Андроид apps
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Re: Андроид apps
Колеги,само аз ли имам проблем с Clean Master ???? Приложението си го инсталирам,работи както трябва и след 2-3 седмици телефона почва да забива тотално. Зацепва и екрана си стои на това което последно съм правил. Изключвам го(махам батерията),слагам я.Телефона тръгва нормално без никакви проблеми,и когато приложението тръгне и изпише : ЗАЩИТЕНО ОТ CLEAN MASTER . Телефона тотално забива,пак го изключих,изтрих приложението и сега нямам никакви проблеми.
Споделете дали и вие сте имали такива проблеми ?
Споделете дали и вие сте имали такива проблеми ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Рутването е като джейлбрейка.
Сони досега не ми е попадало в ръцете,но като ги знам сони как са с лаптопите,предполагам и с телефоните са сериозно за гаранцията.Прочети,дали ако го рутнеш,при нужда,ще можеш да върнеш да състояние,в което няма да се разбере,че е рутван
Сони досега не ми е попадало в ръцете,но като ги знам сони как са с лаптопите,предполагам и с телефоните са сериозно за гаранцията.Прочети,дали ако го рутнеш,при нужда,ще можеш да върнеш да състояние,в което няма да се разбере,че е рутван

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Стига да не бара Bootloader-a всичко е ток и жица. Руутва, инсталира ромове, прави всичко, стига това всичко да не се отнася до ядрото (кернела) ; накрая преди сервиз един repair с PC Companion/Update Service/Flashtool и ни лук ял, ни лук мирисал 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кажете някой програма която брой калории докато се движиш...
С3 мини е телефона, за повече инфо не ме питайте, не знам.
С3 мини е телефона, за повече инфо не ме питайте, не знам.
Някоя програма от многото програми за спорт ще ти свърши работа!
Аз лично ползвам Endomondo и Sports tracker, мисля че и двете можеха да броят калории!
Аз лично ползвам Endomondo и Sports tracker, мисля че и двете можеха да броят калории!
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще ги пробвам. Вчера свалих няколко но не ми се струват много точни и адекватни...
Ще споделя мнение след като ги дръпна.
Ще споделя мнение след като ги дръпна.
Тези двете програми са едни от най добрите, аз ги ползвам двете едновременно, дават някаква малка разлика, на специално за калориите дават сериозна разлика. Освен след проба да прецениш коя е по адеткватна.
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Здравейте, може ли да ми препоръчате програма подобна на CamScanner. Която да прави PDF-и но да не си слага логото на самия документ или ако някой знае как да го махна да удари едно рамо. Мерси!
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
STEYN написа:Май имаше някъде писано, но не открих - някой сеща ли се за приложение, което засича ускорение от 0-100 посредством движението на телефона? Изключвам Torque, имаше някакви други приложения, дори в един епизод на Fifth Gear ги бяха споменали..

marianchev написа:Ако искате да гледате Бг телевизии ...
Едно ново предложение:

Да попитам за офф-лайн (без интернет, само GPS) навигация? (Alcatel Idol 2)
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
ОН лайн телевизия само https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tuksme.onlinebgtv
другото не става
другото не става
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Да попитам за офф-лайн (без интернет, само GPS) навигация? (Alcatel Idol 2)
Sygic или iGo
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
BG iGO Speedcams Updater
За обновяване базата на iGO.
За обновяване базата на iGO.
С приложението BG iGO Speedcam Updater вие актуализирате вашата база данни за полицейски засади, мобилни камери, трафик камери и др. за България. Актуализацията става от най-актуалната и често обновявана база данни (сайтът http://www.poigps.lt/bg/poi_speedcams/ ).
ВАЖНО: При въвеждането на директорията за ъпдейтване на базата данни незабравяйте да напише накрая наклонената черта „/”.
ОЩЕ ПО-ВАЖНО: За телефони с по-стар Андроид от KIT KAT или за руутнати телефони с KIT KAT и преминал SDFix. Вашата база данни може да бъде и на SD картата.
За телефони с не руутнат KIT KAT и не преминал SDFix базата данни ТРЯБВА да е в паметта на телефона.
Ако имате друга база данни с български точки за предупреждение (от друг сайт), изтрийте я и тогава дайте да ъпдейтне.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Искам да ви споделя един опит със CM Battery. Телефнът ми HTC Desire X изгасна по време на разговор, заради липса на заряд в батерията. Прибирам се аз, включвам го да се зарежда, без да пускам андроида. По едно време почна да се рестартира. Аз чинно, отивам директно в магазин на оператора и го оставям за ремонт. След 3 седмици ми го връщат, оправен. Пускам аз - няма рестартирания. Инсталира се пак всичко и пак по време на брауз ми умира телефона, заради батерията. Пускам да се зарежда и пак рестартиранията. Този път след ресет на андроида не сложих CM Battery и вече нямам този проблем. Ако се случи и при вас, няма нужда да стоите без телефона си 3 седмици, само изтрийте програмата :)
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Вчера гледах пета предавка, тестваха видеорегистратори, та показаха това приложение DailyRoads Voyager https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v&hl=bg При мен работи екстра, нооо нямам все още стойка за телефона като хората
- plameney
- Автомобил: Passat B5 1.6
- Двигател: ARM 2000
- Контакти:
К.Одаджийски написа:..нооо нямам все още стойка за телефона като хората
В Лидъл миналата седмица намерих стойка със зарядно на 2100 милиампера.Стойката е със силиконов вакум и гъвкавия елемент е метален-тип лебедова шия.Цената е 18 лева.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”