Историческият Asus ;( С КЗП Напред и пак греда
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Има ли колега който работи във сервиза на Asus? Отново ;)
Кви троянци бе хора той работи няколко часа и пак сини екрани незнам ама май по закон е 3 еднакви дефекта = на нов
п.п. "новата" клавиатура има дялнато със макетен нож или нещо такова на буквата Q
п.п. "новата" клавиатура има дялнато със макетен нож или нещо такова на буквата Q
Kолега щом е така проблема не е малък, трябва сериозно да му се обърне внимание око все още е в гаранция.
- znainainai
Компа е на няма и 3 месеца
Като почти половин прекара във сервиза
Това е писмото което пратих на "майсторите" във Мост Компютърс
" Ваш "ремонт"
Два пъти преносимият ми компютър идва за ремонт при вас утре ще е трети със един и съш дефект дава някакъв син екран. Сменили сте му харда и клавиатурата със нови. И "новата" клавиатура има резка като от макетен нож което ме навява на мисълта че има нещо гнило в дания. Утре след 9ч и 30мин ще подам жалба във Комисия за Защита на Потребителя за некачествен ремонт и до колкото знам при три повтарям ТРИ еднакви дефекта за 2 седмици мисля че трябва да ми подмените уреда със нов. Също така ще напиша и писмо до Asus със приложена снимка на клавиатурата да видят какви "нови" клавиатури слагате на гаранционните им артикули."

Това е писмото което пратих на "майсторите" във Мост Компютърс
" Ваш "ремонт"
Два пъти преносимият ми компютър идва за ремонт при вас утре ще е трети със един и съш дефект дава някакъв син екран. Сменили сте му харда и клавиатурата със нови. И "новата" клавиатура има резка като от макетен нож което ме навява на мисълта че има нещо гнило в дания. Утре след 9ч и 30мин ще подам жалба във Комисия за Защита на Потребителя за некачествен ремонт и до колкото знам при три повтарям ТРИ еднакви дефекта за 2 седмици мисля че трябва да ми подмените уреда със нов. Също така ще напиша и писмо до Asus със приложена снимка на клавиатурата да видят какви "нови" клавиатури слагате на гаранционните им артикули."
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ей,не се научихте,че такива писма като им пише,добавете към адресите и маил адресите на споменатите организации които визирате!
По този начи си спестявате 2-3 но пускане и обясняване на нещата.Пък и става по-лесно
По този начи си спестявате 2-3 но пускане и обясняване на нещата.Пък и става по-лесно

- znainainai
Пак сме в сервиза
Баси имам чувството че тия се ебават за последните 3 седмици е стоял в мен 2 дена
Да ги таковам в сервиза май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят
Понеже явно са със леви ръчички и не могат да ремонтират а само да съсипват

Баси имам чувството че тия се ебават за последните 3 седмици е стоял в мен 2 дена

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:... май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят... :
Само това не прави, че такива ремонти са скъпи, ако е дъното примерно може да е колкото нов комп, а след това и стотинка няма да видиш...
- vannkkata
- Автомобил: Passat 1996
- Двигател: 1Z
znainainai написа:Пак сме в сервиза![]()
![]()
![]()
Баси имам чувството че тия се ебават за последните 3 седмици е стоял в мен 2 дена![]()
![]()
![]()
Имах подобни изживявания с една нокия миналата година и сервиза на германос. След третия път и ударна доза скандал, телефонът бе сменен с нов.

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Ljubon написа:znainainai написа:... май накрая ще си платя някъде да ми го направят и ще отида със протокола за ремонта и фактурата във мост компютърс да ми ги осребрят... :
Само това не прави, че такива ремонти са скъпи, ако е дъното примерно може да е колкото нов комп, а след това и стотинка няма да видиш...

И освен това ще ти анулират гаранцията.
Петко, казах ти още по скайпа.
Ти явно не можеш да вдигаш скандали...
- znainainai
Иво тука и да се скъсам да зяпам файда няма щото "сервиза" е във голямото село. И ако и тоя път не го направят ше се разходя до София и ше им е... п...... майна. Ше отида във "сервиза" със КЗП и Господари на Ефира.
- znainainai
Re: Има ли колега който работи във сервиза на Asus? Пак в София
Дойде ОТНОВО със сменен HDD за 2-ри път и прецакания клавиш не са го сменили
Съответно отказах да го взема и утре пак пътува за София.

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Дойде ОТНОВО със сменен HDD за 2-ри път и прецакания клавиш не са го сменили![]()
![]()
Съответно отказах да го взема и утре пак пътува за София.
Тия дискове да не са еднодневки? При всеки ремонт трябва да има протокол за смяна - Disk Serial № заменен с диск S/N еди кой си. Иначе може да ти кажат, че е сменено всичко, а да са пуснали тестче от биоса само, дискът се води изписан за ремонта обаче. И какъв зор е видял този клавиш, че е резнат - не знам. Претендирай за смяна с нов комп или връщане на парите.
- znainainai
Утре във 9:00 съм със Русенския офис на КЗП и ще им разплача майката на тия от мост компютърс

Тоя във ТехноМаркет мноо нагъл беше като му казах че няма да приема уреда понеже единият клавиш на "новата" клавиатура има деруга оня ми вика: " Е сега заради една драскотинка"
И ми завряха л...та и му казах айде аз да мина да тегля на всичките лаптопи там на щендера по една драскотинка кво ше кажеш? Оня се опули и чак незнаеше кво да каже

Тоя във ТехноМаркет мноо нагъл беше като му казах че няма да приема уреда понеже единият клавиш на "новата" клавиатура има деруга оня ми вика: " Е сега заради една драскотинка"
И ми завряха л...та и му казах айде аз да мина да тегля на всичките лаптопи там на щендера по една драскотинка кво ше кажеш? Оня се опули и чак незнаеше кво да каже

- znainainai
Re: Колега който работи във сервиза на Asus? С КЗП Напред
Днес пуснах жалба до КЗП като към нея има приложени: копие на фактура за закупуване, копие на хвърчащите листчета със ремонтите, снимки със дефектите. Както и по дати кога е ходил и се е връщал от ремонт. Жалбата е само: 3 листа писано + 4 листа със копия на документи + 5 снимки 

- KING-T
- Автомобил: VW Bora TDI 90кс
- Двигател: AGR 2000г
Давай само така ,баце.Разкажи им играта

- znainainai
Малеееееееееееееееееее ама тия са големи говеда ама си е за тях
На 13-ти трябваше да пратят компа за ремонт а не са го пратили чак днес ми звънят от сервиза "ами какво му има?".Аз щях да припадна от смях. Само чакам да дойде 23-ти и направо им казвам да си ми връщат парите той шибания комп прай месец в сервиза. За последния месец е бил при мен сумарно за 24ч. А това си е жива гавра.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”