Андроид apps

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Re: Андроид apps

Мнениеот mely » Сря 13 мар 2013 9:47

Barboukov написа::bowdown :bowdown :bowdown
LILO&STICH написа:
mely написа:hold Volume down and power button ... и те така

Само дето по спомен,той е със сони :mhihi

:mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Сря 13 мар 2013 20:22

А Galaxy SII как прави скрийншотове?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 13 мар 2013 20:54

PyMu
Серпентина с турболатор
Автомобил: VW Golf IV GTI
Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp

Мнениеот PyMu » Чет 14 мар 2013 21:58

Абе тоя AccuWeather ли се бъзика, или S3-ката?... Случаят е следният: аз съм с 3ката от има няма 2 месеца и Аку-времето съм го направила да не се ъпдейтва автоматично, а когато аз реша, че искам да знам колко градуса е навън. В началото му пуснах GPS да се светне къде съм и после при рефреш на времето, не ми е искало специално да му го пускам пак. Една колежка си взе вчера нейната 3-ка и днеска ми мрънка, че всеки път, за да видела времето, трябвало да пуска GPS-а. Аз естествено се изсмях, а за да докажа противното, рефрешнах моя Аку-време и онова кръгче се въртя ли въртя, докато не получих морска болест... Бързо заключих, че клетката е слаба, щото У Молу не е за сефте... И ето, че сега на Wi-Fi-то вкъщи, се повтори ситуацията... Пуснах джипиес-а и веднага ми каза какво е времето... Обаче не е променено в аку-то нещо,защото S2-ката го рефрешва от раз без включен джипиес... Та чуденето ми e, какво и кога и защо се промени в 3-ката?

Потребителски аватар
STEYN
Автомобил: A4 B6
Двигател: AVF

Мнениеот STEYN » Нед 17 мар 2013 13:34

Май имаше някъде писано, но не открих - някой сеща ли се за приложение, което засича ускорение от 0-100 посредством движението на телефона? Изключвам Torque, имаше някакви други приложения, дори в един епизод на Fifth Gear ги бяха споменали.. :neutral

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Съб 23 мар 2013 14:13

Трябва ми Camera Soft, в който да мога да наглася камерата да снима през определен интервал от време... примерно всяка минута... Някой да знае?

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 25 мар 2013 14:46

Малко тъпички въпроси, но като има по остри ще задам и тях :mhihi
Та, как се спира тоя андроидски скайп да запаметява хронологията, че като го пусна и докато зареди цялото хистори става мазало, почти ми блокира телефона.
И още нещо, но ако може да ми го обясни някой простакоустойчиво. Как да забраня на приложения и процеси да се самостартират. Омръзна ми да ги убивам принудително. Става въпрос за фейсбук,гугъл+, дропбокс, НТС сървиз за времето, ютуб, календар и още някои такива, които ползвам изключително рядко, но те си се стартират сами. Хураво е да остане възможността да си ги пускам ръчно когато ми потрябват.
Имам и team viewer инсталиран, та ако рече някой мога и да му дам доскъп да го изремостира дистанционно..... Митеее :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 25 мар 2013 15:27

Тиим вю е добре
Само да стигна до стабилен нет :c020

п.п.
пуснах ти на скайпа,последната версия на ф1 :mhihi

Последна промяна от LILO&STICH на Пон 25 мар 2013 15:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пон 25 мар 2013 15:34

К.Одаджийски написа:Малко тъпички въпроси, но като има по остри ще задам и тях :mhihi
Та, как се спира тоя андроидски скайп да запаметява хронологията, че като го пусна и докато зареди цялото хистори става мазало, почти ми блокира телефона.
И още нещо, но ако може да ми го обясни някой простакоустойчиво. Как да забраня на приложения и процеси да се самостартират. Омръзна ми да ги убивам принудително. Става въпрос за фейсбук,гугъл+, дропбокс, НТС сървиз за времето, ютуб, календар и още някои такива, които ползвам изключително рядко, но те си се стартират сами. Хураво е да остане възможността да си ги пускам ръчно когато ми потрябват.
Имам и team viewer инсталиран, та ако рече някой мога и да му дам доскъп да го изремостира дистанционно..... Митеее :)

Аз се чудя как да спра автоматичното откриване на телефона...от моя син :) Имам около 20 игри с влакове, още толкова с котки, кучета, папагали...:)
Всичко си пускам ръчно, единствената запаметена парола ми е на измисления gmail акаунт...от съображения за сигурност :)

Потребителски аватар
kacarov_dupnitsa
Автомобил: Ауди А6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacarov_dupnitsa » Пон 25 мар 2013 15:41

При някой телефони става скрийн шот със копчето за увеличаване на звука и копчето за гасене на телефона което е най-отгоре :, като се натиснат едновременно.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 25 мар 2013 15:43

Галче, и Гуугъл да питаш, все ще получиш отговор "No such apps/device found in the Eternity"
:mhihi :mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 25 мар 2013 15:54

Проблема на колегата Гал съм го решил вече за мен си, викат му пубертет, но пък решението създава други проблеми.
Мите, на безжичен нет съм тия дни, като имаш време и сгоден нет свирния по скайп, я по вайбъра, че нещо и скайпа май му стана.

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Пон 25 мар 2013 15:57

К.Одаджийски написа:Проблема на колегата Гал съм го решил вече за мен си, викат му пубертет, но пък решението създава други проблеми.
Мите, на безжичен нет съм тия дни, като имаш време и сгоден нет свирния по скайп, я по вайбъра, че нещо и скайпа май му стана.

Е ние нямаме 4 още, но тва не пречи да търсим и приложения с каки :) Вайбъра се смазва тия дни, хем ъпдейтнат.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 25 мар 2013 16:02

Аз с вибер ядове нямам, но винаги има алтернатива. Поне за чат, уатсъп :mhihi

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 25 мар 2013 16:25

Вайбъра имаше по едно време преди 2-3 седмици проблем на експерия и черен екран при накои телефони, но от тогава излезнаха мисля 4 ъпдейта които коригираха проблема и аз също нямам проблем с него

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”