ktamen написа:Моля привържениците на лошата нула да ми обяснят другата мека връзка що не грее![]()
написал съм го, ама требе да се чете:
Студената не грееше защото клапана при мен е пластмасов и прекъсва веригата.
ktamen написа:Моля привържениците на лошата нула да ми обяснят другата мека връзка що не грее![]()
Студената не грееше защото клапана при мен е пластмасов и прекъсва веригата.
golfer написа:ktamen написа:Моля привържениците на лошата нула да ми обяснят другата мека връзка що не грее![]()
написал съм го, ама требе да се чете:Студената не грееше защото клапана при мен е пластмасов и прекъсва веригата.
bayspiro написа:MITKO_DVD написа:
П.С.друго което ми прави впечатление е че когато бойлера е изразходван да речем на половина и трябва да грее около 1 час бойлера,то първите да речем 40 минути меката връзка си е студена,последните 10-15 мин. преди да изключи се затопля![]()
![]()
С това требеше да започнеш - наред ти е бойлера и нулата, клапана сигурно е от новия модел. Той така си работи - като се повиши налягането /водата се разширява/ -пуска по малко назад в тръбата /стария модел капеше постоянно от малката тръбичка на клапана и правеше баните на г..з от варовик и ръжди, а и от това блокираше предпазителния механизъм - за това го модифицираха.
MITKO_DVD написа:Клапана беше в к-т с бойлера и ми се строи много по-малък от колкото клапана на стария бойлер,а е и месингов или няква такава сплав,сега довечера ще взема да сложа стария клапан който е пластмасов за проба и ще пиша![]()
radi_nrj написа:MITKO_DVD написа:Клапана беше в к-т с бойлера и ми се строи много по-малък от колкото клапана на стария бойлер,а е и месингов или няква такава сплав,сега довечера ще взема да сложа стария клапан който е пластмасов за проба и ще пиша![]()
Не знам тук как е ама на Елдом ако сам си смениш възвратния пада гаранцията!
MITKO_DVD написа:radi_nrj написа:MITKO_DVD написа:Клапана беше в к-т с бойлера и ми се строи много по-малък от колкото клапана на стария бойлер,а е и месингов или няква такава сплав,сега довечера ще взема да сложа стария клапан който е пластмасов за проба и ще пиша![]()
Не знам тук как е ама на Елдом ако сам си смениш възвратния пада гаранцията!
тук всичко ти се дава в насипно състояние и ти си го сгабаш,като конструктор на млад техник от едно време,само че с китайско упътване![]()
milmar написа: не е желателно бойлера да нагрява на максимум.
bayspiro написа:...наред ти е бойлера и нулата, клапана сигурно е от новия модел. Той така си работи - като се повиши налягането /водата се разширява/ -пуска по малко назад в тръбата /стария модел капеше постоянно от малката тръбичка на клапана и правеше баните на г..з от варовик и ръжди, а и от това блокираше предпазителния механизъм - за това го модифицираха.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта