Ви-Фи слаба скорост само когато си иска. D-Link 300

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Ви-Фи слаба скорост само когато си иска. D-Link 300

Мнениеот Adnan » Сря 19 авг 2009 16:05

ChimeyJimmey написа:Колегата с проблема ще пробва ли 3rd party firmware или не му се рискува?

Колега аз още в неделя му направих упдейт на фърмуера сега съм 1.05.
До момента не мога да се оплача от страна на рестарта но положението с нета си остава същото само малко като че ли уплоадвам по бързо отколкото довнлоадвам.

Забелязал съм, че на студено се държи много по добре това инжинерно чудо започвам да си мисля за хардуерен проблем. Слагам го на земята имам пълни черти на антената. И го виждам от телефона 4 етажа по надолу. Слагам го на дивана който е плюш леко потъва и не може да поема въздух и изведнъж чертите на антената намалят с една по малко а съм на един х*й (магарешки) от него.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 19 авг 2009 16:14

Същото нещо прави ли го ако се вържеш с UTP кабел за рутера или проблема е само през Wi-Fi?

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Сря 19 авг 2009 16:24

Това точно не съм го пробвал. Ще го пробвам довечера и ще пиша. До сега само през ВиФи'то съм се връзвал.

Edit : Сега го пробвах като се включа с кабел към рутъра няма никакав проблем тегли здраво и качва здраво.

nikolaiserdiuk

Мнениеот nikolaiserdiuk » Пон 12 апр 2010 16:38

Имах такъв проблем, http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Torrent, това се оказа решение. Проблема е в торрент клиент, който отваря много коннекции и това кара рутера да клекне. След като конф. рутера и ограничих броя конекции в клиента всичко се оправи, рутера направо хвръкна и свалям с дива скорост.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”