escrime написа:А що далеч от Моторола?
Щото до сега не съм видял един, който да премине тестинг без n на брой проблеми и дефекта!
escrime написа:А що далеч от Моторола?
Haralampi написа:escrime написа:А що далеч от Моторола?
Щото до сега не съм видял един, който да премине тестинг без n на брой проблеми и дефекта!
maxpayne написа:Haralampi написа:escrime написа:А що далеч от Моторола?
Motorola MPx200 - уникален телефон за времето си, без грешка работи вече 8 години. RAZR-а също работи стабилно по мнение на познат, който го ползваше няколко години. За новите модели нямам впечатления
fox_vt написа:Ххехе моторола си е моторола като се почне от оборудване за банки та се стигне до военни джаджи все е моторола никъде не съм видял нокия или сони или еди какво си.Иначе V3i то ми е на 6-7 години ама то си е железен телефон буквалнонещо подобно на онова HTC дето било от едно парче алуминий направен.
сори за оффа де
hooligans написа:ок....
Трябва ми андройд телефон до около 300 лв
?
Haralampi написа:Това, че в една сфера са фаворит, не ги прави фаворит във всяка![]()
nokiangage написа:
Мда така е, те и Siemens бяха невероятна сила в доста различна електроника освен мобилните телефони, ама тази има част уйде у ряката...
BG_Golf4e написа:Айде пак,абе за вас кой телефон е добър,я го дайте да видим какво струва!
Моторола са много качествени телефони,вярно,че по-старите бяха още по-добри,В3-та беше жестока,но и сега са добри,същото е и с Нокия!
Алкател винаги са били нискобюджетни,с малък дял на пазара,какво ги сравнявате![]()
Защо и Пежо бе,явно не си карал,защо приказвашВелосипеди,хаха,явно още сравняваш Пежо от 80-те с новите автомобили.В много отношения са далеч пред VW
![]()
Чудя се Самсунг колко десетки модела имат и не мога да спомена и един който да е добър![]()
Никога не бих си взел простащина като самсунг
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта