Продукти за бръснене, че не се издържа вече
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Продукти за бръснене, че не се издържа вече
И никаква пяна ,обикновен сапун и пак върши същата работа.
Да извадим от архива малко темата
Търся си от тези еднократните самобръсначки с 1 ножче на BIC, но нещо не мога да намеря. Да знаете откъде мога да се снабдя с такива? Магазин или онлайн няма значение.

Търся си от тези еднократните самобръсначки с 1 ножче на BIC, но нещо не мога да намеря. Да знаете откъде мога да се снабдя с такива? Магазин или онлайн няма значение.
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
При нас в Търговище се срещат и в магазини за по левче, и в ЦБА. Предполагам, че и при вас в по-малките магазинчета може и да се намерят.
Аз, от както съм почнал процедурата, ползвам бръсначка с ножче пластина - има ножчета и за тях редовно, като едно ми стига за около 20-на дена.
Ако щете вярвайте, но крем не ползвам, само топла вода да намокря брадата...
Аз, от както съм почнал процедурата, ползвам бръсначка с ножче пластина - има ножчета и за тях редовно, като едно ми стига за около 20-на дена.
Ако щете вярвайте, но крем не ползвам, само топла вода да намокря брадата...
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
В Пени маркет, с металната тел пред ножа -5 бр за 2 лв. Ако не си много капричозен, пробвай тяхната марка Ту дей - 10 бр за 2,50. Режат не по-лошо от аналога на Жилетката която е по 50-60 ст бройката, казвам го от личен опит. 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
nsfw написа:Да извадим от архива малко темата![]()
Ако имаш предвид тези намират се в някои от хипермаркетите. Баща ми скоро си взе, тъй като и той ползва същите. Също така при нас има едно складче за подобни стоки. Утре ще проверя и ще ти дам по точна информация.
Toчно за тези става въпрос. Кои са тези хипермаркети, че в тези, които проверявах нещо ги беше хванала липсата 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
От Кауфланд ги е взел баща ми.
Брех, днес проверих в едно малко Фантастико и те да вземат да имат 

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
red rider написа:В Пени маркет, с металната тел пред ножа -5 бр за 2 лв. Ако не си много капричозен, пробвай тяхната марка Ту дей - 10 бр за 2,50. Режат не по-лошо от аналога на Жилетката която е по 50-60 ст бройката, казвам го от личен опит.
Леле, не! Повече никакви неизвестни марки самобръсначки от Пени-та и подобни. Бях купувал самобръсначки 10 за 2.50лв от някъде. Да опитам си викам. Хвърлих ги - чисто нови не ме бръснат, а ми режат лицето. Задират. Все едно са използвани и износени. Нищо общо с Жилет - ползвам обикновените с 2 ножчета по 50 стотинки. Аз лично ползвам повече машинка, отколкото ножче - става по-бързо и не можеш да се нарежеш. Та за това с една самобръсначка изкарвам доста бръснения.
-
- Двигател:
Купил си ги от Лидъл сигурно, те не стават за нищо. Аз като си купя един пакет , се бръсна 5 месеца с него . Разбира се не съм и с кой знае колко гъста четина по лицето.

- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам. Нещо Supermax бяха, с някаква зелена лента, ако правилно ги помня. Основно ползвам една стара машинка с която подкъсявам и оформям, а с бръсначка само бръсна там където въобще не трябва да има нищо.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
аз се бръсна с бикчета...навремето ми падариха жилет с три ножчета бяха актуални..изхвърлих я ..баси скъпите ножета а бръснеха колко едно бикче за 5пъти по ниска цена...отделно не видях някакъв комфорт в повече...случайно си купих пак бикче но 4бройки за 2лв с по 4ри ножчета...ми честно казано много мазно и приятно бръснат инак бях скептичен към бръсначките с много ножчета ..
-
- Автомобил: VW BORA
- Двигател: AGR 98
здравеите ,колеги. аз също се бръсна с еднодневки от пенимаркет.от доста време ги ползвам, но забелязах , че са в два нюанса на синьо. светлосините са добри ,но тъмните не късат.
- deepd
- Автомобил: Golf VII
- Двигател: CLHB - 2015
Аз също се преродих с тези. Бях ги забравил за повече от 20 години, но комбинация от твърда брада и еднодневки почна да дразни яко. А и какви са тези цени за 20 лв и нагоре с 3 ножчета дето след 3-4 бръснене и айде в коша. Реших да пробвам и сега с кеф - е има вероятност да се нарежеш, но няма роза без бодли - а и с еднодневките съм се рязал. Струва около 80 ст. и има 5 броя, не помня точно но с едно ножче вече забравих кога съм заредил и накрая викам не си струва вече ще го изхвърля
. Само да уточня след тези минавам за по-гладко с един най-обикновен жилет самобръзначка
за по 2-3 лв. за по гладко и край. ЕДно време дядовите са били ужас, но сега положението няма нищо общо. Горещо препоръчвам.

за по 2-3 лв. за по гладко и край. ЕДно време дядовите са били ужас, но сега положението няма нищо общо. Горещо препоръчвам.
-
- Двигател:
инжектопляктор написа:Не знам. Нещо Supermax бяха, с някаква зелена лента, ако правилно ги помня. Основно ползвам една стара машинка с която подкъсявам и оформям, а с бръсначка само бръсна там където въобще не трябва да има нищо.
Освен Супер макса, има и едни Техно макс.. същото дърво .

.pa4o_ivanov61 написа:здравеите ,колеги. аз също се бръсна с еднодневки от пенимаркет.от доста време ги ползвам, но забелязах , че са в два нюанса на синьо. светлосините са добри ,но тъмните не късат.
За сините и светлосините не съм забелязал, но половинката си беше взела от дамските/розовите/, аз разлика между сини и розови не видях. А би трябвало дамските да са с по-голямо разстояние между ножчетата и малко по-друга форма преди първия нож. Защо ако питате, когато се използва за "междукракието" да не се задръства с матрЯл,

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”