Има всичко, което ме интересува, друг е въпроса, че по това време на денонощието изисква повече мислене ...

Stefan написа:И аз вече съм на тази тема за закупуване на LCD и везните ми клонят към SONY KDL-32S5500
Stefan написа:Поръчан вече PHILIPS 32PFL5404/H с 20% отстъпка от цената![]()
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09053298
jonn_krissy написа:Stefan написа:И аз вече съм на тази тема за закупуване на LCD и везните ми клонят към SONY KDL-32S5500
Колега аз от скоро се здобих със Sony Bravia KDL-40w2200 40" и съм доволен.Вярно,че яма кои знае колко екстри,но за тази цена(1300лв) си заслужава.
Skruji написа:jonn_krissy написа:Stefan написа:И аз вече съм на тази тема за закупуване на LCD и везните ми клонят към SONY KDL-32S5500
Колега аз от скоро се здобих със Sony Bravia KDL-40w2200 40" и съм доволен.Вярно,че яма кои знае колко екстри,но за тази цена(1300лв) си заслужава.
А ти колега с този 40w2200 как си се набил. Те новите 40 инчови са на почти тази цена. Ама щом ти харесва ти пожелавам със здраве да си го гледаш
jonn_krissy написа:Skruji написа:jonn_krissy написа:Stefan написа:И аз вече съм на тази тема за закупуване на LCD и везните ми клонят към SONY KDL-32S5500
А ти колега с този 40w2200 как си се набил. Те новите 40 инчови са на почти тази цена. Ама щом ти харесва ти пожелавам със здраве да си го гледаш
Здраве да е колега.Всъщност сам омотал цифрите малко.модела е 46w2000 но инчвете не сам ги збаркал 40 са
Skruji написа:jonn_krissy написа:Skruji написа:jonn_krissy написа:Stefan написа:И аз вече съм на тази тема за закупуване на LCD и везните ми клонят към SONY KDL-32S5500
Здраве да е колега.Всъщност сам омотал цифрите малко.модела е 46w2000 но инчвете не сам ги збаркал 40 са
Този път нещо пак се омота 46W2000 е 46 инча. Първите цифри на модела го показват, ако твоя е 46 инча значи си го взел на доста добра цена.
golfer написа:при избор на LCD телевизор прочетете този наръчник
п.с. след тази информация покупката става много трудно нещо
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта