zloby3400 написа:Аз вчера звъня на *88 и казвам че искам да се отказвам и да минавам на ВОВ. Питаха ме защо така - ами последнич месец съм разговарял 110 минути, половината от който в "Семейство и приятели" /имам 500 безплатни минути към тях/ и платих сметка 33 лева - 15.90лв. месечна такса, другото разговори. Та им казах че ако съм към ВОВ за тези 110 мин. ще платя 13,20 лева. Обясниха ми как да си прекратя договора и след 10 минути ми се обажда един младеж пак от Мтел и ми предлага веднага да премина на друг план - 9,90 лв. месечна такса + 100 мин. безплатни към всички мрежи, ма понеже съм бил голям убавец той ми давал + още 50 минути безплатни пак към всички мрежи и това всеки месец до края на договора /една или две години/. След изчерпването на тези безплатни минути цената е 0,29 лв. на минута към всички оператори. Всички цени до тук са с ДДС. Простата сметка показва че ако не надвишавам тези 150 минути на месец този план е приблизително равен на BOB, така че се съгласих за една година пък да видим...
ПП: Споменаха също че тези предложения се правят лично и че такъв абонаментен план с 150 мин. в момента не съществува, имало някакъв план Актив Старт или нещо такова с месечна такса 9,90 лв и 100 мин. Така че ако някой го устройва този план да им звъни и да казва че иска да прекратява договора, пък ако е още по-голям убавец и от мене, може и повечко минутки да му предложат
Днес получих новата сметка по новия план - всичко 12,84 лв

ПП: В сметката влизат и два СМС за паркинг