лв?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Re: Велосипед планински/градски размер XL до 1000 лв?

Мнениеот Vlad777 » Пон 13 яну 2025 22:55

Явно съм поръчал последния XXL. Какво им е на спирачките? Много не разбирам, но видях голямото намаление и реших, че този ще е.

Потребителски аватар
alpinab
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alpinab » Вто 14 яну 2025 8:39

Спирачки са ок и са адекватни. Shimano BL-MT200 + BR-UR300, този кит трябва да е по стандартната спецификация на модела. Имах предвид, че са най-ниския клас на Шимано кит хидравлика. А пък останалия монтаж е среден клас - движения, скоростна система, команди, вилка въздушна(популярна за клас колела около 2к и малко нагоре) също среден клас. Спирачките ако може да се каже са единствения ентри левел възел в цялата сглобка. Много добро попадение за тези пари. Колко излиза доставката до БГ през този сайт?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 14 яну 2025 8:57

Не доставя до БГ. Поръчах през Габко - 4 лв на кг. Предполагам 70-80 лв. Иначе безплатно до Германия. Имаше как да го пратя там и да ми го донесат след месец, но сръбските митничари много са затегнали и се заяждат за нови колела. Искат спедиция и т.н. тъпотии. Затова реших да не рискувам.

Иначе Cube има доста фирмени магазини в Германия и всеки си има сайт и си прави собствени промоции явно на застояла стока. Ето списък

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 16 яну 2025 18:30

Имам ново питане, относно това колело за половинката Scott Contessa Active 40. Цената му е около 1020 лв с доставката в размер M на 29".

Тя си го хареса на цвят, няма никакви претенции към техническите показатели, но въпросът е дали си заслужава парите и има ли български колелета за тия пари с тези характеристики?

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 17 яну 2025 11:54

В крайна сметка се оказа, че доставката е безплатна до БГ от този сайт и го поръчах за 458.17 € (~900 лв)
https://www.mhw-bike.de/scott-contessa-active-40-nitro-purple-2024-hardtail-mountainbike-damen-170163

Kremenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kremenov » Вто 11 фев 2025 14:28

Здравейте, маняци!

Искам да си вема електрическо АТВ да си джъткам в гората. Гледам тука някви модели в нета. Спрял съм се на няколко модела. Може ли да разгледате и да ми препоръчате модел.

elektro.bg/produkt-kategoriya/atv/

Ценови диапазон 2000-3000лв.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 11 фев 2025 16:03

Здрасти, разгледах сайта и гледам:
E-mail: contact.elektrobg@gmail.com
Телефон: +359 884 566 681

Много интересно, че се регистрира във форума със същия e-mail адрес, за да се правиш на заинтересован клиент и да търсиш препоръки?!? Вие като продавате тия неща, нямате ли поне малко представа???

Никога не бих си купил каквото и да е от подобен шанаджия и препоръчвам на всеки, който попадне на сайта да има едно на ум!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 24 фев 2025 10:57

Да дам и отзив за MHW-bike.de - силно препоръчвам. :th_up

Колелото, което поръчах за съпругата пристигна с DHL за няколко дни и доставката за колела до България е безплатна! Беше много добре опаковано и почти сглобено. Само му сложих предната капла, кормило, седалка и педали и стана готово за каране.

В кашона бяха и другите аксесоари, които поръчах - каски, държачи за бутилки и др дреболии. Също така получих и подаръх персонализирана чаша с името ми като комплимент.

Сега видях, че не съм писал и за моето - то дойде с Gabco от cube-store-goettingen.de - то пък беше съвсем сглобено, но кашонът му беше ОГРОМЕН, дори се оказа, че не мога да го натоваря в колата и ходих с БУС.

Като цяло съм доволен и от двете покупки и горе-долу влязох и в бюджета, който си бях определил в началото (около 1050 евро за двете, включително доставката с габко) и купих по-хубави, отколкото бях решил в началото.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”