Apple Iphone 3gs на изплащане ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: Apple Iphone 3gs на изплащане ?

Мнениеот Matematiks » Вто 21 дек 2010 13:00

Ludia написа:мдааа, като се поизчерпа темата, предлагам да минем на обсъждане windows vs linux..... :roll:

Стига се бъзика,важното е темата да е конструктивна и за други след като си решил-повече мнения и аргументи-повече помощ за четящия

П.П. има го за 500 долара чисто нов щом се интересуваш за ТАМ :предавам се и това вече е интелигентен ход споредмен,ако подходиш така философски :applause:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 21 дек 2010 14:50

nokiangage написа:
AmW написа:Адаш не знам дали следиш форумите за iphone но всеки ден се бълват стотици игри и приложения... щом има Assasin creed...
Има страшно много приложения, като започнеш от фън та до офис... а и до момента по добър тъч не съм виждал...
Всичко е супер юзер френдли и без никакъв лаг и забиване. Windows-a на пи си-то ми е достатъчен, та ми идва и в повече.
Виж на кое място са Apple по приходи в Америка, и виж каква част от пазара на пи си-тата държат. Всичко е от ipod/iphone...

Ок колега ,екрана е супер! Но какво правиш когато си при приятел и искаш да си свалиш на телефона примерно музика или нещо от Неговия Компютър??? Защото iPhone/iPod не са plug'n'play както целият останал свят и трябва iTunes...куца работа! Какво става когато искаш да пратиш нещо по Bluetooth на някой - той работи само с handsfree? Имам iPod Classic 30 GB, да жесток звук, но откъм някои неща е супер зле...

ПС Assasin creed я има за Android и Symbian от бая време...А за мястото на Apple по приходи, погледни в световен план и ще видиш разликата от САЩ и умният стар континент! Нека не превръщаме темата в спор, но просто нека фактите бъдат истински, а за личните предпочитания всеки си има право! А и на мен ми е супер тъпо някой производител да ми обяснява КАК да си държа телефона за да има обхват, да се измъкват уж с виновни оператори и грешни алгоритми и като цяло политиката на Ябълката е много зле... Поздрави :beer !

Аз не ползвам iTunes а и имам Bluetooth, също и видео а съм с 3.0.
Аз съм доволен от телефона и бих минал на 3GS но не и на 4G разубедиха ме познати които се занимават с това.
И да спорим и да не спорим, и да си вадим факти, приходи и т.н. аз съм доволен от това което ползвам и предпочитам и за напред да го ползвам.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 21 дек 2010 17:08

Matematiks написа:
Ludia написа:мдааа, като се поизчерпа темата, предлагам да минем на обсъждане windows vs linux..... :roll:

Стига се бъзика,важното е темата да е конструктивна и за други след като си решил-повече мнения и аргументи-повече помощ за четящия

П.П. има го за 500 долара чисто нов щом се интересуваш за ТАМ :предавам се и това вече е интелигентен ход споредмен,ако подходиш така философски :applause:

естествено, че преди да купя нещо, сверявам цените зад океана... това което знам за сега е, че без договор 16гб е $599 а 32гб е $699. задействал съм връзки и скоро ще имам по-достоверна и подробна информация. имам и човек който да го донесе Януари... сега съм на тема гаранция, защото много се спори дали от apple дават worldwide...
иначе за да съм полезен, ще споделя, че днес бях в Plesio и наистина е без оскъпяване при изплащане към Пощенска. 1445/12 = 120лв месечна вноска, към която се прибавят и 20 или 30 лв обслужване.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 21 дек 2010 17:10

а иначе за гаранцията ето нещо което намерих в един форум :
Hello

I just want to make some clarifications with what I've experienced several time about iPhone warranty.

Before the release of iPhone 4 and iPhone 3GS 8gb 40 days ago, Apple were not directly selling factory unlocked iPhones.

Since they do in some countries (not US), the iPhone warranty becomes international (confirmed by 2 apple stores and applecare on the phone).

So when you have an issue with your iPhone in any country in which apple is represented, the iPhone could be exchanges with a new one having the same configuration.

Here is what I've at least 3 times with success.

1. I went to an applestore in France with an factory unlocked iPhone 4 and a locked iPhone 3GS (to a carreer in Holland, so in theory not usable in France).
2. The genius took both phones, and I described him the issues.
3. He performed some tests and confirmed that both phones will be swapped.
4. I asked him about the carrer lock/unlock and he confirmed that the iPhone will keep the original settings.
5. In the store all the swap iphone they have are not configured to any lock/unlock settings.
6. When they proceed for a swap, they input the old serial number in the system, and then the one from the new phone.
7. The system transfers the information about the lock/unlock to the new phone.
8. He asked me for the original sim card for my 3GS, to activate the phone.
9. During the activation apple servers already know that the swapped phone should be locked to my Holland carreer (see point 7).
10. Both iPhone were correctly activated, my swapped iPhone 4 remained unlocked and my swapped 3GS locked.

I then asked the genius to erase the 3GS in order to activate it again with another sim card. So we deed, and the system refused the french sim card as the carreer did not correspond.
When I inputed my Holland sim card in worked again.

Conclusion:
- if you go to an applestore with a factory unlocked iPhone, even if you are in the US where it is not sold, then your iPhone will be swapped with a factory unlocked one.
- if your phone is locked to a carreer from another country, you will need to have a sim card from the carreer to activate it.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Вто 21 дек 2010 17:15

Гаранцията е международна.
В САЩ всички айфони са заключени - независимо дали са с договор или не. Имай го предвид като сверяваш цените, щото май не всички версии на софтуера се ънлокват, макар, че процеса е непрекъснат.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 21 дек 2010 17:15

от 500$ до 1500 лв ехеее....колко гаранция има mhihi таман две :applause:

Brand new unlocked sim free -ко ши дъ ричйе :don't worry :041: и в допълнение по надоло пише jailbroken and unlocked :041:

Последна промяна от Matematiks на Вто 21 дек 2010 17:20, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 21 дек 2010 17:16

drmilendd написа:Гаранцията е международна.

къде го видя ? дай линк ако имаш под ръка.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 21 дек 2010 18:23

Виж тоя до колко ще стигне и ако ти изнася аз ще съдействам с доставката :)

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-4G-1 ... 4155722d23

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 21 дек 2010 18:32

AmW написа:Виж тоя до колко ще стигне и ако ти изнася аз ще съдействам с доставката :)

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-4G-1 ... 4155722d23

ок :да:

Потребителски аватар
golf2949
Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
Двигател: 2000 CRDI 2005г

Мнениеот golf2949 » Вто 21 дек 2010 19:35

Хора стига хвалихте винмобайлите и андроида.Що се отнася за андроид може да се подкара на айфон.Аз от месец имам 3г който според някой е доста стар,но мога да кажа че съм с наи новия иос и си го разцъквам без проблеми.Това че няма блутут не е така защото на 3.1.3 можеш да си го ползваш.А за игрите няма такъв геймплеи.Аз го взех заради игрите,защото преди бях на винмобайл ама за него нямаше една свястна игра.
Колега пожелавам ти да си вземеш 4ка,не слушай че ще излиза айфон 5,то още бялата 4ка я няма камоли 5ца да пуснат.
Поздрави и мир :Mr Green Fun

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 22 дек 2010 10:44

Ludia написа:
drmilendd написа:Гаранцията е международна.

къде го видя ? дай линк ако имаш под ръка.

Нямам линк, прочетох го с очите си на касовата бележка от магазин на епъл в лондон, откъдето е закупен телефона. Но бележката мисля, че трябва да се пази. Това го видях лятото.

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 22 дек 2010 10:46

Matematiks написа:от 500$ до 1500 лв ехеее....колко гаранция има mhihi таман две :applause:

Brand new unlocked sim free -ко ши дъ ричйе :don't worry :041: и в допълнение по надоло пише jailbroken and unlocked :041:

Ако визираш, че в САЩ има отключени телефони - няма. Сам цитираш, че става въпрос за джейлнат телефон - т.е. телефон който е манипулиран за да се отключи за работа към всички оператори. Това не става със всяка версия на софтуера, плюс това с всеки ъпдейт трябва да се чака отново джейл и ънлок.
Не че е проблем цялата тази работа де...

Потребителски аватар
golf2949
Автомобил: Хюндай Туксон 4х4
Двигател: 2000 CRDI 2005г

Мнениеот golf2949 » Сря 22 дек 2010 19:09

drmilendd написа:
Matematiks написа:от 500$ до 1500 лв ехеее....колко гаранция има mhihi таман две :applause:

Ако визираш, че в САЩ има отключени телефони - няма. Сам цитираш, че става въпрос за джейлнат телефон - т.е. телефон който е манипулиран за да се отключи за работа към всички оператори. Това не става със всяка версия на софтуера, плюс това с всеки ъпдейт трябва да се чака отново джейл и ънлок.
Не че е проблем цялата тази работа де...

Джайлбрейк излиза почти веднага след пускането на някой нова версия на софта, а за ънлок ще чака само ако му е фабрично заключен,но до колкото четох колегата иска фабрично отключен така че няма да чака много след всеки ъпдейт.Моя например е фабрично отключен и като излезе ъпдейта след седмица имаше и джейл вече.

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Чет 23 дек 2010 8:50

чакам Мтел да им докарат Ябълки, 16ГБ версия на 4ката ми излиза 579 лева

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 23 дек 2010 8:55

Petrolhead написа:чакам Мтел да им докарат Ябълки, 16ГБ версия на 4ката ми излиза 579 лева

мда, нямат налични... тая цена за кой абонаментен план е ?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”