venelek написа:Да колега 150 барова е.
Благодаря за съвета с филтъра.Ако знаеш някой сайт в който ги има, пусни линк, че тука по нашите магазини такива неща няма.
Ако имаш път към Варна - Рувик / в същност тя е Шуменска фирма / не знам къде в Шумен им е магазина. Във Варна като идваш оъ посока Шумен, след Бизнес парка надясно и излизаш на 1 кръгово, което се пада под Метро. Въртиш и тръгваш в посока Варна / към бившия Елпром, Винзавода .. .На около 80-100 м в ляво се пада магазина им. Има табели.
Взел съм
http://www.atlasfiltri.com/english/plusSX.html[url][/url] 2Р с фиктър 50 микрона, ,като смених самия филтър с 30 микрона шпула. По спомени -около 30лв корпуса с филтъра. Прозрачно тяло.Оригинално е с пластмасови щутцери , но за по около 1,50 лв/бр.х месингови
Точни цени мога в понеделник да дам./ но цени отпреди 1г- не знам дали няма промяна/. Такъв филтър си сложих и след водомера / тъпаците от ВиК не искаха да го сложа преди.
Сложих филтър понеже изполвам машинарийката и от водопровод / стари тръби, ръжда, пясък и камъни при ремонт или спиране на водата за ремонт, а също и от кладенец с пясъчно дъно.