Предимства на инверторен климатик
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
защото не може да се сравнява с Панасоникаtrunner написа:Цените са повече от привлекателни, но не знам дали ще успяват да охлаждат. Гледах в техномаркет за по 8 - 900лв Панасоници. Я пак като профаните да попитам аз: какво означава сплит системата? И въпрос към Santo: Защо мислиш, че си се прецакал?
http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09026548

абе бачка не е проблем ама е шумен зимата мисли повече докато прехвърля фреона ...докато Панасоника няма такива работи ем не се чува ем бачка като звяр нон стоп...
но Панасоник за 1000лв не е Панасоник...тва е Китайска тояга

п.с. съвет от мен вземи си нещо хубаво като ще даваш пари не се стискай

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А за това какво ще кажете? И какво мислите - при покупка на хладилник за около 800лв и този климатик дали правят някви отстъпки в Техномаркет?
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Питал съм и в сетком,но нещо не схванах отговорите...та,как се държат инверторите в автоматичен режим на работа(не на вентилатора или преградката насочваща струята,а точно на климатика).
Примерно моя му задавам 25,и той вкл.компресора чак на 28,дотогава само духа като вентилатор,при достигане на 25 само смъква мощността на компресора(има показания на вътрешното тяло отчитащи натовареността му)и държи така доста време,досега не съм го чакал да изключи компресора защото ми става много студено
и го изключвам от копчето.
Та как се държат вашите клими(инверторните,за другите е ясно) в този режим ,че ми е интересно ,в смисъл изключват ли компресорите си или само им намаляват мощността при достигане на зададената температура.
А и още нещо да питам-вътре в стаята се чува леко боботене като работи компресора,което вън го няма(чува се само вентилатора
)-с тампони под външното тяло ще се реши ли проблема?
Примерно моя му задавам 25,и той вкл.компресора чак на 28,дотогава само духа като вентилатор,при достигане на 25 само смъква мощността на компресора(има показания на вътрешното тяло отчитащи натовареността му)и държи така доста време,досега не съм го чакал да изключи компресора защото ми става много студено

Та как се държат вашите клими(инверторните,за другите е ясно) в този режим ,че ми е интересно ,в смисъл изключват ли компресорите си или само им намаляват мощността при достигане на зададената температура.
А и още нещо да питам-вътре в стаята се чува леко боботене като работи компресора,което вън го няма(чува се само вентилатора

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Готово колеги! Купих това барабар с хладилник от Техномаркет Русе. За двете неща в Силистра ми искат 160лв повече, а за 30лв гориво отидох до Русе, натоварих ги като пич в колата, прибрах се, налях си една мастика, жена ми ми сипа един таратор... какво му трябва на човек?!?
Благодаря на всички за отговорите!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner написа:Готово колеги! Купих това барабар с хладилник от Техномаркет Русе. За двете неща в Силистра ми искат 160лв повече, а за 30лв гориво отидох до Русе, натоварих ги като пич в колата, прибрах се, налях си една мастика, жена ми ми сипа един таратор... какво му трябва на човек?!?
Е това вече е правилен избор колега.Сега с тази им промоция ги продавам като топъл хляб.Идеален климатик макар че е китайски.Ама и малаизийския е доста по скъп.Ще видиш зимата как ще ти падне и разхода за тока.Казвам ти го от личен опит.
- dekata
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си харесах този,но дали наистина е японски
http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=00002426

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”