vanesto написа:Ето заради тези писания не исках за коментирам сметките си, просто знам какво ще последва. Ама някои хора като видят, че конвектора бил 2kw и косата им настръхва. Какво като е 2kw, постоянно ли работи? Вече казах, че достигне ли си температурата, след това само вкюлча за секунди и изключва - при това положение според вас 2kw ли гори на час? Освен това и преди съм го писал и пак ще повторя - най-голямо значение има стаята - разположение, изолация, дограма. Вие като отоплявате 50 годишни несанирани панели естествено, че ще ви горят много Адаксите, какво очаквате чудеса ли? Не ми се пише повече в тази тема, безсмислено е.
Ако с обикновен нагревател 2000 вата правиш това то с един обикновен инверторен климатик ще си на 1/3 от тая сметка.Научете се най после и си го набийте в тъпите кратуни (на никому нищо лично) всичко е въпрос на това как ще задържиш топлината вътре,няма значение с какво я произвеждаш.А че има физични закони и някои си мислят че са на***ли дявола във въздуха само ме радват