Историческият Asus ;( С КЗП Напред и пак греда

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Re: Има ли колега който работи във сервиза на Asus? Отново ;)

Мнениеот znainainai » Сря 04 авг 2010 22:05

Кви троянци бе хора той работи няколко часа и пак сини екрани незнам ама май по закон е 3 еднакви дефекта = на нов
п.п. "новата" клавиатура има дялнато със макетен нож или нещо такова на буквата Q

Потребителски аватар
nikson85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikson85 » Сря 04 авг 2010 22:24

Kолега щом е така проблема не е малък, трябва сериозно да му се обърне внимание око все още е в гаранция.

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Сря 04 авг 2010 22:43

Компа е на няма и 3 месеца :banghead: Като почти половин прекара във сервиза :evil: :evil:
Това е писмото което пратих на "майсторите" във Мост Компютърс
" Ваш "ремонт"

Два пъти преносимият ми компютър идва за ремонт при вас утре ще е трети със един и съш дефект дава някакъв син екран. Сменили сте му харда и клавиатурата със нови. И "новата" клавиатура има резка като от макетен нож което ме навява на мисълта че има нещо гнило в дания. Утре след 9ч и 30мин ще подам жалба във Комисия за Защита на Потребителя за некачествен ремонт и до колкото знам при три повтарям ТРИ еднакви дефекта за 2 седмици мисля че трябва да ми подмените уреда със нов. Също така ще напиша и писмо до Asus със приложена снимка на клавиатурата да видят какви "нови" клавиатури слагате на гаранционните им артикули."

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 05 авг 2010 10:05

ей,не се научихте,че такива писма като им пише,добавете към адресите и маил адресите на споменатите организации които визирате!
По този начи си спестявате 2-3 но пускане и обясняване на нещата.Пък и става по-лесно :wink:

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Пет 06 авг 2010 15:36

Пак сме в сервиза :evil: :evil: :evil:
Баси имам чувството че тия се ебават за последните 3 седмици е стоял в мен 2 дена :banghead: :banghead: :banghead: Да ги таковам в сервиза май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят :twisted: Понеже явно са със леви ръчички и не могат да ремонтират а само да съсипват :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пет 06 авг 2010 16:42

znainainai написа:... май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят... :

Само това не прави, че такива ремонти са скъпи, ако е дъното примерно може да е колкото нов комп, а след това и стотинка няма да видиш...

Потребителски аватар
vannkkata
Автомобил: Passat 1996
Двигател: 1Z

Мнениеот vannkkata » Пет 06 авг 2010 18:19

znainainai написа:Пак сме в сервиза :evil: :evil: :evil:
Баси имам чувството че тия се ебават за последните 3 седмици е стоял в мен 2 дена :banghead: :banghead: :banghead:

Имах подобни изживявания с една нокия миналата година и сервиза на германос. След третия път и ударна доза скандал, телефонът бе сменен с нов. 8)

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 09 авг 2010 8:47

Ljubon написа:
znainainai написа:... май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят... :

Само това не прави, че такива ремонти са скъпи, ако е дъното примерно може да е колкото нов комп, а след това и стотинка няма да видиш...

:idea:
И освен това ще ти анулират гаранцията.
Петко, казах ти още по скайпа.
Ти явно не можеш да вдигаш скандали...

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Пон 09 авг 2010 10:01

Иво тука и да се скъсам да зяпам файда няма щото "сервиза" е във голямото село. И ако и тоя път не го направят ше се разходя до София и ше им е... п...... майна. Ше отида във "сервиза" със КЗП и Господари на Ефира.

Потребителски аватар
znainainai

Re: Има ли колега който работи във сервиза на Asus? Пак в София

Мнениеот znainainai » Чет 12 авг 2010 17:07

Дойде ОТНОВО със сменен HDD за 2-ри път и прецакания клавиш не са го сменили :evil: :evil: :evil: Съответно отказах да го взема и утре пак пътува за София.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 12 авг 2010 17:55

znainainai написа:Дойде ОТНОВО със сменен HDD за 2-ри път и прецакания клавиш не са го сменили :evil: :evil: :evil: Съответно отказах да го взема и утре пак пътува за София.

Тия дискове да не са еднодневки? При всеки ремонт трябва да има протокол за смяна - Disk Serial № заменен с диск S/N еди кой си. Иначе може да ти кажат, че е сменено всичко, а да са пуснали тестче от биоса само, дискът се води изписан за ремонта обаче. И какъв зор е видял този клавиш, че е резнат - не знам. Претендирай за смяна с нов комп или връщане на парите.

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 12 авг 2010 20:29

Утре във 9:00 съм със Русенския офис на КЗП и ще им разплача майката на тия от мост компютърс :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Тоя във ТехноМаркет мноо нагъл беше като му казах че няма да приема уреда понеже единият клавиш на "новата" клавиатура има деруга оня ми вика: " Е сега заради една драскотинка"
И ми завряха л...та и му казах айде аз да мина да тегля на всичките лаптопи там на щендера по една драскотинка кво ше кажеш? Оня се опули и чак незнаеше кво да каже :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
znainainai

Re: Колега който работи във сервиза на Asus? С КЗП Напред

Мнениеот znainainai » Пет 13 авг 2010 17:38

Днес пуснах жалба до КЗП като към нея има приложени: копие на фактура за закупуване, копие на хвърчащите листчета със ремонтите, снимки със дефектите. Както и по дати кога е ходил и се е връщал от ремонт. Жалбата е само: 3 листа писано + 4 листа със копия на документи + 5 снимки :shock

Потребителски аватар
KING-T
Автомобил: VW Bora TDI 90кс
Двигател: AGR 2000г

Мнениеот KING-T » Пет 13 авг 2010 22:26

Давай само така ,баце.Разкажи им играта :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
znainainai

Мнениеот znainainai » Чет 19 авг 2010 20:07

Малеееееееееееееееееее ама тия са големи говеда ама си е за тях :063: :063: :063: На 13-ти трябваше да пратят компа за ремонт а не са го пратили чак днес ми звънят от сервиза "ами какво му има?".Аз щях да припадна от смях. Само чакам да дойде 23-ти и направо им казвам да си ми връщат парите той шибания комп прай месец в сервиза. За последния месец е бил при мен сумарно за 24ч. А това си е жива гавра.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”