Need for Speed: Shift

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: Need for Speed: Shift

Мнениеот Deo88 » Съб 19 сеп 2009 22:02

Един приятел я играе от както излезна ( 15 септември ) и понеже е фен на Ауди много и се кефи :) До колкото гледах по "инфо" може да се сменя и салона и още много неща , но дали ще има тунинг колкото във Ъндърграунд 2 незнам . Малко ми е слаб компа за нея и няма да ми тръгне , но ми изглежда читава . Ще се види като я поиграя ;)

VW Scirocco
VW Golf GTi ( ама така и не разбрах 5-ца или 6-ца е Голфа , мисля че е 6 ) :)

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Съб 19 сеп 2009 22:06

Deo88 написа:Един приятел я играе от както излезна ( 15 септември ) и понеже е фен на Ауди много и се кефи :) До колкото гледах по "инфо" може да се сменя и салона и още много неща , но дали ще има тунинг колкото във Ъндърграунд 2 незнам . Малко ми е слаб компа за нея и няма да ми тръгне , но ми изглежда читава . Ще се види като я поиграя ;)

VW Scirocco
VW Golf GTi ( ама така и не разбрах 5-ца или 6-ца е Голфа , мисля че е 6 ) :)

И аз доколкото разбрах голфа е 6-ца :beer

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Нед 20 сеп 2009 0:24

Аз сега тъкмо станах "Крал" на Pro Street и го тегля тоя Shift ама като гледам май е същия, нещо ново има ли? Така като гледам кар листата много екзотики пак писна ми, кефя се като сложат някой старичък кенеф много ме радва да си връткам с него, също така днес се позамислих защо няма някой дизел в тия игри, аудито Р8-ка можеше да е TDI :Mr Green Fun

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 20 сеп 2009 2:07

Има доста старички кенефи ;) за съжаление, не са VW. Голф-а е 5 ;) но за съжаление е от най-ниския клас и човек бързо се прехвърля на по-мощни автомобили. Нищо особенно като геймплей. Общо взето се изиграва лесно, като оснвния кеф е да "видиш" екзотиките в действие и с добро качество на образа и звука. С геймпад се цъка прилично, с волан предполагам, че ще е още по-добре.

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 20 сеп 2009 11:25

Пробвах я. С изискванията нямам особен проблем, защото компа е нов. Разочарован съм. Графиката е точно като на Race Driver: Grid. Само дето Grid върви много по-плавно. Управлението е много по-лошо от на Grid-a. Общо взето става да се покефиш няколко дена на колите и Uninstall. За мен след Most Wanted няма хубаво NFS.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Нед 20 сеп 2009 13:31

е колеги след доста мъки я подкарах с този драйвер който казват от замундата за нвидия
за гемплея мога да кажа само едно-мн е хубав и мн забавен АКО имате волан колеги-иначе е мн трудно дори неуправляеми са колите ,но с волан си е лудница :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
Sparco_stz
Автомобил: vw golf mk2
Двигател: ez

Мнениеот Sparco_stz » Пон 21 сеп 2009 13:49

има фих на проблема http://dox.abv.bg/files/dw?a=31d1217da9 Свалете този файл и разархивирайте в My Documents\NFS Shift. Този файл ще намали резолюцията на играта до 800х600. След това можете да направите настройките си в играта.

За всички с карти на NVIDIA:

Ако имате проблеми с играта инсталирайте версия 186.18 на драйвърите. ако някои е карал онлине да каже как става номера :drunk

Потребителски аватар
Luper
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Luper » Пон 21 сеп 2009 15:51

при мене и тва не помогна

Потребителски аватар
kriss4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kriss4 » Пон 21 сеп 2009 16:46

при мен играта тръгва доста лесно и си върви на 1024х768 без проблеми,но друго ме дразни,след като си избера колата и писта започва да зарежда около 8-10мин.Това нормално ли е?

Потребителски аватар
arrougance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот arrougance » Пон 21 сеп 2009 17:07

Не е нормално. Искам да питам, как да скипвам тия видеа, които постоянно дразнят и нямат никъв смисъл от тях.

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 21 сеп 2009 19:30

arrougance написа:Не е нормално. Искам да питам, как да скипвам тия видеа, които постоянно дразнят и нямат никъв смисъл от тях.

Влизаш в програм файлс в папката на играта има папка видео, търкаш я и изчезват. Одвобождаваш около 1 гигабайт място.

Потребителски аватар
A_state_of_trance
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот A_state_of_trance » Пон 21 сеп 2009 20:04

Sparco_stz написа:има фих на проблема http://dox.abv.bg/files/dw?a=31d1217da9 Свалете този файл и разархивирайте в My Documents\NFS Shift. Този файл ще намали резолюцията на играта до 800х600. След това можете да направите настройките си в играта.

За всички с карти на NVIDIA:

Ако имате проблеми с играта инсталирайте версия 186.18 на драйвърите. ако някои е карал онлине да каже как става номера :drunk

При мен се получи!Благодаря колега. :applause: Като цяло играта ми харесва, но управлението куца според мен, но аз не я играя с волан, а с клавиатура.До колкото разбрах с волан е доста добро. :) Единственото нещо което ме дразни е, че е показана оптималната траектория за вземане на завоите.Мисля че таз линия е излишна. :talk: Губи се кефа от играта.Това е моето мнение след няколко състезания. :beer

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Вто 22 сеп 2009 10:10

Много зле.Колата си отива на където си иска,уж 100 системи за контрол,ама :013:

Потребителски аватар
borkata91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borkata91 » Вто 22 сеп 2009 10:37

GREEN_lADY написа:Много зле.Колата си отива на където си иска,уж 100 системи за контрол,ама :013:

подкрепям те :horror:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Сря 23 сеп 2009 15:07

много тъпа :evil: с клавиатурата колата си има собствено мнение. Филмчетата дразнят... карах 2-3 състезания, но дразнителите са много и не ми се правят компромиси, само за да покарам виртуално Широко.. След Race driver Grid очакванията ми за Racing Game са мноооооооого високо :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”