Охлаждаща поставка за Notebook

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Re: Охлаждаща поставка за Notebook

Мнениеот yarek » Пет 09 юли 2010 18:18

Своята Logitech N100 я взех точно от Техномаркета, попитах за гаранция, казаха 3 месеца при придоставяне на касова бележка. До сега не ми се е налагало да я връщам, надявам се че няма и да се наложи. Общо взето само позитивни отзиви имам за нея. Удобна и за маса и за крака, и кулера работи тихичко, дано твоята не ти прави проблеми. Като цяло още от училищна възраст помня че продукти на Logitech ги бива. Ползвам безжична мишка вече 4 година, с батерии дюрасел работи си перфектно.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Вто 20 юли 2010 9:59

Пичове,
Ето ви поставки, колкото и каквито пожелаете:
Цък

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 20 юли 2010 12:44

Ljubon написа:Пичове,
Ето ви поставки, колкото и каквито пожелаете:
Цък

Цените са за дилъри в USD без начислен ДДС
И к'во праим mhihi

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Вто 20 юли 2010 12:48

Който иска, мога да му купя на тези цени + ДДС, разбира се!

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Вто 20 юли 2010 20:31

-

Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Пет 23 юли 2010 13:51

Като гледам колежката нищо не пише в темата, сигурно си е купила вече подставка и си забравила за проблемите, поне кажи каква си купила да знаят и другите към какво да се ориентират mhihi

Потребителски аватар
vwfena
Автомобил: VW passat
Двигател: PB 1991
Контакти:

Мнениеот vwfena » Пон 26 юли 2010 18:54

Колега, не знам за коя колежка питаш, надявам се не за мен понеже ще останеш непричтно изненадан ;).....тъй като не съм момиче.
Относно поставката взех тази, на която се бях спрял Cooler Master NotePal X1 от както я ползвам почти не се вкл вентилаторите на лаптопа и температурата почти не се вдига над 50 градуса, а дори и настройката на поставката не е да духа на макс. Не съм я ползвал много понеже съм в движение и не я нося много, а и не съм го натоварвал на макс с графични програми.С две думи доволен съм, за тази цена си е супер, при положение че по-голямата част от предложените ми бяха по скъпи.Другото удобство е простата структура, което дава възможност при някакви проблеми с вентилатора, просто да си куите нов и да го смените. :beer

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 26 юли 2010 21:06

jims написа:Един съвет от мен... Никога не си купувайте такава поставка или подобна, която се слага само в задната част на лаптопа. Само ще си дадете парите на вятъра, а ефектът е нулев.

да не би пък отворът за засмукване на студен въздух да е най отпред пък при теб :mrgreen:
Зависи си от модела на лаптопа .

Потребителски аватар
vwfena
Контакти:

Мнениеот vwfena » Сря 15 сеп 2010 19:57

Сега като дойде края на лятото искам да напиша няколко реда за поставката. Като цяло е доста добра на мен ми допадна от както я ползвам почти не се вкл. вентилаторите на на лаптоп-а.Много е удобна да си я ползваш и на краката и в леглото.Лаптопа е в много добра позиция и е доста удобен за писане.Единственото като недостатък, е че се появи някакъв шум, който мен лично малко ме дразни, но се преживява. Доволен съм и я препоръчвам, все пак като цена качество мисля че си заслужава.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 16 сеп 2010 10:44

vwfena написа:Сега като дойде края на лятото искам да напиша няколко реда за поставката. Като цяло е доста добра на мен ми допадна от както я ползвам почти не се вкл. вентилаторите на на лаптоп-а.Много е удобна да си я ползваш и на краката и в леглото.Лаптопа е в много добра позиция и е доста удобен за писане.Единственото като недостатък, е че се появи някакъв шум, който мен лично малко ме дразни, но се преживява. Доволен съм и я препоръчвам, все пак като цена качество мисля че си заслужава.

Колега, тая поставка има ли краченца отдолу, които да застопоряват лаптопа да не се пързаля?
Щото аз в момента примерно както съм, лаптопа ми е на единия крак, който е качен върху другия и е голям ъгъла... Та ми се струва че върху такъв кулър просто ще падне mhihi
Още повече, че не ми е останало 1 гумено краченце отдолу на лаптопа :Mr Green Fun

jims
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jims » Чет 16 сеп 2010 11:08

-

Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 11:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 16 сеп 2010 12:33

ISRalien написа:Аз лично съм с Canyon-а, за който стана въпрос на няколко места по-горе, изключително доволен.
Минуси:
-Малко калпава конструкция, крачетата се чупят лесно.
-Един вентилатор, централно разположен. На едната ми отказа след година и половина работа.
-Крачетата, които държат лаптопа да не се "изхлузи" са малко неудобни, ръбят като си оставиш ръцете върху тях.
Плюсове:
+Наклонена повърхност с допълнителна естествена вентилация
+Сравнително тих вентилатор, но не съм сравнявал с други
+Ако се счупи краче/откаже вентилатор си купуваш друга и ги ползваш за части mhihi
+Сравнително евтина - 25 лв беше по спомен от технополис, в гет.бг беше към 55 :shock
+Наклона се регулира и можеш да го оставиш "легнал", естествено за сметка на естествената вентилация

Излекувал съм стотици лаптопи с този кулър :012:

Да коригирам мнението, след около година работа на втората подложка и нейния вентилатор спря mhihi
Просто USB кабелчето е изключително тънко и калпаво... Сигурно ако отворя вентилатора да видя спойките може и да го оправя, ама не ми се занимава...

Потребителски аватар
vwfena
Контакти:

Мнениеот vwfena » Чет 16 сеп 2010 18:22

ISRalien написа:
vwfena написа:......

......

Няма крачета закрепя се на гумените такива на лаптопа. И за мен е доста стабилна като около час два на ден ми седи на краката лаптопа :oops:

jims написа:
kris11 написа:...

.......

Да и аз виждам, че на голяма част от лаптопите вече имат само отвор отстрани за извеждане на топлината.Аз изказвам мнение за моя лаптоп и постаквата която ползвам.Ето и къде е вентилатора и къде са отворите за всмукване на въздух.
Както казах за мен и за лаптопа, който ползвам, поставката си заслужава парите и ми върши доста добра работа.
Просто мненията ги пускам за да има инфо и за нея, когато някой колега реши да си взима да има мнение и аз нея. :beer

Потребителски аватар
btkmobail
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот btkmobail » Чет 16 сеп 2010 21:55

Колеги,
в момента в Метро има супер яка подложка на Spira за 25 лв /по другите магазини 49 лв най-евтино!
Алуминиева с два вентилатора ............... Супер доволен съм!

Потребителски аватар
Re5Pec7
Автомобил: Passat B5 V6
Двигател: AQD

Мнениеот Re5Pec7 » Чет 16 сеп 2010 23:31

А за колко инчов лаптоп е, че на брошурата не пише? За 17ка дали ще стане или ще дойде малка?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”