Охлаждаща поставка за Notebook
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Re: Охлаждаща поставка за Notebook
Своята Logitech N100 я взех точно от Техномаркета, попитах за гаранция, казаха 3 месеца при придоставяне на касова бележка. До сега не ми се е налагало да я връщам, надявам се че няма и да се наложи. Общо взето само позитивни отзиви имам за нея. Удобна и за маса и за крака, и кулера работи тихичко, дано твоята не ти прави проблеми. Като цяло още от училищна възраст помня че продукти на Logitech ги бива. Ползвам безжична мишка вече 4 година, с батерии дюрасел работи си перфектно.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Цените са за дилъри в USD без начислен ДДС
И к'во праим

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Който иска, мога да му купя на тези цени + ДДС, разбира се!
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:10, променено общо 1 път.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Като гледам колежката нищо не пише в темата, сигурно си е купила вече подставка и си забравила за проблемите, поне кажи каква си купила да знаят и другите към какво да се ориентират 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Колега, не знам за коя колежка питаш, надявам се не за мен понеже ще останеш непричтно изненадан
.....тъй като не съм момиче.
Относно поставката взех тази, на която се бях спрял Cooler Master NotePal X1 от както я ползвам почти не се вкл вентилаторите на лаптопа и температурата почти не се вдига над 50 градуса, а дори и настройката на поставката не е да духа на макс. Не съм я ползвал много понеже съм в движение и не я нося много, а и не съм го натоварвал на макс с графични програми.С две думи доволен съм, за тази цена си е супер, при положение че по-голямата част от предложените ми бяха по скъпи.Другото удобство е простата структура, което дава възможност при някакви проблеми с вентилатора, просто да си куите нов и да го смените.

Относно поставката взех тази, на която се бях спрял Cooler Master NotePal X1 от както я ползвам почти не се вкл вентилаторите на лаптопа и температурата почти не се вдига над 50 градуса, а дори и настройката на поставката не е да духа на макс. Не съм я ползвал много понеже съм в движение и не я нося много, а и не съм го натоварвал на макс с графични програми.С две думи доволен съм, за тази цена си е супер, при положение че по-голямата част от предложените ми бяха по скъпи.Другото удобство е простата структура, което дава възможност при някакви проблеми с вентилатора, просто да си куите нов и да го смените.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
jims написа:Един съвет от мен... Никога не си купувайте такава поставка или подобна, която се слага само в задната част на лаптопа. Само ще си дадете парите на вятъра, а ефектът е нулев.
да не би пък отворът за засмукване на студен въздух да е най отпред пък при теб

Зависи си от модела на лаптопа .
- vwfena
- Контакти:
Сега като дойде края на лятото искам да напиша няколко реда за поставката. Като цяло е доста добра на мен ми допадна от както я ползвам почти не се вкл. вентилаторите на на лаптоп-а.Много е удобна да си я ползваш и на краката и в леглото.Лаптопа е в много добра позиция и е доста удобен за писане.Единственото като недостатък, е че се появи някакъв шум, който мен лично малко ме дразни, но се преживява. Доволен съм и я препоръчвам, все пак като цена качество мисля че си заслужава.
- Ivailo
- Контакти:
vwfena написа:Сега като дойде края на лятото искам да напиша няколко реда за поставката. Като цяло е доста добра на мен ми допадна от както я ползвам почти не се вкл. вентилаторите на на лаптоп-а.Много е удобна да си я ползваш и на краката и в леглото.Лаптопа е в много добра позиция и е доста удобен за писане.Единственото като недостатък, е че се появи някакъв шум, който мен лично малко ме дразни, но се преживява. Доволен съм и я препоръчвам, все пак като цена качество мисля че си заслужава.
Колега, тая поставка има ли краченца отдолу, които да застопоряват лаптопа да не се пързаля?
Щото аз в момента примерно както съм, лаптопа ми е на единия крак, който е качен върху другия и е голям ъгъла... Та ми се струва че върху такъв кулър просто ще падне

Още повече, че не ми е останало 1 гумено краченце отдолу на лаптопа

-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:06, променено общо 1 път.
- Ivailo
- Контакти:
ISRalien написа:Аз лично съм с Canyon-а, за който стана въпрос на няколко места по-горе, изключително доволен.
Минуси:
-Малко калпава конструкция, крачетата се чупят лесно.
-Един вентилатор, централно разположен. На едната ми отказа след година и половина работа.
-Крачетата, които държат лаптопа да не се "изхлузи" са малко неудобни, ръбят като си оставиш ръцете върху тях.
Плюсове:
+Наклонена повърхност с допълнителна естествена вентилация
+Сравнително тих вентилатор, но не съм сравнявал с други
+Ако се счупи краче/откаже вентилатор си купуваш друга и ги ползваш за части![]()
+Сравнително евтина - 25 лв беше по спомен от технополис, в гет.бг беше към 55![]()
+Наклона се регулира и можеш да го оставиш "легнал", естествено за сметка на естествената вентилация
Излекувал съм стотици лаптопи с този кулър
Да коригирам мнението, след около година работа на втората подложка и нейния вентилатор спря

Просто USB кабелчето е изключително тънко и калпаво... Сигурно ако отворя вентилатора да видя спойките може и да го оправя, ама не ми се занимава...
- vwfena
- Контакти:
ISRalien написа:vwfena написа:......
......
Няма крачета закрепя се на гумените такива на лаптопа. И за мен е доста стабилна като около час два на ден ми седи на краката лаптопа

jims написа:kris11 написа:...
.......
Да и аз виждам, че на голяма част от лаптопите вече имат само отвор отстрани за извеждане на топлината.Аз изказвам мнение за моя лаптоп и постаквата която ползвам.Ето и къде е вентилатора и къде са отворите за всмукване на въздух.
Както казах за мен и за лаптопа, който ползвам, поставката си заслужава парите и ми върши доста добра работа.
Просто мненията ги пускам за да има инфо и за нея, когато някой колега реши да си взима да има мнение и аз нея.

- btkmobail
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,
в момента в Метро има супер яка подложка на Spira за 25 лв /по другите магазини 49 лв най-евтино!
Алуминиева с два вентилатора ............... Супер доволен съм!
в момента в Метро има супер яка подложка на Spira за 25 лв /по другите магазини 49 лв най-евтино!
Алуминиева с два вентилатора ............... Супер доволен съм!
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
А за колко инчов лаптоп е, че на брошурата не пише? За 17ка дали ще стане или ще дойде малка?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”